Un Boiler termoelectric este capabil să livreze agent termic într-un ritm asemănător celui în care și un sistem cu centrală termică ar putea. Singura diferență este că un boiler termoelectric nu va putea menține un nivel de consum prelungit sau nu ar putea să garanteze că mai mulți consumatori porniți simultan vor primi aceeași cantitate de agent termic într-un timp prelungit. Cu toate acestea, cu o investiție minimă, un necesar de apă caldă menajeră pentru o familie sau o locuință de mici dimensiuni.

Categoria de Boilere Termoelectrice a magazinului nostru cuprinde 3 secțiuni de produse: Boilere Termoelectrice Ferroli / Boilere Termoelectrice TESY / Boilere Termoelectrice ELDOM

Boilere Termoelectrice Ferroli

Cel mai bun mod prin care îți putem dovedi calitatea categoriei de boilere termice este să îți oferim informații despre cei mai importanți producători comercializați de cazanecentrale.ro. Ferroli este unul dintre cei mai buni producători de boilere termoelectrice, iar în această subcategorie îți recomandăm gama de Boiler termoelectric Ferroli Calypso VEMT 80L. Acest boiler este disponibil în mai multe variații, de 100L / 120L / 150L / 200L.

Această gamă de boiler termoelectric Calypso este alegerea pentru foarte mulți clienți care au nevoie să asigure necesarul de apă caldă menajeră pentru consumatori mici și medii. Aceștia alegi un boiler cu capacitate de 80L sau cu o capacitate mai mare în funcție de nevoie. Serpentina acestui boiler termoelectric este din oțel porțelanat. Boilerele Calypso sunt printre cele mai sigure boilere termoelectrice, datorită echipării cu sisteme de siguranță împotriva supraîncălzirii, dar și pentru a evita suprapresiunea.

Boilere Termoelectrice TESY

În cazul produselor fabricate de către cei de la TESY, aceștia au apelat la tehnologii ceva mai avansate și vizează un alt segment de piață. Dacă ai nevoie de un boiler termoelectric mai eficient, cu o capacitate mai mare și cu o eficiență crescută, optează pentru un Boiler termoelectric cu 2 serpentine Tesy Bilight GCV7. Gama de boilere termoelectrice Tesy Bilight cuprinde și alte 4 variații de putere, dar și boilere cu o singură serpentină. 

Cu toate acestea, evident că boilerul cu 2 serpentine este vedeta aceste categorii, dar și faptul că boilerul are o echipare mult mai eficientă datorită acestor tehnologii. Boilerul are o protecție cu sticlă ceramică, anod de magneziu, întrerupător rezistent la umiditate, izolație fără CFC și termostat reglabil.

Boilere Termoelectrice ELDOM

În ceea ce privește gama de boilere termice ELDOM, acestea se remarcă prin gradul de tehnologizare și echiparea premium. Multe dintre ele sunt cu montaj pe pardoseală datorită dimensiunilor destul de mari și de cele mai multe ori sunt folosite pentru sisteme destul de mari. Aceste boilere termoelectrice au puteri începând de la 9000W și pot ajunge chiar și la 12000 W.

Dacă ești în căutarea unui astfel de boiler termoelectric, un Boiler termoelectric Eldom, 1000L, cu o serpentină și rezistență electrică, pe pardoseala, 12000 W, recomandarea magazinului nostru este gama ELDOM.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 34 de rezultate

-10%
Prețul inițial a fost: 985,00 lei.Prețul curent este: 885,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: