Ce este un termostat cu control prin internet?

Acest termostat cu control prin internet care va fi montat în locuință te va ajuta să îți controlezi temperatura de la dispozitivele care sunt responsabile cu acest lucru. Fie că vorbim despre o centrală termică sau de un aer condiționat. De obicei, un termostat obișnuit va fi conectat la device-ul pe care îl controlează printr-un cablu sau fir. Un termostat cu control prin internet îți va putea permite să controlezi temperatura locuinței tale folosind doar un smartphone sau orice alt dispozitiv inteligent ce are o conexiune la internet. 

Dacă alegi să achiziționezi un termostat suficient de modern, vei putea chiar să îți controlezi toate sistemele de încălzire wireless, chiar și de la distanțe de sute sau mii de km, cu ajutorul unor aplicații.

De ce să alegi un termostat control internet?

Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui să alegi un termostat control internet este flexibilitatea. Îți oferă acces la un mod diferit de customizare a sistemului de încălzire și îl poți programa să funcționeze în funcție de programul tău personal. Acest lucru înseamnă că vei putea să economisești foarte multă energie electrică sau resurse necesare încălzirii în momentele când tu nu ești acasă. În același timp, poate efectua setări și pentru momentele când ești pe cale să ajungi acasă.

Cu un termostat control internet, poți să stabilizezi automat temperatura din casa ta pentru a maximiza eficiența și confortul. Termostatul va face toate setările pentru tine, deci nu va trebui să îți faci griji că trebuie să îți oprești centrala înainte să pleci de acasă. Acest sistem de administrare eficient va rezulta la sfârșitul lunii într-o factură mai mică la energie electrică sau gaz.

Un termostat wireless sau termostat cu control prin internet poate de asemenea să ajusteze încălzirea din locuință în funcție de temperatura de afară. Această funcție te ajută să economisești resurse în orice sezon sau anotimp.

Funcția de control la distanță este una dintre cele mai apreciate funcții de către clienții noștri. Îți poți porni încălzirea în locuință în momentul în care pleci de la birou pentru ca aceasta să fie super confortabilă când tu ajungi acasă. Acest lucru poate fi posibil dacă termostatul tău este conectat la wifi-ul din casă, iar pe smartphone ai o aplicație care poate controla remote dispozitivul.

Cele mai bune termostate wireless din magazinul nostru

În magazinul nostru online cazanecentrale.ro vei putea să alegi dintr-o gamă foarte variată de termostate controlate prin internet produse de către cei mai importanți producători foarte cunoscuți pentru produsele populare vândute în toată țara: SALUSHONEYWELLFERROLI sau MOTAN.  Toate produsele din gama de termostate control internet vin la pachet cu o garanție de minim 2 ani, la unele fiind prelungită până la 5 ani.

Termostatele SALUS

Salus este un producător care s-a concentrat foarte mult pe crearea unui sistem inteligent de control al sistemelor de încălzire. Aceștia pun la dispoziție toate dispozitivele necesare pentru ca locuința ta să îți poată oferi mai multă libertate. Termostatele SALUS pot controla centralele prin internet, pot seta temperatura apei, pot administra programe de încălzire care se întind pe mai multe zile și pot gândi singure un program în funcție de factorii termici din interiorul și exteriorul locuinței.

Pentru a vedea informații despre termostatele din această categorie, iată câteva scurtături care te vor duce direct la produsele de top din această categorie: SALUSHONEYWELLFERROLI sau MOTAN.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 17 rezultate

-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 649,00 lei.Prețul curent este: 629,00 lei.
-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 749,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 848,00 lei.Prețul curent este: 828,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.495,00 lei.Prețul curent este: 2.345,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.710,00 lei.Prețul curent este: 2.574,50 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.075,00 lei.Prețul curent este: 2.921,25 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.440,00 lei.Prețul curent este: 3.268,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.805,00 lei.Prețul curent este: 3.614,75 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.170,00 lei.Prețul curent este: 3.961,50 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.535,00 lei.Prețul curent este: 4.308,25 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.900,00 lei.Prețul curent este: 4.655,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.630,00 lei.Prețul curent este: 5.348,50 lei.
Transport Gratuit
199,00 lei
Transport Gratuit

Etichete: termostat internet, termostat centrala wifi, termostat controlat prin internet, termostat centrala internet, termostat internet centrala termica, termostat wireless internet, termostat wireless, termostat cu control prin internet, termostat centrala control internet, termostat ambient internet, termostat wifi internet, termostat wifi, termostat comandat prin internet, termostat ambient wifi, termostat wifi centrala, termostat wi fi, cronotermostat wifi, termostat centrala peleti wifi, termostat programabil controlat prin internet.
CONTACTEAZĂ-NE: