Dedurizarea apei nu a fost un proces care să ajungă rapid la urechile clienților noștri până acum câțiva ani când s-a descoperit că majoritatea defecțiunilor care pot apărea într-o instalație se datorează gradului ridicat de duritate al apei care ajunge în instalația locuinței. Îți recomandăm să parcurgi următoarele paragrafe înainte de a achiziționa o stație dedurizare deoarece te va ajuta foarte mult să identifici corect ceea ce ai nevoie.

Ce face o stație dedurizare?

O stație de dedurizare a apei este responsabilă de un singur lucru, să purifice apa astfel încât nivelul de duritate al acesteia să fie atât de mic încât să nu mai fie dăunătoare atât instalației, dar nici organismului celor care o folosesc în fiecare zi. Faptul că depunerile de calcar sau a sedimentelor de fier pot duce la un număr mult prea mare de defecțiuni în sistemele de încălzire mai ales.

Cum poate o stație de dedurizare să scoată particulele de calcar și magneziu din apă? Ei bine, tehnologia se numește schimb de ioni, iar tot ceea ce face stația este să înlocuiască ionii de magneziu și calcar cu ioni de sodiu. Lucru care implicit impune utilizatorului să alimenteze de câte ori este nevoie stația cu pastile de sodiu.

Beneficiile aduse de o stație de dedurizare

Dacă apa este mai puțin agresivă și mult mai puțin dură, instalația este prima care simte gustul răsfățului. Poate că ochiul uman nu poate vedea ce se întâmplă în interiorul țevilor, electrocasnicelor sau a echipamentelor care funcționează cu ajutorul apei, dar acestea au foarte mult de suferit atunci când depunerile de calcar, rugină sau material feros devin tot mai mari.

Așadar, primul avantaj care va fi resimțit este prelungirea duratei de viață a instalației sanitare împreună cu toate dispozitivele care au nevoie de apă menajeră pentru a funcționa. Cumva, este mereu vorba de electrocasnice scumpe precum mașina de spălat rufe, mașina de spălat vase, centrala termică. Investiția într-o stație de dedurizare te va salva de foarte multe cheltuieli pentru reparații și mentenanță care vor apărea pe termen lung.

Un alt aspect foarte important care trebuie menționat este că o stație dedurizare nu ajută doar aceste organisme electronice, dar și organismele umane. Chiar dacă nu o conștientizezi zilnic, iei contact cu această apă dură mai mult decât ți-ai închipuit. Chiar dacă este vorba de igiena corporală, spălatul pe dinți sau chiar spălatul hainelor și țesăturilor, expunerea pe termen lung la o duritate mult prea mare a apei poate avea efecte nedorite asupra organismului. Dedurizarea apei reduce semnificativ această expunere și te menține sănătos.

Ce găsești în secțiunea Stații de dedurizare

În magazinul nostru vei găsi produse și sisteme Aquapur, produse comercializate de Ferroli, Honeywell, Valrom sau Viessmann. Vei putea achiziționa kituri de montaj pentru dedurizare, stații dedurizare la prețuri și capactități diferite.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea
calculator pardoseala

Calculator Stații Dedurizare

Afișez 1–24 din 67 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
NOU
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-9%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.250,00 lei.Prețul curent este: 2.050,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.490,00 lei.Prețul curent este: 2.390,00 lei.
-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.850,00 lei.Prețul curent este: 2.775,00 lei.
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.600,00 lei.Prețul curent este: 3.350,00 lei.
-9%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.290,00 lei.Prețul curent este: 2.999,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-24%
Prețul inițial a fost: 2.964,00 lei.Prețul curent este: 2.250,00 lei.
-22%
Prețul inițial a fost: 3.482,00 lei.Prețul curent este: 2.700,00 lei.
-9%
Prețul inițial a fost: 3.300,00 lei.Prețul curent este: 2.999,00 lei.
CONTACTEAZĂ-NE: