Cazanecentrale.ro oferă o gamă de sisteme și componente importante pentru sisteme de încălzire de toate tipurile. Gama de termoșeminee este unul dintre aceste produse, o soluție foarte bună care a ajuns în atenția producătorilor importanți și a primit îmbunătățiri demne de era tehnologică în care ne aflăm. Aceste termoșeminee sunt acum controlate prin panouri de comandă cu ajutorul ecranelor LCD, prin touchscreen, iar utilizatorii trebuie să aibă foarte multe grijă la detaliile ce dictează modul în care aceste șeminee funcționează. Oferta termoșeminee cuprinde 2 dintre cele mai populare produse din această gamă, reprezentanții categoriei de termoșeminee Ferroli.  

Cum funcționează termoșeminee Ferroli

Vom lua drept exemplu acest Termoșemineu Ferroli Mirano Pellet 24 pentru a înțelege mai bine modul de funcționare și cât de eficient poate fi. În primul rând, majoritatea acestor termoșeminee pe lemne sau termoșeminee Ferroli în special funcționează cu ajutorul pelețior, de aici și termenul Pellet din numele produsului nostru. Pentru șemineul Ferroli, doar o anumită categorie de peleți este compatibilă, cea de clasă A, care conține 100% lemne rășinos sau foios. Lungimea maximă a acestor peleți este de 30 mm, iar diametrul trebuie să se încadreze în valorile 6-8mm.

Dar deși există limite de dimensiuni, aceste termoșeminee pe lemne pot stoca un număr foarte mare de peleți, cel de la Ferroli fiind capabil să țină în rezervor aproximativ 35 de kilograme de peleți. 

Într-un sistem de încălzire eficient, aceste termoșeminee pe lemne sunt cele care produc agent termic pe care îl trimit către restul componentelor importante din sistem. Aici vorbim despre agent termic care este transmis direct către boilere de acumulare, calorifere sau ventil termic de amestec. Termoșemineul primește apoi agentul termic răcit care este recirculat în sistem pentru al încălzi și relua tot ciclul de la capăt.

De ce sunt eficiente aceste termoșeminee Ferroli

Primul motiv pentru care un termoșemineu este o investiție potrivită și care creează un nivel de confort optim este acela că în coletul comandat de dvs, va fi inclus panoul de comandă cu software tehnologizat. Acesta te va ajuta să obții un nivel de control mult mai avansat asupra modului de funcționare al șemineului. 

Fiind o piesă extrem de fiabilă și compatibilă, termoșemineul va fi echipat și cu o supapă de siguranță, un vas de expansiune, dar și cu o pompă de încălzire, amortizând astfel câteva investiții pe care în cazul altor sisteme ar fi fost obligatoriu să le faci.

Și poate cel mai important avantaj dintre toate este faptul că aceste termoșeminee pe lemne sunt capabile să genereze agent termic, dar și să întrețină temperatura pe care o generează ceea ce le face să fie foarte eficiente din punct de vedere energetic. Acesta este atât de avansat din punct de vedere tehnologic încât poate decide singur când este timpul să folosească un număr mai mare de peleți pentru a crește temperatura, dar și când această cantitate de peleți trebuie să scadă pentru a nu crește consumul. 

Un Termoșemineu Ferroli Mirano Pellet 30 este recomandarea magazinului nostru pentru spațiile cu nevoie de încălzire mai mare.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 6 rezultate

-10%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 9.999,00 lei.Prețul curent este: 8.999,00 lei.
Transport Gratuit
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 12.000,00 lei.Prețul curent este: 11.160,00 lei.
-8%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 10.500,00 lei.Prețul curent este: 9.672,00 lei.
CONTACTEAZĂ-NE: