Pentru a putea pune în context toată gama de sisteme energie alternativă comercializate pe Cazane și Centrale, trebuie să înțelegem de ce sunt atât de importante aceste alternative și ce reprezintă. Energia alternativă este chiar o soluție mai convenabilă de producere a energiei într-un mod mai economic și apoi folosită pentru alimentarea consumatorilor obișnuiți.

Orice sisteme energie alternativă este sustenabilă, foarte ieftină spre gratuită și nu are un impact negativ asupra mediului. Investițiile în aceste sisteme cresc, utilizatorii obișnuiți folosesc din ce în ce mai mult aceste soluții și magazinul nostru sprijină mai mult decât niciodată acest segment. Iată ce vei putea găsi în această categorie:

Sisteme energie alternativă – Pompe de căldură

Pompele de căldură sunt revoluționare, compacte și capabile de menținerea temperaturii dorite prin încălzire. Acestea pot livra atât apă caldă, dar și aer cald acolo unde este nevoie. Deși funcționează cu ajutorul unui ventilator, piesele comercializate în magazinul nostru au setări speciale pentru moduri de silențiozitate. Acestea pot fi setate din panoul de comandă la un număr limitat de intervale pe parcursul zilei.

Nu se pune problema de igienă deoarece pompele de căldură de la Ferroli au funcții speciale pentru dezinfecție.

Pachete Solare

Categoria de sisteme energie alternativă nu putea exista fără kiturile speciale de montaje cu tuburi vidate care sunt încălzite de razele soarelui. Foarte multe produse de acest tip au transportul gratuit și includ toate componentele de care ai nevoie pentru a pune sistemul în funcțiune.

Acest pachet panouri solare Ferroli cu 20 tuburi vidate funcționează excelent dacă este echipat cu un boiler de 150 de litri.

Panouri Solare Presurizate

Pentru a completa fiecare gamă de produse și mai ales pentru a oferi și alte produse premium în plus față de cele mai populare pachete panouri solare, am adăugat și o categorie dedicată pentru panouri solare presurizate. Spre deosebire de panourile solare nepresurizate, aceste sisteme dispun de un heat pipe. Ce înseamnă încluderea unui astfel de heat pipe? În situația în care unul dintre tuburile acestui sistem de panouri solare se va defecta sau se va sparge, sistemul va continua să funcționeze.

Montajul pentru un pachet de panouri solare presurizate este mult mai simplu, iar prețul este unul ceva mai accesibil. În prezent, în oferta cazancecentrale.ro se află două panouri solare presurizate cu 20 și 25 de tuburi: Panou solar presurizat Panosol CS20 și Panou solar presurizat Panosol CS25.

În funcție de numărul de tuburi, la fel cum este valabil și în cazul produselor de tip pachet panouri solare Ferroli, eficiența panourilor poate fi mai mare. De exemplu, un panou cu 20 de tuburi este mai mult decât suficient pentru o locuință cu număr mediu de consumatori, reușind să satisfacă nevoia a 4-5 locuitori. Dacă ai nevoie de un panou cu o putere mai mare, poți achiziționa cu încredere modelul cu 25 de tuburi.

Panouri fotovoltaice

Panourile solare și sistemele de panouri fotovoltaice în general, au devenit foarte populare, iar în urma cererii în creștere, echipa cazanecentrale.ro a reușit să organizeze o categorie specială, dedicată clienților care își doresc să beneficieze de avantajele pe care le oferă un sistem de panouri fotovoltaice. Actorul principal al acestei categorii este un Un panou solar Viessmann Vitovolt, disponibil în mai multe variante de capacitate, fiind cu atât mai eficient, cu cât puterea acestuia este mai mare.

Un astfel de pachet cu panou solar Viessmann Vitovolt conține un panou solar Viessmann Vitovolt 300 M400 WE, un Invertor Huawei Sun 2000L-3KTL-L1, Un set de cablu solar, un sistem de montaj pentru panouri și un Contor monofazat Huawei DDSU666/5. Sistemele cu panouri solare sunt investiții pe termen lung care își vor amortiza investiția mult mai repede și eficient decât majoritatea sistemelor de captare a energiei solare.

Dar mult mai important decât asta este libertatea pe care un sistem de pachete panouri solare ți-o oferă. Nu mai depinzi de furnizorul public de energie electrică și reușești să îți produci singur energia pe care o consumi controlat.

Accesorii panouri solare

Iar pentru că un sistem de panouri solare nu poate fi eficient fără un set de accesorii profesionale, avem pentru tine și o categorie dedicată de unde vei putea achiziționa toate accesoriile de care ai nevoie pentru a construi un sistem fotovoltaic eficient. De la Antigel Solar Ferroli și până la un grup de pompare sau cel mai important ventil termostatic de amestec, în magazinul nostru vei găsi tot ceea ce ai nevoie. Mulți dintre clienții noștri au nevoie de un vas de expansiune, iar acestea sunt și ele disponibile în mai multe capacități, ajungând chiar și la 500 de litri.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 281 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 14.600,00 lei.Prețul curent este: 13.870,00 lei.
Transport Gratuit
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 15.469,00 lei.Prețul curent este: 14.695,00 lei.
-12%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 25.608,00 lei.Prețul curent este: 22.495,00 lei.
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 16.099,00 lei.Prețul curent este: 15.265,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-9%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 15.879,00 lei.Prețul curent este: 14.380,00 lei.
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 20.028,00 lei.Prețul curent este: 19.554,00 lei.
-9%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 16.496,00 lei.Prețul curent este: 14.940,00 lei.
Transport Gratuit
-8%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 20.285,00 lei.Prețul curent este: 18.580,00 lei.
Transport Gratuit
-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 22.250,00 lei.Prețul curent este: 20.949,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: