Înainte de a lua o decizie cu privire la sistemul prin care vei asigura încălzirea în locuința ta, trebuie cel puțin să acorzi atenție și să te informezi despre sistemele de încălzire în pardoseală. Spre deosebire de restul soluțiilor disponibile pe piața din România, un sistem de încălzire în pardoseală îți oferă câteva avantaje și criterii de confort pe care nu le vei întâlni la niciun alt sistem de încălzire.

Pachete complete încălzire în pardoseală

Când vorbim despre încălzirea în pardoseală, luăm în considerare fiecare element al unui sistem care trebuie să asigure și confort dar și satisfacerea nevoilor termice. În magazinul nostru vei găsi pachete complete, ce conțin toate componentele de care ai nevoie pentru montajul unui sistem de încălzire. Aceste pachete au fost puse la vânzare special pentru orice tip de client. Pachetul conține exact ceea ce este nevoie pentru montaj, astfel, nu vei cumpăra piese și elemente în plus, dar toate componentele vor fi și compatibile între ele.

În categoria specială de pachete complete încălzire în pardoseală vei găsi sisteme produse de FORNARA, PURMO, UPONOR și VALROM. În funcție de suprafața unde va fi instalat sistemul de încălzire în pardoseală, pachetele disponibile pe cazanecentrale.ro sunt disponibile pentru mai multe suprafețe: 30 MP, 40 MP, 50 MP, 60 MP și până la 140 MP. Evident și prețurile sunt accesibile, cel mai ieftin pachet de încălzire în pardoseală fiind disponibil cu 5000 RON.

Automatizare pentru încălzirea în pardoseală

Tot din magazinul nostru vei putea să achiziționezi și sisteme de automatizare care te pot ajuta să îți controlezi sistemul de încălzire în pardoseală într-un mod mai simplu și mai eficient. Vei putea să îți conectezi toate controlerele din sistem printr-un singur ansamblu. Vei putea să customizezi până la 48 de zone de control pentru sistemul de încălzire. 48 de zone pe care le poți controla foarte ușor folosind o singură aplicație de pe telefonul mobil.

Încă un avantaj important este acela că pentru un sistem de încălzire în pardoseală automatizat, vei putea să integrezi controlul vocal cu ajutorul Google Home sau Alexa. Vei putea da comenzi sistemului de încălzire folosind vocea. Iar dacă până acum nu aveai destule motive pentru a face un upgrade sistemului tău, acesta are și un sistem de rețea locală care poate funcționa și fără internet.

În categoria de încălzire în pardoseală din magazinul nostru vei mai găsi și alte componente foarte importante pentru montaj și administrare. Distribuitoare cu debimetre, Grupuri de pompare și Amestec, Plăci cu nuturi și toate accesoriile necesare acestora, Țevi pentru încălzire în pardoseală.

Avantaje sistem de încălzire în pardoseală

 • Beneficiezi de mai mult spațiu cu încălzirea în pardoseală deoarece nu mai trebuie să ai o instalație care trece din cameră în cameră
 • Nu vei mai avea calorifere montate peste tot prin casă
 • Confortul termic crește deoarece el pornește mereu de la baza corpului în sus
 • Podelele nu mai sunt reci
 • Echilibrul termic este obținut mai ușor și menținut pentru o perioadă mai lungă de timp

În primul rând, la sistemele de încălzire în pardoseală nu vei mai avea calorifere amplasate în fiecare camera din casa ta, ba dimpotrivă, podeaua casei tale va deveni un calorifer gigantic. Vei câștiga foarte mult spațiu, iar senzația de confort termic va fi împreună cu tine oriunde ai merge. Dacă tot am vorbit despre confortul termic, acesta este și cel mai mare avantaj pe care un sistem de încălzire în pardoseală ți-l poate oferi.

Încălzirea în pardoseală nu înseamnă că podeaua te va frige la picioare ci înseamnă că toată căldura va fi distribuită în mod egal în toată camera, iar corpul tău va fi primul care va simți acest lucru. Echilibrul termic va fi obținut mai ușor și va fi menținut pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult decât atât, pe termen lung, costurile vor fi și mai mici decât la un sistem clasic cu o centrală termică. Desigur, nici podeaua rece nu va mai fi un impediment.

Tot ceea ce trebuie să știi despre sistemele de încălzire în pardoseală

Un sistem de încălzire prin pardoseală este ceva ce utilizatorii din România au ajuns să aprecieze din ce în ce mai mult, dar este foarte important să educăm cât de mult posibil cu privire la procedurile care trebuie respectate pentru a avea un sistem de încălzire prin pardoseală optimizat excelent. În magazinul nostru vei putea găsi următoarele categorii principale de încălzire în pardoseală, sisteme de încălzire prin pardoseală, soluții de automatizare pentru încălzire, grupuri de pompare pentru încălzire prin pardoseală și elemente de montaj încălzire în pardoseală.

Mai mult decât atât, vom încerca să răspundem la toate întrebările importante care vor putea apărea în momentul în care un utilizator preferă să achiziționeze un astfel de sistem, care pot fi complicațiile și care sunt cele mai bune precauții pe care le poți avea atunci când montezi un sistem de încălzire în pardoseală. 

Calculator încălzire în pardoseală

Cu ajutorul unui calculator încălzire pardoseală creat special de către echipa noastră, utilizatorul va putea calcula exact suprafața care urmează să fie echipată cu un astfel de sistem și va, va putea alege furnizorul de echipamente și astfel va primi informații despre toate componentele, prețul exact, dar poate cel mai important avantaj este că va primi un set de componente 100% compatibile între ele, toate furnizate în același timp, în același colet de la același furnizor.

Încălzire în pardoseală calculator este un sistem inteligent făcut de echipa noastră unde utilizatorul va putea trece numărul de camere din locuință, lungimile, lățimile acestora, va putea completa informațiile referitoare la diametrul de țeavă și la tipul de automatizare prin Fir sau Wifi-internet. Astfel, va primi un sistem de încălzire în pardoseală perfect pentru nevoile sale.

Ce șapă se toarnă peste încălzirea în pardoseală?

Pentru a fi sigur că sistemul de încălzire în pardoseală va funcționa la capacitate maximă și că vei avea o performanță optimă a modului în care este menținută, trebuie să stabilești ce șapă se toarnă peste încălzirea în pardoseală, iar noi te vom ajuta cu acest aspect. Iată care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont:

 • Șapa care se toarnă peste încălzirea în pardoseală asigură stabilitatea sistemului
 • Șapa trebuie să fie un conductor foarte bun de căldură
 • Trebuie să se respecte înălțimea la care este turnată șapa

Ce șapă se toarnă peste încălzirea în pardoseală în funcție de caracteristicile acesteia?

Grosimea șapei nu este o caracteristică standard. Ea trebuie adaptată în funcție de proiect, tipul de sistem, tipul de țeavă și înălțimea la care acesta este montat. Evident, trebuie luat în considerare și tipul sau suprafața camerei în care este montat sistemul de încălzire în pardoseală.

Când se ia în considerare ce șapă se toarnă peste încălzirea în pardoseală, acestea sunt cele mai importante caracteristici:

 • Flexibilitatea care garantează că sistemul de încălzire în pardoseală nu se distruge din cauza traficului.
 • Armătura este recomandată doar atunci când se presupune că pe suprafața șapei se va face un trafic cu greutate mare.
 • Grosimea șapei este importantă și pentru transferul de temperatură și energie.
 • Șapa din mortar este cea mai utilizată datorită preparării rapide.
 • Șapa semiumedă este potrivită pentru zonele cu umiditate crescută și unde temperatura nu este ideală pentru acest proces.
 • Șapa autonivelantă dă dovadă de aplicare și turnare mai rapidă, iar transferul de căldură este mai rapid mulțumită unui grad mic de porozitate.

Șapa cu uscare rapidă – Șapa pentru sistemul de încălzire în pardoseală are un rol foarte important în eficientizarea procesului de schimb de căldură. Una dintre tipurile de șape foarte potrivite pentru un astfel de sistem de încălzire este cea cu uscare rapidă, care datorită tehnologiei, reușește să reducă aproape complet formarea de bule de aer din interiorul materialului turnat.

Bulele de aer scad eficiența sistemului prin scăderea ratei de transfer a căldurii, dar periclitează și rezistența mecanică a acestuia. Acolo unde există bule de aer, este mult mai simplu ca suprafața din jurul bulei să se crape.

Șapa cu anhidrită – Pe cât de sugestiv este numele, pe atât de importantă este componența acestor șape. Anhidrita este un compus mineral, care are la bază sulfat de calciu. Acesta mai poate fi întâlnit mult mai frecvent sub denumirea de ipsos. Acest compus face ca șapa să aibă un grad foarte scăzut de porozitate, astfel, podeaua ta se va încălzi mult mai repede mulțumită eficienței de transfer termic mult mai mare.

Șapa pe bază de anhidrită este recomandată sistemelor cu încălzire care sunt amplasate în spații de dimensiuni mari, dar este un exemplu foarte bun de șapă care nu s-ar putea potrivi niciodată într-un mediu umed. Spre deosebire de șapa cu uscare rapidă care este recomandată spațiilor cu grad mare de umiditate, șapa cu anhidrită nu este deloc recomandată pentru a fi folosită în spațiile umede.

Încălzire în pardoseală electrică

Atenția la detalii, performanțele și chiar și sistemele de încălzire în pardoseală electrică sunt elemente care se îmbină perfect pentru a oferi utilizatorilor un nivel de confort mult mai mare, un consum mult mai optim și per total, o experiență mult mai potrivită nevoilor lor. Sistemele de încălzire în pardoseală electrică sunt un adevărat fenomen tehnologic al acestei branșe. 

Gresie sau parchet la încălzirea prin pardoseală?

O întrebare excelentă pe care și-o pun foarte mulți utilizatori care urmează să monteze un astfel de sistem are legătură cu materialele care vor fi montat pe suprafața unde a fost deja instalat un sistem de încălzire în pardoseală. Gresie sau parchet la încălzirea prin pardoseală? 

În primul rând, trebuie să fim foarte recunoscători că tehnologia a avansat atât de mult încât există opțiunea de a alege aproape orice materiale care poate fi montat deasupra unui astfel de sistem. Dacă ne dorim gresie încălzire pardoseală vom avea, iar dacă ne dorim parchet, vom putea avea și asta.

Din experiența noastră și pentru că am comercializat foarte multe astfel de sisteme și componente pentru sisteme de încălzire prin pardoselă, putem spune următoarele lucruri:

 • Alege mereu materiale care sunt conductori buni de căldură
 • Mereu se vor lua în calcul densitatea și grosimea gresiei și a parchetului aplicat deasupra sistemului
 • Este posibil ca gresia să fie un conductor mai bun, dar care se și răcește mult mai repede. 
 • Lemnul cald oferă o senzație ceva mai plăcută în combinație cu un sistem de încălzire prin pardoseală

Răspuns final la întrebarea gresie sau parchet la încălzirea prin pardoseală? 

Ține foarte mult de gust și de preferințe, dar foarte mulți utilizatori preferă parchetul deoarece într-o locuință unde ai făcut deja investiții, ar fi păcat să nu te bucuri și de izul exotic al lemnului.

Încălzire în pardoseală FAQ

 • Încălzirea în pardoseală este mai scumpă decât un sistem clasic?

Montajul achiziția și mentenanța unui sistem de încălzire în pardoseală pot fi mai scumpe, dar nivelul de confort nici nu se compară.

 • Ce parchet se recomanda pentru încălzirea în pardoseală?

Poți alege între parchet stratificat, dublu stratificat, triplustratificat sau chiar parchet laminat

 • Ce avantaje aduce un sistem de încălzire în pardoseală?

Lipsa caloriferelor, senzație plăcute și confortabilă, mai mult spațiu, consum mai redus, echilibrul termic este menținut mai mult timp.

 • Cum pot afla de care sistem de încălzire prin pardoseală am nevoie?

Poți folosi un calculator încălzire în pardoseală. Avem unul creat special de echipa noastră.

 • Care este durata de viață a unui sistem de încălzire în pardoseală?

Nivelul de fiabilitate este extrem de mare. Tuburile de agent termic pot avea o durată de viață de 50 de ani.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea
calculator pardoseala

Calculator Încălzire în Pardoseală

Afișez 1–24 din 586 de rezultate

-13%
Prețul inițial a fost: 40,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.750,00 lei.Prețul curent este: 4.999,00 lei.
Transport Gratuit
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 8.727,00 lei.Prețul curent este: 8.080,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: