Înainte de a lua o decizie cu privire la sistemul prin care vei asigura încălzirea în locuința ta, trebuie cel puțin să acorzi atenție și să te informezi despre sistemele de încălzire în pardoseală. Spre deosebire de restul soluțiilor disponibile pe piața din România, un sistem de încălzire în pardoseală îți oferă câteva avantaje și criterii de confort pe care nu le vei întâlni la niciun alt sistem de încălzire.

Pachete complete încălzire în pardoseală

Când vorbim despre încălzirea în pardoseală, luăm în considerare fiecare element al unui sistem care trebuie să asigure și confort dar și satisfacerea nevoilor termice. În magazinul nostru vei găsi pachete complete, ce conțin toate componentele de care ai nevoie pentru montajul unui sistem de încălzire. Aceste pachete au fost puse la vânzare special pentru orice tip de client. Pachetul conține exact ceea ce este nevoie pentru montaj, astfel, nu vei cumpăra piese și elemente în plus, dar toate componentele vor fi și compatibile între ele.

În categoria specială de pachete complete încălzire în pardoseală vei găsi sisteme produse de FORNARA, PURMO, UPONOR și CAZANE ȘI CENTRALE. În funcție de suprafața unde va fi instalat sistemul de încălzire în pardoseală, pachetele disponibile pe cazanecentrale.ro sunt disponibile pentru mai multe suprafețe: 30 MP, 40 MP, 50 MP, 60 MP și până la 140 MP. Evident și prețurile sunt accesibile, cel mai ieftin pachet de încălzire în pardoseală fiind disponibil cu 5000 RON.

Automatizare pentru încălzirea în pardoseală

Tot din magazinul nostru vei putea să achiziționezi și sisteme de automatizare care te pot ajuta să îți controlezi sistemul de încălzire în pardoseală într-un mod mai simplu și mai eficient. Vei putea să îți conectezi toate controlerele din sistem printr-un singur ansamblu. Vei putea să customizezi până la 48 de zone de control pentru sistemul de încălzire. 48 de zone pe care le poți controla foarte ușor folosind o singură aplicație de pe telefonul mobil.

Încă un avantaj important este acela că pentru un sistem de încălzire în pardoseală automatizat, vei putea să integrezi controlul vocal cu ajutorul Google Home sau Alexa. Vei putea da comenzi sistemului de încălzire folosind vocea. Iar dacă până acum nu aveai destule motive pentru a face un upgrade sistemului tău, acesta are și un sistem de rețea locală care poate funcționa și fără internet.

În categoria de încălzire în pardoseală din magazinul nostru vei mai găsi și alte componente foarte importante pentru montaj și administrare. Distribuitoare cu debimetre, Grupuri de pompare și Amestec, Plăci cu nuturi și toate accesoriile necesare acestora, Țevi pentru încălzire în pardoseală.

Ce avantaje aduce un sistem de încălzire în pardoseală?

În primul rând, la sistemele de încălzire în pardoseală nu vei mai avea calorifere amplasate în fiecare camera din casa ta, ba dimpotrivă, podeaua casei tale va deveni un calorifer gigantic. Vei câștiga foarte mult spațiu, iar senzația de confort termic va fi împreună cu tine oriunde ai merge. Dacă tot am vorbit despre confortul termic, acesta este și cel mai mare avantaj pe care un sistem de încălzire în pardoseală ți-l poate oferi.

Încălzirea în pardoseală nu înseamnă că podeaua te va frige la picioare ci înseamnă că toată căldura va fi distribuită în mod egal în toată camera, iar corpul tău va fi primul care va simți acest lucru. Echilibrul termic va fi obținut mai ușor și va fi menținut pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult decât atât, pe termen lung, costurile vor fi și mai mici decât la un sistem clasic cu o centrală termică. Desigur, nici podeaua rece nu va mai fi un impediment.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Calculator Încălzire în Pardoseală

Afișez 1–24 din 428 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
42,00 lei
Transport Gratuit
2.900,00 lei
Transport Gratuit
25,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: