Calculator Statii Dedurizare

Alegerea corectă a unei stații de dedurizare a apei este esențială pentru a asigura o apă de calitate în locuința ta. Apa dură poate cauza numeroase probleme, de la depuneri de calcar în instalații și electrocasnice, până la iritații ale pielii și părului. Pentru a evita aceste inconveniente, este important să optezi pentru o stație de dedurizare care să răspundă nevoilor specifice ale locuinței tale.

Mulți clienți se confruntă cu întrebarea: “cum aleg corect o stație de dedurizare eficientă pentru casa mea?”. Dimensionarea unei astfel de stații nu este un proces simplu și implică luarea în considerare a mai multor parametri, cum ar fi duritatea apei brute, consumul zilnic de apă și debitul maxim necesar.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, echipa cazanecentrale.ro a creat un calculator pentru stații de dedurizare a apei. Acest instrument îți va simplifica semnificativ procesul de selecție, oferindu-ți rapid și precis informațiile de care ai nevoie.

Folosirea calculatorului este simplă și intuitivă. trebuie doar să introduci trei variabile esențiale:

  1. Duritatea apei la intrarea în stație (°G): aceasta se referă la nivelul total de săruri din apa brută, măsurat în grade Germane.
  2. Numărul de persoane din locuință: acest parametru ajută la estimarea consumului zilnic de apă.
  3. Numărul de consumatori (baterii): introdu numărul de puncte de utilizare a apei din casă, cum ar fi chiuvetele și dușurile.

După ce completezi aceste câmpuri, calculatorul afișează automat cantitatea de rășină necesară și debitul maxim efectiv orar. Aceste informații sunt cruciale pentru a alege o stație de dedurizare potrivită pentru locuința ta. Mai mult, după ce dai click pe butonul “afișați produsele necesare”, calculatorul îți va sugera automat produsele recomandate, economisindu-ți timp și eliminând incertitudinile legate de alegerea corectă.

În concluzie, acest calculator stații dedurizare a apei de la cazanecentrale.ro este soluția ideală pentru a asigura o apă de calitate în locuința ta, simplificând procesul de selecție și oferindu-ți rezultatele de care ai nevoie rapid și eficient.

NOTA: Debitul maxim efectiv calculat trebuie sa fie mai mic sau cel mult egal cu debitul maxim orar al statiei de dedurizare !
CONTACTEAZĂ-NE: