Siguranța sistemelor de termoficare și a centralelor termice ce funcționează cu ajutorul combustibilului solid este foarte importantă. În momentele critice cu defecțiuni tehnice sau cu întreruperi ale alimentării de curent electric, sitemul trebuie să poată funcționa pentru a continua să alimentele pompele de recirculare. Astfel, o sursă neîntreruptibilă ups centrale este necesară pentru orice astfel de sistem. Așadar, echipa cazanecentrale.ro oferă o gamă variată pentru soluții de achiziție de orice sursă de alimentare neîntreruptibilă.

De ce ai nevoie de o sursă ups pentru centrale pe lemne

Pentru a stabili clar care sunt principalele nevoi ale sistemului centralei termice pe combustibil solid, iată care sunt lucrurile pe care o sursă ups pentru cazan le face pentru tine:

Orice sistem cu centrală termică pe lemne sau combustibil solid are nevoie de o sursă neîntreruptibilă pentru centrale termice. Acestea sunt special produse și fabricate pentru a oferi sistemului și mai ales centralelor termice siguranță. Acestea mențin siguranța sistemului prin menținerea intensității curentului alternativ în situațiile în care alimentarea centralei este oprită. Fiind conectată la sistem, sursa ups centrală termică va continua să alimenteze centrala cu un curent alternativ, iar pompele de recirculare vor continua să funcționeze.

De cele mai multe ori, o sursă neîntreruptibilă ups este necesar pentru a asigura buna funcționare a componentelor electrice care trebuie să funcționeze în regim continuu, fără oprire. Și avem și câteva recomandări pentru tine începând cu sursa ups pentru cazan 800VS/480W Well. Această sursă ups pentru centrale pe lemne are o capacitate de curent de încărcare de până la 15A și poate reîncărca baterii de capacități mari într-un timp scurt.

Sursa ups pentru cazan are un afișaj color pentru ca utilizatorul să poată primi informații clare despre modul de funcționare, iar sursa este echipată și cu sisteme de alarme sonore, protecții pentru suprasarcină, supraîncărcare, supratensiune și scurt circuit. 

Recomandări pentru o sursă de alimentare neîntreruptibilă

În magazinul nostru vei putea accesa game de produse de la Ferroli și Regulus. Din gama celor de la Ferroli îți recomandăm să consulți detaliile tehnice ale următoarelor surse: Sursa UPS neîntreruptibilă Ferroli Guard 500VA/300W, Sursa UPS neîntreruptibilă Ferroli Guard 800VS/480W sau Sursa UPS neîntreruptibilă Ferroli Guard 1000VA/600W.

Din produsele celor de la Regulus îți recomandăm să optezi pentru o sursă de alimentare UPS cu baterii incorporate, iar dacă ai nevoie de un echipament de ultimă generație poți alege Sursa de alimentare UPS PG600S – 100Ah

UPS PRO Sinus KEMOT 700 W este încă un produs foarte eficient care poate crea un regim de siguranță pentru mai multe categorii de electronice și electrocasnice. De la frigidere, până la unelte electrice, mașini de găurit, climatizare și alte dispozitive cu putere de maxim 700W.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 12 rezultate

Transport Gratuit
649,00 lei
Transport Gratuit
849,00 lei
Transport Gratuit
-12%
Transport Gratuit
199,00 lei
Transport Gratuit
-7%
Transport Gratuit
-4%
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
915,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: