Încălzirea în pardoseală este din ce în ce mai eficientă cu cât sistemul de automatizare este mai capabil mai eficient și provine de la un producător mai bun. În magazinul nostru găsiți sistemele de automatizare Uponor și toate celelalte game de produse, inclusiv accesoriile precum un termostat încălzire pardoseală. 

Automatizare Honeywell

Honeywell este un producător excelent din acest sector al termoficării și sistemelor de centralizare. Agentul termic produs de sistemele echipate cu accesorii Honeywell, de exemplu un termostat încălzire pardoseală, receptori și tot felul de piese pe care le poți folosi pentru a crește performanța sistemului de încălzire în pardoseală. Producătorul are o colecție impresionantă de produse dintre care vom aminti doar câteva, pe care te și încurajăm să le încerci pentru sistemul tău.

Sistemele de automatizare Honeywell sunt accesibile, ușor de folosit și deși sunt simplu de instalat și optimizat, sfatul nostru este să apelezi la ajutorul unui specialist.

Automatizare PURMO

Spre deosebire de sistemele de automatizare Uponor, cei de la Purmo oferă o gamă de produse cu un nivel mai ridicat de automatizare și tehnologizare. Piesele și sistemele ce pot fi compuse cu ajutorul componentelor Purmo dau dovadă de o performanță cu mult mai crescută decât majoritatea celor pe care le avem disponibile pe piața din România. Un Controller Touch E3 Programabil, RF web are capacitatea de a comunica prin WiFi cu routerul din locuință și poate administra toate orice termostat încălzire pardoseală conectat la rețea.

Se montează pe perete și poate fi controlat de la distanță, ceea ce face ca utilizatorul să aibă un control confortabil și deplin asupra sistemului de încălzire în pardoseală.

Automatizare SALUS

În ceea ce privește tehnologizarea și echiparea pieselor și componentelor sistemelor de termoficare cu opțiuni și funcții SMART, Salus se află printre primii producători care a lansat un termostat încălzirea pardoseală cu capacitatea de a fi controlat de la distanță sau prin internet. Acest termostat neprogramabil Salus este unul dintre cele mai populare produse pe care clienții noștri le aleg pentru a le folosi atunci când trebuie să administreze sistemul de încălzire în pardoseală.

Alte produse din această gamă Salus sunt pachetele de Automatizare Standard încălzire în pardoseală 5 căi sau acest Termostat de ambient pentru incalzire in pardoseala.

Automatizare UPONOR

Sistemele de automatizare Uponor au depășit toate limitele tehnologiei și cu ajutorul pachetelor Uponor Smatrix Base Pulse, vei putea acum să instalezi în locuința ta un sistem de încălzire în pardoseală complet controlabil, smart și eficient, care te ajută să atingi nivelul maxim de confort din locuința ta. 

Pachetele de automatizare Uponor Smatrix Pulse pot fi controlate vocal, te ajută să economisești energie, timp, bani, iar întreg sistemul poate fi conectat la asistentul virtual al locuinței. Sistemul poate fi folosit cu ajutorul aplicației dedicate, iar performanțele unui astfel de pachet de control inteligent te va face să te simți ca și cum ai abilități adiționale de control asupra vieții tale.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 167 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.750,00 lei.Prețul curent este: 4.999,00 lei.
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 8.727,00 lei.Prețul curent este: 8.080,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
165,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-8%
Prețul inițial a fost: 125,00 lei.Prețul curent este: 115,00 lei.
Transport Gratuit
-11%
Prețul inițial a fost: 335,00 lei.Prețul curent este: 299,00 lei.
-10%
Prețul inițial a fost: 260,00 lei.Prețul curent este: 235,00 lei.
-10%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 435,00 lei.Prețul curent este: 390,00 lei.
CONTACTEAZĂ-NE: