Spre deosebire de alte produse sau game de produse ce țin de termoficare sau instalații termice care produc agent termic și apă caldă menajeră, aceste boilere electrice nu sunt compatibile cu instalații și nu pot fi incluse în instalații deja existente unde centralele termice sunt principala sursă de agent termic. Cu toate acestea, un boiler electric este convenabil, ușor de folosit și trebuie doar racordat la consumatori și o sursă de curent pentru a putea funcționa.

Dacă te interesează un boiler electric, în magazinul nostru comercializăm Boilere Electrice Ferroli, Boilere Electrice Tesy și Boilere Electrice ELDOM. Fiecare producător este specializat în diferite ramuri de design, funcționalitate sau performanță. În funcție de spațiul unde vei avea nevoie să instalezi un boiler electric și de nevoia de consum a agentului termic, poți alege dintre următoarele game de produse:

Boilere Electrice Ferroli

Din gama de produse Ferroli, boilere preț redus sunt cele 3 care reprezintă vârful de lance în industrie, sunt accesibile și dau dovadă de o performanță crescută în producerea de agent termic. Avantajele competitive ale acestor boilere electrice sunt în primul rând cele care țin de design-ul modern deoarece boilerele au un panou de comandă digital, de culoare neagră, ce conferă un aspect plăcut boilerului, dar mai important decât atât este capacitatea de control a programelor de încălzire cu ajutorul acestor panouri.

Boilerul electric vine și cu o telecomandă, iar faptul că menține apa caldă pentru o perioadă prelungită este unul dintre avantajele care contează foarte mult pentru fiecare client. Izolația boilerului este din spumă ecologică poliuretanică injectată la subpresiune. Datorită acestei izolații, boilerul nu are pierderi mari de căldură. Deși este un boiler electric accesibil, acest boiler electric Ferroli TDG 50 PLUS – 50 litri poate fi programat pentru a livra apă caldă atunci când este nevoie.

Boilere Electrice TESY

O gamă superioară celei despre care am discutat deja este ce de boiler reversibil Bellisimo 50 TESY. Deși prețul este ceva mai mare, tehnologia italiană folosită pentru fabricarea acestor boilere electrice își spune cuvântul. Gama de boilere preț mediu face să merite fiecare bănuț, fapt pentru care vei primi un boiler mult mai subțire, dar cu nivele de performanță similare.

Aceste boilere electrice pot fi montate în spații mai mici, au un design mai elegant, iar faptul că este reversibil te ajută să îl montezi atât pe verticală, cât și pe orizontală. Posibilitățile sunt foarte multe și spațiile de mici dimensiuni nu mai pun probleme. Dacă ai nevoie de boilere iași de capacitate mai mare, poți încerca acest Boiler reversibil Bellisimo 80 TESY.

Boilere electrice ELDOM

Pentru cele mai bune performanțe din această nișă de boilere electrice, trebuie să iei în considerare Eldom. Aceștia au și boilere standard, de 50 de litri, 80 sau 100 de litri, dar ceea ce te interesează în mod special la acest producător este un Boiler eletric ELDOM Titan 500 litriFiin un boiler electric cu o capacitate foarte mare și cântărește 103 kg. Cu toate acestea, el va putea fi montat și deasupra chiuvetei, iar cei 500 de litri de apă pot fi încălziți în aproximativ 4 ore de funcționare.  Este un produs premium care satisface nevoia de agent termic a mai multor consumatori, iar dacă ai nevoie de o capacitate mult mai mare, poți oricând să vezi și acest Boiler electric Eldom Titan 1000 litri.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 22 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: