Aprobarea sau respingerea cererii de aderare

Ne rezervăm dreptul de a aproba sau respinge ORICE cerere de înscriere în Programul de Marketing Afiliat CazaneCentrale.ro la discreția noastră exclusivă și absolută. Nu veți putea impune nicio cale legală împotriva noastră pentru respingerea cererii dvs. de aderare la programul de afiliere.

Comisioane oferte

Comisioanele procentuale aferente recomandărilor dvs (3% din fiecare comandă) vor fi plătite trimestrial sau odată ce se va atinge suma minimă de 500 lei. Pentru ca un afiliat să primească un comision, contravaloarea ce revine dintr-o comandă recomandată efectuată pe site-ul nostru, va fi achitată la minim 21 de zile de la finalizarea comenzii, pentru a fi acoperit termenul de retur oferit clienților (14 zile).

Nu recomandăm să faceți comenzi prin propriul dvs. link de afiliere. Comisioanele primite astfel nu vor fi aprobate.

Plățile vor fi efectuate numai pentru comenzile finalizate și livrate cu succes. Comenzile care sunt returnate in termen de 14 de zile nu vor fi comisionate.

Încetarea colaborării

Cererea dvs. de afiliere și statutul în program pot fi suspendate sau întrerupte din următoarele motive:

 • Reclame inadecvate (afirmații false, link-uri înșelătoare, etc.).
 • Spam (e-mail în masă, postări de grupuri noi în masă, etc.).
 • Publicitate pe site-uri care conțin sau promovează activități ilegale.
 • Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală. CazaneCentrale.ro își rezervă dreptul de a solicita acorduri de licență de la cei care utilizează mărcile CazaneCentrale.ro pentru a-și proteja drepturile de proprietate intelectuală.
 • Ofertarea de rambursări, cupoane sau alte forme de comisioane promise din comisionul dvs. de afiliere ca stimulent.
 • Adăugarea de bonusuri sau împachetarea altor produse cu CazaneCentrale.ro poate fi acceptată dacă va fi notificată în prealabil.
 • Auto-comisionare, tranzacții frauduloase, suspiciuni de fraudă a afiliaților.

În plus față de cele de mai sus, CazaneCentrale.ro își rezervă dreptul de a închide orice cont de afiliat în orice moment, pentru orice încălcare a acestui Acord sau fără un motiv anume.

Link-uri de afiliere

Puteți utiliza atât link-uri grafice, cât și sub forma de text pe site-ul dvs. web și în mesajele dvs. de e-mail/newsletter.

Puteți utiliza grafica și textele furnizate de noi sau puteți crea propriile materiale, atâta timp cât sunt considerate adecvate conform condițiilor și nu încalcă prevederile din secțiunea de încheiere a acordului.

Site-uri de cupoane și oferte

CazaneCentrale.ro oferă din când în când cupoane selectate afiliaților și abonaților noștri prin newslettere periodice. Dacă nu sunteți pre-aprobat / alocat cu un cupon de dedicat, nu aveți voie să promovați cuponul. Mai jos sunt termenii care se aplică oricărui afiliat care ia în considerare promovarea produselor noastre în legătură cu o ofertă sau cupon:

 • Afiliații nu pot utiliza text înșelător pe link-urile de afiliere, butoane sau imagini pentru a implica că există oferte neautorizate pentru acel afiliat.
 • Afiliații nu pot licita fraze cheie ce au legatura cu brandul CazaneCentrale.ro, cupoane existent, reduceri sau alte expresii care implică că există cupoane disponibile.
 • Afiliații nu pot genera pop-up-uri sau alte acțiuni vizibile sau invizibile care adaugă cookie-uri de afiliere, decât dacă utilizatorul a exprimat un interes clar și explicit în activarea unei astfel de practici, făcând click pe un link, buton sau imagine clar marcat pentru acel cupon sau ofertă. Link-ul dvs. trebuie să trimită vizitatorul către site-ul nostru.
 • Utilizatorul trebuie să poată vedea informațiile și detaliile cuponului / ofertei / reducerilor înainte ca un cookie de afiliat să fie adăugat (adică îndrumări de genul „Click aici pentru a vedea cupoanele și pentru a deschide și face o comandă pe site-ul CazaneCentrale.ro” NU sunt permise).
 • Site-urile de afiliere nu pot folosi texte de genul „Click aici pentru a obține (sau pentru a vedea) ofertă / cupon” sau orice variație a acestuia atunci când nu există cupoane sau oferte disponibile.
 • Afiliații cu un astfel de text care vor trimite vizitatori pe site-ul nostru vor fi eliminați din program imediat.

Politica Pay Per Click (PPC)

Promovarea prin campanii plătite de tip PPC nu este permisă fără permisiunea scrisă prealabilă.

Răspundere

CazaneCentrale.ro nu va fi responsabil pentru daune indirecte sau accidentale (pierderea de venituri, comisioane) datorită eșecurilor de urmărire a afiliaților, pierderii fișierelor bazei de date sau oricărui rezultat al intențiilor de a dăuna Programului și site-ului nostru.

Nu putem garanta faptul că Programul de afiliere și site-ul nostru vor funcționa fără erori și nu vom fi responsabili pentru nicio întrerupere sau eroare.

Durata Acordului

Durata acestui Acord începe odată cu acceptarea dvs. în Programul de afiliere și se va încheia atunci când contul dvs. de afiliat va fi întrerupt.

Termenii și condițiile acestui acord pot fi modificate de noi în orice moment. Dacă orice modificare a termenilor și condițiilor acestui Acord nu este acceptabilă pentru dvs., singura dvs. opțiune este să întrerupeți contul dvs. de afiliat. Participarea dvs. continuă la Programul de afiliere va constitui acceptarea oricărei modificări.

Despăgubiri

Afiliatul va despăgubi CazaneCentrale.ro și companiile sale de toate daunele, amenzile, cheltuielilor de judecată, pierderile și cheltuielile (inclusiv taxe) care rezultă din probleme cauzate de promovarea indecvată și de reneredpectarea tuturor afirmațiilor ce au legatura cu acest Acord, întâmplate din cauza neglijenței, reprezentării eronate, neînțelegerii sau a comportamentului intenționat al Afiliatului.

Acceptarea

Acordul sau acceptarea acestor termeni au rol de contract electronic care stabilește termenii legal obligatorii ai participării dvs. în programul de afiliere CazaneCentrale.ro. Indicați acceptarea acestui Acord și a tuturor termenilor și condițiilor cuprinși în acest Acord prin finalizarea procesului de înregistrare ca afiliat pe CazaneCentrale.ro. Vă recomandăm să revizitați periodic acest link/Acord pentru a vedea cele mai noi condiții adăugate.

Pentru alte informații te rugăm să ne contactezi la [email protected].