Pe cât de simplu pare că este să alegi un rezervor de apă, pe atât de important este să nu te oprești la cel mai ieftin rezervor de apă deoarece daunele pe care le poate provoca un astfel de rezervor întreținut greșit sau care este ales greșit pentru sistemul tău. Când vorbim despre rezervoare apă, trebuie să avem în vedere și anumite sisteme de filtrare, stocare sau pompare, iar despre aceste vei găsi detalii în această secțiune.

Ce este un rezervor apa potabilă?

Probabil este evident ce este, dar este mult mai important când trebuie să te folosești de un astfel de rezervor pentru a-ți asigura rezerva de apă potabilă. Înainte de a te decide asupra unui rezervor de apă potabilă, este important să știi care este motivul principal pentru achiziție și cum altfel de poate ajuta să crești eficiența sistemului. Rezervorul de apă te poate ajuta și în momentele în care presiunea la apă este foarte mică, iar un hidrofor care trage apă din rezervor te poate ajuta.

Un alt exemplu ar putea fi și alimentarea cu apă a unei instalații unde sursa de apă este accesată cu ajutorul unei pompe submersibile. În gama de rezervoare apă vei găsi de obicei produse care sunt realizate din materiale de culoare închisă, dar gamele Aquapur sunt albe deoarece au un strat protector adițional despre care vom vorbi imediat.

Sisteme aquaPUR de filtrare, stocare și pompare a apei

Sistemul aquaPUR este o adevărată dovadă de avans tehnologic din sectorul rezervoarelor de apă. La prima vedere vei observa doar un rezervor de apă alb, dar acesta este echipat cu filtre atât la intrarea apei cât și la ieșire. Are o pompă submersibilă, flotor quickstop și un sistem care va avea grijă ca rezervorul să nu fie niciodată plin 100%.

Un sistem de filtrare aquaPUR este eficient deoarece inhibă dezvoltarea de microorganisme și implicit calitatea apei potabile va fi mult mai mare. Datorită materialelor din care este construit, un rezervor de la aquaPUR nu va interveni în niciun fel asupra compoziției apei, ci doar va îmbunătăți exponențial calitatea acesteia. Dacă ai nevoie de un rezervor apă potabilă, aquaPUR este recomandarea noastră.

Rezervoare de dimensiuni mari

Majoritatea produselor de top din gama de rezervoare de apă sunt cele care au o capacitate destul de mare de stocare. De obicei, cei din mediul rural și care trăiesc în proprietăți offgrid au nevoie de astfel de rezervoare de apă pentru a satisface nevoia consumatorilor din locuință. Gama de rezervoare StockKIT este vedeta acestei game de rezervoare, iar de la acest producător poți achiziționa atât rezervoare de 500 de litri cât și rezervoare de 6500 de litri.

Majoritatea se găsesc în magazinul nostru și le vei putea recunoaște după culoarea albastră care le caracterizează. De notat faptul că rezervoarele de dimensiuni foarte mari cum ar fi cele de 5000 sau 6500 de litri sunt folosite în caz de urgență ele fiind de obicei garanția siguranței în caz de incendiu.

Rezervoarele orizontale de volum mai mic, cum ar fi cele de 2000 de litri sunt cele utilizate în stocarea apei potabile și nu numai. În aceste rezervoare vei putea stoca apa de ploaie, apă pentru irigații sau alte lichide alimentare în volume mari. Pot fi folosite chiar și pentru stocarea laptelui sau a uleiului.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 29 de rezultate

Transport Gratuit
1.000,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
1.425,00 lei
Transport Gratuit
899,00 lei
1.399,00 lei
-9%
Prețul inițial a fost: 1.650,00 lei.Prețul curent este: 1.499,00 lei.
-17%
Prețul inițial a fost: 2.300,00 lei.Prețul curent este: 1.899,00 lei.
-17%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.899,00 lei.Prețul curent este: 2.399,00 lei.
-22%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.400,00 lei.Prețul curent este: 4.199,00 lei.
-21%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.100,00 lei.Prețul curent este: 4.799,00 lei.
Transport Gratuit
-21%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.450,00 lei.Prețul curent este: 3.499,00 lei.
-18%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 8.499,00 lei.Prețul curent este: 6.999,00 lei.
Transport Gratuit
120,00 lei
CONTACTEAZĂ-NE: