Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de componente, instalații și sisteme centralizate din România, cazanecentrale.ro furnizează și accesorii sanitare necesare pentru creșterea nivelului de confort din grupul sanitar al fiecărei clădiri sau locuințe. În această categorie vei putea găsi Accesorii Baie, Pompe cu Tocător, Uscătoare de Mâini, Sifoane Baie, Baterii Sanitare, Cadre Îngropate, Robineți Colțar, Rigole Duș și peste 240 de produse ce compun aceste subcategorii de produse.

Dacă ești interesat să vezi cât de departe poate ajunge indicele de calitate oferit de produsele noastre, iată câteva cuvinte despre fiecare subcategorie disponibilă în secțiunea de Accesorii Sanitare.

Accesorii Baie

Un grup sanitar confortabil trebuie să îndeplinească toate condițiile de confort și curățenie, iar acest lucru este posibil numai cu ajutorul celor mai bune produse, din materiale rezistente, ușor de curățat și eficiente împotriva germenilor. Categoria de accesorii baie din magazinul nostru pune la dispoziție tuturor clienților, produse destinate spațiilor comerciale, cu trafic intens, dar și produse pentru spații sociale sau locuințe.

Un dozator săpun lichid electronic Delabie este mai mult decât potrivit pentru spațiile comerciale deoarece este acționat cu senzor și este echipat cu sistem antivandalism ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai potrivite accesorii baie din categoria noastră. În această categorie mai poți găsi dispenser hârtie igienică, coș de interior cu capac și multe altele.

Pompe cu Tocător

Categoria de Pompe cu Tocător cuprinde o serie de produse excelente ce aparțin unora dintre cei mai buni producători de accesorii baie și pompe cu tocător din Europa. Wilo și Grundfos sunt unii dintre liderii de piață când vine vorba despre instalații sanitare sau centralizare. 

Aici este necesară menționarea unor pompe cu tocător, precum acest Sistem pompare cu tocător Wilo HiSewlift 3-15. Un produs excelent care se montează foarte ușor, are un regim de funcționare silențios și filtru cu cărbune activ montat chiar pentru o capacitate de filtrare mai mare. Produsul vine direct pregătit pentru racordare.

Sistemele de pompe cu tocător vin în mai multe variante în funcție de nevoie, iar magazinul nostru îți recomandă să alegi ceea ce ți se potrivește.

Uscătoare de Mâini

Foarte populare în centrele comerciale și clădirile de birouri, dar extrem de folositoare și pentru orice locuință, categoria de uscătoare de mâini de pe cazanecentrale.ro îți pune la dispoziție peste 20 de produse diferite pe care le poți achiziționa și monta în grupurile sanitare, fiind necesare atât pentru un nivel de igienă ridicat, dar și pentru crearea unui nivel de confort. 

Aceste uscătoare de mâini sunt disponibile în mai multe variații de putere și materiale. Un uscător de mâini WECflow alb 1800W este disponibil și în varianta în care este fabricat din oțel. Alte produse pot fi mult mai eficiente, precum acest uscător de mâini BLADEflow alb 1400W. Totul ține de preferințe și buget.

Sifoane Baie

Pentru sifoane baie, cazanecentrale.ro are o serie de recomandări care satisfac toate nevoile ce pot fi satisfăcute de un astfel de produs. Aici vei găsi un sifon cadă automat în mai multe variante, inclusiv unul fabricat din cupru care este potrivit pentru orice sisteme sanitare. Categoria de sifoane baie din cupru are un detaliu avantajos, faptul că produsele au finisaje de crom, ceea ce le conferă o rezistență sporită.

Baterii Sanitare

Această subcategorie de baterii sanitare este una dintre secțiunile magazinului nostru unde vei găsi absolut tot ceea ce ai nevoie. Peste 110 baterii sanitare diferite, de la diferiți producători sunt disponibile aici pentru toate gusturile, bugetele și sistemele sanitare.

Începând de la baterii sanitare simple, precum această Bateria stativă bideu Basic Ferro, până la baterii sanitare cu design special, pentru cadă sau pentru asamblarea sistemelor de duș în cascadă. Coloana duș Vernis Blend se remarcă în această ramură de produse. Una dintre bateriile noastre preferate este această Baterie pentru lavoar Vernis Shape 100 negru mat, cu ventil, un produs excelent și cu un design modern

Cadre Îngropate

Clienții magazinului nostru merită să aibă acces la cele mai noi și inovatoare produse, chiar dacă vorbim despre construirea unui sistem pentru grupul sanitar. Chiar dacă vorbim depre baterii sanitare, uscătoare de mâini sau sifoane baie, lucruri care par a fi complet necesare, categoria de cadre îngropate completează perfect această categorie principală de produse.

Un client ar putea avea nevoie de cadre îngropate când dorește să ascundă bazinele de alimentare cu apă pentru un vas wc. Prin urmare, un Set rezervor încastrat Geberit Duofix Delta PLUS cu set fixare și clapetă Delta 21 Crom este unul dintre cele mai căutate produse din această categorie. Vine la pachet cu un set de fixare și are picioare ajustabile până la 20 cm.

Robineți Colțar

Sistemele centralizate sau sistemele cu accesorii sanitare pot fi de foarte multe tipuri și forme. Pentru cazurile speciale în care un Robinet Colțar VA Albertoni este cel care poate face diferența între eficiență și un sistem îngreunat, magazinul nostru îți pune la dispoziție diferite variații ale acestor robineți colțai pentru ca tu să poți construi un sistem fără probleme.

Produsul vedetă al acestei categorii este Schell robinet colțar combinat.

Rigole Duș

Pentru grupurile sanitare unde găsești toate categoriile de accesorii baie și pare că totul funcționează corect, rigolele sunt elemente extrem de importante. Categoria de Rigole duș este atât de importantă, încât utilizatorii care au nevoie de cabine de duș, saune sau spații de relaxare cu uz de apă nu vor putea să se bucure de confort fără ele.

Magazinul nostru oferă mai multe tipuri de rigole duș, printre care și această Rigolă de interior cu grătar din inox lucios, la un preț foarte avantajos. Vezi categoria pentru mai multe produse și variații.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 325 de rezultate

CONTACTEAZĂ-NE: