Reglați sistemul iT600 Smart Home

Salus iT600 este folosit de către cei care își doresc un control inteligent asupra dispozitivelor din locuință, dar mai ales a sistemelor de încălzire.

Pentru că un sistem inteligent poate fi format din mai multe componente și puncte de control, am creat pentru tine acest configurator care îți oferă o imagine de ansamblu foarte clară pentru a știi ce trebuie să cumperi și în ce cantitate.

Pentru asta, este nevoie să selectezi una dintre opțiunile de mai jos bazându-te pe sistemul de care ai nevoie în locuința ta. Dacă îți dorești doar un sistem de încălzire în pardoseală, sau prin calorifere sau un sistem care să includă ambele opțiuni, alege una dintre variantele de mai jos.

Vei fi redirecționat către un meniu unde va trebui să răspunzi la anumite întrebări care sunt foarte importante. Trebuie să precizezi numărul de distribuitoare, dacă sistemul tău va funcționa în regim wireless sau nu, dacă vei avea nevoie de un control wireless al centralei sau dacă îți dorești să controlezi întreg sistemul folosind conexiunea la internet.

Salus este strict responsabil pentru acest control inteligent, deci probabil că ai nevoie de toate aceste opțiuni. Una dintre întrebările formularului de configurare implică și prize inteligente, senzori de fereastră sau contoare de energie. Fii sigur că alegi și numărul acestora.

La sfârșit, îți va fi generată o listă de componente ce pot fi achiziționate de pe website-ul nostru, listă ce poate fi descărcată și în format PDF.

Selectați tipul sistemului de încălzire

CONTACTEAZĂ-NE: