Dacă aveai nevoie de un termostat fără fir sau de un termostat ambient wireless, magazinul nostru îți pune la dispoziție o categorie dedicată acestui produs și îți oferă oportunitatea de a alege dintr-o gamă de produse compusă din colecții de produse  provenite de la mai mulți producători. Un termostat electronic Honeywell DT92A este un exemplu excelent de termostat fără fir, dar pentru a vedea cu adevărat care sunt cele mai bune recomandări pe care le putem face pentru această categorie, iată câteva sugestii:

Termostate fără fir

Gama de termostate fără fir se caracterizează printr-o serie de factori și criterii avantajoase din punct de vedere al confortului, dar fiind utilizate și cu ajutorul rețelelor wi-fi, acestea devin foarte eficiente, portabile și extrem de simplu de utilizat, chiar și pentru un utilizator cu mai puțină experiență. Un exemplu foarte bun de termostat wireless neprogramabil este modelul de termostat ambiental Salus Touch Ring. Prin fabricarea acestui termostat fără fir, Salus, un producător de excepție din industrie a reușit să ofere la un preț extrem de avantajos, un produs foarte arătos, tehnologizat, simplu și eficient.

Spre deosebire de alte termostate fără fir, Ring Touch de la Salus dispune de o tehnologie care permite utilizatorului să regleze temperatura din locuință doar atingând un inel tactil de pe partea frontală a termostatului. Acesta poate fi evident mutat și amplasat oriunde în locuință, avantajul fiind că principalul canal de comunicare cu centrala se realizează prin receptorul care vine inclus în pachet.

Recomandări de termostat wireless neprogramabil

Oferim o gamă variată pentru fiecare dintre principalele categorii de produse pe care le comercializăm, iar datorită vitezei cu care producătorii dezvoltă tot mai multe tehnologii noi, și magazinul nostru oferă produse mai multe cu grade de eficiență ridicate. În categoria de termostate fără fir, vei putea găsi produse de la Regulus, Salus, Honeywell sau Ferroli. În lista de mai jos vei găsi câte o recomandare de produse pentru fiecare producător, acestea fiind unele dintre cele mai potrivite termostate fără fir pe care ți le putem oferi.

Termostat de cameră TP34 RF, Regulus este termostatul pe care cei de la Regulus îl oferă la prețuri accesibile, fiind un termostat ambient wireless destinat controlului temperaturii ambientale din interiorul locuinței. Foarte simplu de utilizat și instalat

Termostat ambiental Salus DT300RF este un termostat simplu cu radiocomandă fără fir foarte potrivit pentru beneficiarii care nu au nevoie de un panou de control complicat, care pot controla temperatura minimă cu eficiență, rapid și fără erori. Afișajul LED oferă informații clare despre temperatura ambientală

Termostat Honeywell Home Single Zone este un produs ce iese din tipare obișnuitului datorită capacității sale de comunicare prin radiofrecvență. Acesta va putea comunica direct cu centrala termică.

Termostat neprogramabil Salus RT310RF este un termostat elegant, simplu de instalat și utilizat cu RF fără fir care poate fi legat la o serie de receptoare/centrale termice compatibile.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 13 rezultate

-11%
195,00 lei
Transport Gratuit
229,00 lei
Transport Gratuit
-29%
Transport Gratuit
199,00 lei
-19%
Transport Gratuit
199,00 lei
-13%
Transport Gratuit
449,00 lei
Transport Gratuit
199,00 lei
225,00 lei
Transport Gratuit

Etichete: termostate fara fir, termostate neprogramabile, pret termostat fara fir, termostate wi-fi
CONTACTEAZĂ-NE: