Coșul de fum sau sistemul din care este format coșul de fum din locuința ta este la fel de important pe cât este și sistemul de ardere care împrăștie căldură în locuință. Degajarea noxelor și evacuarea acestora într-un regim sigur este foarte important atât pentru eficiența sistemului de încălzire, dar și pentru siguranța locuinței.

Gama de sisteme coșuri de fum din magazinul Cazanecentrale.ro este plin de sisteme coș de fum din cele mai performante menite să asigure performanțele sistemelor de încălzire. Iată câteva detalii despre ce înseamnă aceste sisteme coș de fum urmând să îți oferim și câteva detalii despre modelele de sisteme coșuri de fum ce pot fi găsite în magazin.

Sfaturi pentru achiziționarea de sisteme coșuri de fum

Coșurile de fum sunt sisteme destul de simple, dar destul de complexe care au fost create pentru a se putea face evacuarea gazelor ce sunt produse în timpul arderilor materialelor lemnoase și nu numai. Atunci când trebuie să achiziționezi un coș de fum sau să construiești unul pentru locuința ta, trebuie să ții cont de câteva caracteristici care pot să difere în funcție de necesitate.

Înălțimea unui coș poate spune foarte multe despre performanțele pe care acesta le va avea. Cu cât orice sisteme coșuri fum sunt mai înalte, performanțele vor fi mai bune. Nici materialele nu pot să îți ofere aceeași performanță. Majoritatea sistemelor de coșuri de fum sunt compuse din inox sau oțel inoxidabil. Orice material care nu se încadrează în aceste criterii va trebui să îți pună semne de întrebare. 

Diametru, formă, ramificațiile sunt criterii de luat în considerare datorită modului în care este influențată și încălzirea locuinței. Fiecare dintre aceste aspecte afectează în mod direct modul în care vei simți căldura din locuință. Orice sisteme coșuri de fum nu trebuie să aibă foarte multe ramificații, trebuie să aibă un diametru mediu, iar forma ar trebui să fie rotundă, dar aici depinde de utilizator. 

Coș de fum din ceramică – Sisteme coșuri de fum

În magazinul nostru vei găsi o categorie specială pentru sisteme coșuri de fum din ceramică, produse care sunt extrem de căutate și care dau un randament incredibil după montare. Rezistența acestui material îl face să poată fi un conductor bun pentru toate tipurile de gaz, dar nici trecerea timpului nu va lăsa amprente foarte evidente.

Ceramica este cunoscută și pentru rezistența la căldură. Aceste sisteme coșuri de fum din ceramică sunt foarte durabile și pot rezista chiar și la temperaturi de 600 de grade celsius. Iar asta nu este tot. 600 de grade este temperatura maximă, la care mai adăugăm și condițiile grele din mediul exterior precum schimbările de anotimpuri, intemperiile și condițiile dure de temperatură, ninsori, grindină, etc.

Sisteme coșuri de fum – Coș fum din inox

Mai bine de 40 de produse din categoria de sisteme coșuri de fum din inox sunt oferite de magazinul nostru. Coșurile de fum din inox sunt perfecte și pot fi folosite cu orice fel de combustibil solid sau lichid, chiar și gazos. În același timp, sunt folosite atât la locuințe obișnuite, dar și la sisteme de încălzire pentru clădiri de birouri, centre comerciale și alte locuri administrative.

Deși sunt realizate dintr-un metal care la prima vedere va da impresia că este vulnerabil eroziunii, despre acest lucru nici nu este vorba. Sistemele din inox sunt tratate prin tehnici ce le oferă rezistență la toate schimbările de temperatură. Mai mult decât atât, nu există posibilitatea ca apa sau stropii de ploaie să pătrundă în interiorul coșului.

Detalii tehnice:

În magazinul nostru vei putea găsi sisteme coșuri de fum la diametre începând cu 100 mm și până la 300 mm, înălțimi începând de la 4 până la 10 metri, garanție de minim 5 ani și o medie a recenziilor de 5 stele oferite de clienții noștri.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 68 de rezultate

De la: 165,00 lei
Transport Gratuit
De la: 2.554,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: