Centrale termice pe gaz în condensare de la producători de top. Condensarea a fost procesul care a revoluționat industria sistemelor de încălzire și a reușit să aducă pentru costuri la fel de mici, eficiență mai mare și mai multă economie, un randament de încălzire cu până la 20% mai mare. Iată care sunt cei mai importanți producători de centrale termice în condensare pe care îi vei găsi în magazinul nostru și ce produse poți achiziționa de la aceștia:

Centrale termice prin condensare Vaillant

Gama de centrale termice în condensare Vaillant oferă soluții atât pe partea de centrale termice simple, dar și centrale termice cu boilere incorporate. Vei putea să alegi dintre cele 13 centrale termice condensare diferite începând de la prețuri de 3.310 RON și până la 14.000 RON, în funcție de motivul pentru care achiziționezi centrala.

Centrale termice în condensatie Viessmann

Viessmann au oferit mereu soluții atât pentru centrale de locuințe mici, medii sau mari, dar și pentru întreprinderi și locații de dimensiuni mari ce au nevoie de centrale puternice care să livreze multă putere și multă apă caldă. Viessmann are o gamă de centrale premium ce sunt confecționate 100% din materiale și piese de ultimă generație, cu tehnologii moderne, arzătoare, schimbătoare de căldură premium și mecanisme foarte eficiente de a economisi combustibil.

Centrale termice pe gaz în condensație de la Ariston

Ariston sunt deținătorii recordului pentru una dintre cele mai populare centrale dorite de utilizatori în acest an, datorită modului în care acestea funcționează și a ritmului accelerat în care au reușit să dezvolte unele dintre cele mai eficiente centrale, atât din punct de vedere al randamentului termic, dar și al design-ului. La Ariston vedem pentru prima dată intenția de a crea centrale ce se potrivesc de minune în orice locuință. Se folosesc materiale negre, sticlă și detalii moderniste.

Centrale termice pe gaz în condensație de la Immergas

În ceea ce privește gama de centrale în condensare Immergas, am rămas plăcut impresionați de gama de vârf VICTRIX PRO a căror randament este cu greu învins de orice altă centrală de pe piață. Au fost special concepute pentru a garanta confortul termic pentru clădiri administrative, rezidențiale și chiar comerciale. Toate acestea în timp ce design-ul este foarte compact, iar montajul este simplu.

Centrale termice în condensație Ferroli

Dacă ai nevoie să ridici nivelul sistemului de încălzire din locuință, Ferroli s-a remarcat cu una dintre cele mai eficiente centrale din piață. O adevărată piesă de artă în ceea ce privește design-ul, posibilitățile de control, termostate inteligente și prețuri excelente! BlueHelix Maxima este numele pe care îl cauți!

Centrale termice pe gaz în condensație Motan

Motan au un număr restrâns de centrale în magazinul nostru. Majoritatea sunt pentru clienții cu un buget modest. În pofida prețurilor mici, centralele Motan pot avea și puteri de 35 kW care pot satisface nevoia de confort termic pentru spații medii ca dimensiune fiind o opțiune și pentru casele cu etaj. Produsele Motan se remarcă prin emisiile scăzute de noxe, CO și CO2, economie la cele mai înalte standarde europene, componente inteligente precum senzorii de presiune și multe altele.

Listă de criterii pentru achiziția unei centrale termice cu condensare

Foarte multe dintre ele sunt deja cunoscute, dar nu am fi la fel de profesioniști dacă nu ți-am preciza și aici care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o centrală termică cu condensare.

Fiecare aspecte contează și mai ales pentru un utilizator care intenționează să fie econom sau se beneficieze de anumite avantaje financiare după investiție. Astfel, înainte de a cumpăra o centrală termică cu condensare, trebuie să iei în calcul următoarele aspecte:

 • Zona geografică a locuinței tale și clima din zona respectivă
 • Suprafața apartamentului sau a casei tale exprimată în metri pătrați
 • Tipul de centrală termică în condensare. Detalii despre cei mai buni producători vei găsi în lista de mai sus
 • Dimensiunea centralei
 • Numărul de camere din locuință
 • Tipul de sistem preferat. Cu sau fără pregătirea apei menajere.

Documente și Autorizații pentru Sistemul de Centrale termice cu condensare

După cum probabil știi deja, un sistem care are la bază o centrală termică în condensare are nevoie și de câteva aprobări, nu poate fi pornit fără asistența unui specialist și prin urmare, vei avea nevoie de anumite acte care să certifice contextul legal în care este instalat sistemul, dar și faptul că acesta a presupus modificarea locuinței și că a fost instalat cu ajutorul unei echipe de profesioniști. Iată lista de documente pe care va trebui să o folosești pentru a construi dosarul noului tău sistem cu centrală termică în condensare:

 • Centrala termică în condensare vine la pachet cu un certificat de garanție pe care va trebui să îl păstrezi
 • Indiferent de modul în care ai achiziționat centrala termică cu condensare, vei avea nevoie de factură
 • Specialistul care pune pentru prima dată în funcțiune sistemul de centrală termică în condensare va întocmi un raport pe care trebuie să îl păstrezi
 • Procesul verbal care atestă faptul că în locuința ta este pus în funcțiune un sistem de centrală termică în condensare care folosește drept combustibil, gaze naturale. Acest proces verbal ar trebui să fie scris chiar în prezența unui reprezentant al companiei care furnizează serviciul de gaze naturale
 • Tehnicianul care va face prima pornire a sistemului trebuie să întocmească un raport(PIF)
 • Instalația unui sistem cu centrale termice cu condensare primește o declarație din partea echipei care s-a ocupat de instalarea sistemului, iar tu la rândul tău va trebui să o păstrezi
 • Iar dacă tot ești în preajma echipei care instalează, ar trebui să faci și o copie autorizației ISCIR care le permite acestora să instaleze sisteme cu centrale termice în condensare.

Avantajele unei centrale pe gaz în condensare

Ceea ce o centrală obișnuită reușea să facă cu toți vaporii de căldură rezultați în urma încălzirii apei, era să îi irosească, astfel se pierdea un agent termic ce ar fi putut fi folosit. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul tehnologiei de condensare care folosește acești vapori pentru a ajuta sistemul de încălzire.

Există utilizatori care nu au nevoie de apă caldă menajeră sau nu își doresc să facă o investiție într-un sistem capabil să producă și apă caldă menajeră. O centrală termică în condensare nu trebuie să îndeplinească ambele cerințe, iar dacă ai nevoie de un sistem care să îți producă doar agent termic pentru încălzirea locuinței, centrala termică cu condensare este o alegere absolut excelentă.

În urma acestui proces rezultă 2 avantaje foarte mari:

 1. Încălzirea apei este efectuată mai rapid, utilizatorul putând să primească apă caldă menajeră și pentru încălzire, mai repede.
 2. Pentru că apa este încălzită mai repede, costul pentru gazul consumat în procesul de ardere este mai mic. 
 3. Eficiența acestor centrale termice cu condensare nu poate fi pusă la îndoială. De aceea sunt cele mai populare centrale și cele mai dorite de către consumatori. Datorită procesului de condensare, dar și pentru că am precizat deja consumul mult mai redus, s-a dovedit științific faptul că o centrală termică în condensare are un consum cu 30% mai mic decât o centrală obișnuită.
 4. Gama de centrale termice cu condensare are un avantaj foarte important care aduce beneficii reale și mediului înconjurător. O centrală termică în condensare are un consum de energie mult mai mic și prin urmare, este mult mai prietenoasă cu mediul.

Centrale termice cu condensare – La ce să fii atent înainte de achiziție 

Pentru a garanta o instalare fără surprize, dar și aspectele legate de eficiența sistemului, viitorul client trebuie să fie pregătit pentru investiția pe care o va face deoarece, dacă este făcută corect, centrala termică în condensare își poate amortiza investiția în foarte puțin timp

 1. Fii pregătit pentru a face o investiție atât pentru echipament, dar și pentru instalarea acestuia. Majoritatea clienților din România care cumpără centrale termice cu condensare fac această achiziție deoarece au nevoie să mai reducă din costurile lunare la energie și gaz. O centrală termică cu condensare este capabilă să facă acest lucru, dar trebuie să fii pregătit pentru o investiție. Costurile de instalare sunt ceva mai mari decât la alte sisteme.
 2. Centrala termică în condensare este mai scumpă decât o centrală termică normală. Dar acest lucru nu este o problemă, deoarece în timp, economiile pe care le face utilizatorul nu se compară absolut deloc cu prețul inițial.
 3. Soluții pentru eliminarea condensului – Fiecare gamă de centrale termice cu condensare va avea nevoie de o soluție practică pentru eliminarea condensului. Majoritatea utilizatorilor care instalează un astfel de sistem într-un apartament se folosesc de racordarea la țevile principale de apă pentru a realiza un sistem eficient și curat. 

Dacă o centrală obișnuită ar fi avut un randament de 85%, o centrală în condensare poate ajunge chiar și la 110%. La un calcul rapid, factura ta la gaz ar putea scădea cu o valoare între 15 și 25 de procente.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 211 rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
-4%
Transport Gratuit
NOU
Prețul inițial a fost: 3.349,00 lei.Prețul curent este: 3.219,00 lei.
NOU
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.539,00 lei.Prețul curent este: 5.489,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.389,00 lei.Prețul curent este: 6.339,00 lei.
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.890,00 lei.Prețul curent este: 5.799,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.374,00 lei.Prețul curent este: 5.324,00 lei.
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.274,00 lei.Prețul curent este: 6.224,00 lei.
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: