Echipa cazanecentrale oferă o gamă variată de produse pentru clienții care intenționează să monteze un sistem de panouri fotovoltaice. În funcție de capacitatea de producție a energiei electrice pe care îți dorești să o obții sau de cât de mult spațiu disponibil pentru montaj deții, magazinul nostru este aici pentru a-ți oferi exact ceea ce ai nevoie. 

Pachet panouri fotovoltaice

Un pachet panouri fotovoltaice oferit de magazinul nostru, din catalogul celor de la Viessmann are capacitatea să îți producă energie electrică într-un regim ieftin, cu o investiție nu atât de mare și de pe urma căreia să poți beneficia de un sistem cu o durată de viață suficient cât să amortizezi de mai multe ori investiția, dar și să poți genera propriul curent electric pentru a fi independent de rețeaua publică și de schimbările care pot mereu să te influențeze.

Un pachet panou solar fotovoltaic Viessmann Vitovolt 300 M400 WE monocristalin este proiectat în primul rând pentru a te ajuta să te poți alătura în sfârșit comunității de consumatori independenți care poate să producă atât pentru propria nevoie de consum, dar și pentru a injecta curent electric în rețea. Un astfel de pachet panouri fotovoltaice echipat cu un contor monofazat Huawei DDSU666/5 este un adevărat plus pentru cei care vor să fie în permanență informați despre toate metricele de generare și consum ale energiei electrice.

Acest senzor inteligent are funcții de măsurare, comunicare, pentru a putea afișa informații exacte despre cantitatea de energie electrică, tensiune, putere, frecvență sau energia activă. Toate aceste informații sunt benefice pentru ca utilizatorul să poată optimiza consumul de energie electrică din locuință. Achiziționarea unui pachet panou solar fotovoltaic de la Viessmann îți va oferi inclus în pachet și invertorul Huawei SUN 2000L, un set de cabluri solare, un sistem de montaj pentru panouri fotovoltaice și contorul monofazat Huawei DDSU666/5.

Avantajele utilizării de panouri fotovoltaice

 Cu cât este mai greu să ne uităm în viitor și să putem face predicții despre prețul energiei electrice, cu atât majoritatea dintre noi vor să se simtă în siguranță și își doresc independență financiară în fața unui sistem volatil care este influențat de crize financiare și comportamentul financiar al mai multor companii de la nivel mondial. 

Un alt avantaj foarte important pe care îl dobândești după achiziționarea unui pachet panouri fotovoltaice este costul redus pe care îl plătești pentru energia electrică, care de cele mai multe ori ajunge să fie complet gratuită. Acesta este și motivul pentru care investiția inițială este ceva mai mare, dar aceasta va fi în cele din urmă amortizată, iar gratuitatea obținută la energia electrică

Pachetele de panouri fotovoltaice conțin toate panourile de care ai nevoie, iar în funcție de necesitate, acestea sunt din ce în ce mai mari, conținând chiar și 24 de panouri de 9kWp. Alege pachetul de panouri fotovoltaice potrivit pentru tine.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 19 rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: