Immergas este o companie care a fost fondată cu baze tehnologice și design din Italia. Cu o motivație foarte puternică, firma a pornit în anul 1964 cu doar câteva servicii de bază, de fabricare a boilerelor pentru uz domestic. După 55 de ani de experiență în industrie și devenind unul dintre cei mai puternici competitori, Immergas a reușit să pună peste 7 milioane de boilere în locuințe și clădiri comerciale pe tot teritoriul Europei.

Compania are și un departament de cercetare din care anual sunt generate produse noi inovatoare care sunt mereu concurente celor mai mari producători din lume. Targetul acestui producător este să ofere soluții care sunt avantajoase din punct de vedere al consumului, prietenoase cu mediul înconjurător, dar să fie și fiabile sau compatibile cu mai multe dispozitive.

Centrale termice Immergas pentru utilizatori obișnuiți

Un utilizator obișnuit nu are nevoie de altceva decât să aibă la discreție apă caldă menajeră și o temperatură a locuinței care să îl satisfacă. Una dintre centralele Immergas recomandate de echipa Cazane și Centrale este centrala termică murală în condensare VICTRIX OMNIA, centrală care respectă norme ecologice și un consum redus de energie. Are o putere de 25 kW pentru încălzirea apei menajere și 20 kW pentru încălzire. 

Spre deosebire de alte centrale din această gamă de preț, aceasta, dar și alte centrale din primul segment de preț de la Immergas pot funcționa și pe gaze naturale, dar și pe GPL sau chiar montate în sisteme de încălzire în pardoseală.

Elementele digitale sunt acum un standard pentru toate centralele Immergas, acestea fiind echipate cu panouri de comandă compacte de unde se poate interveni asupra regimurilor de încălzire într-un mod simplu pentru orice utilizator.

Gama de centrale termice în condensație Victrix PRO 

Victrix PRO este vârful de gamă de la IMMERGAS, iar când ai în vedere achiziționarea unei astfel de centrale, sigur ai nevoie de o adevărată mașinărie capabilă de întreținerea unui sistem de încălzire de anvergură. Perfectă pentru clădiri rezidențiale și cu foarte multe componente performante aranjate eficient într-un design compact.

Poate fi instalată într-un sistem de cascadă de până la 5 piese centrale. La acest ansamblu va trebui să folosești colectoare hidraulice și de gaze. Fiind una dintre cele mai performante centrale termice Immergas, aceasta poate fi controlată și de la distanță, avantaj foarte important pentru cei care au nevoie să administreze sistemul de încălzire dintr-un spațiu comercial sau rezidențial cu mult trafic de persoane.

Centralele VICTRIX PRO au o putere electrică de 195W, în condensație temperatura maximă a agentului termic ajungând până la 85 de grade Celsius.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 14 rezultate

Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.153,00 lei.Prețul curent este: 4.049,00 lei.
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.027,00 lei.Prețul curent este: 4.880,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: