Preferințele pentru centrale termice sunt clasificate și în funcție de nevoie, dar și de eficiență, randament, consum sau rentabilitate per total. Categoria de centrale termice de pe cazanecentrale.ro conține sute de modele de centrale ce au la bază toate tehnologiile disponibile în piață. În această secțiune de centrale termice vei putea să consulți oferte de prețuri pentru modele de:

O scurtă descriere despre fiecare categorie principală de centrale termice pentru a te ajuta să te orientezi în magazinul nostru. Pentru a găsi cât mai repede ceea ce ai nevoie, iată ce înseamnă fiecare dintre cele patru categorii de centrale de pe cazanecentrale.ro.

Centrale Termice Convenționale – Preț avantajos pentru nevoi simple

O centrală termică convențională este un dispozitiv care stă la baza întregii categorii de soluții de încălzire pe bază de gaze naturale. Pentru un utilizator care nu își dorește nimic mai mult decât încălzirea unui spațiu mic spre mediu, la un cost rezonabil, atât de achiziție cât și de întreținere, centralele termice pe gaz, obișnuite sunt o soluție foarte avantajoasă, mai ales pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare la cumpărare. O centrală obișnuită poate porni și de la un preț de 2000 RON, dezavantajul pentru această tehnologie fiind lipsa unui sistem prin care vaporii de căldură să nu se piardă.

Centrale Termice în Condensare – Una dintre cele mai apreciate tehnologii de pe o centrală termică

La centralele termice cu tehnologie de condensare apare diferența principală de avans tehnologic, unde eficiența și randamentul ajută utilizatorul să economisească mai mult la facturi și să încălzească locuința într-un mod mai rapid și eficient. Procesul de condensare de pe centrale a devenit un lucru imperios necesar într-un sistem de încălzire. Acei vapori generați de încălzirea apei care se pierd în cazul centralelor obișnuite, vor fi acum folosiți de sistemul de condensare pentru a eficientiza încălzirea și pentru a crește randamentul centralei. 

Dacă o centrală obișnuită ar fi avut un randament de 90%, în cazul unei centrale termice în condensare, eficiența crește până la 110%, fenomen ce se resimte destul de bine în eficiență și consum.

Centrale termice care vin la pachet cu boilere

Pachetele de centrale termice sunt foarte eficiente pentru utilizatorii care își doresc să aibă mereu confortul apei calde la discreție. Insuficiența apei calde într-o locuință cu mulți consumatori poate duce la anumite frustrări și la reducerea semnificativă a confortului locuinței. De obicei, aceste pachete sunt achiziționate de clienți ce au locuințe de dimensiuni mari, unde există mai mulți consumatori de apă caldă menajeră. Avantajul unui boiler extern atașat unei centrale termice este că acționează ca un depozit pentru apă încălzită și o stochează pentru a fi la discreția utilizatorului imediat ce acesta pornește un consumator(robinet, furtun, chiuvetă, duș).

Pe măsură ce apa se consumă, centrala va începe procesul de încălzire, utilizatorul având oricând între 150 și 300 de litri de apă la discreție.

Centrale electrice

Ceea ce este de apreciat la aceste centrale termice cu funcționare pe bază de energie electrică este că se diminuează sistemul de evacuare al reziduurilor rezultate în urma arderilor, costurile de întreținere sunt considerabil mai mici, iar eficiența este mai mare.

În același timp, costurile de instalare pentru o centrală electrică sunt și ele mai mici, dar toate aceste avantaje sunt compensate de costurile care se acumulează la factura de electricitate.

În magazinul nostru vei putea găsi centrale termice de la foarte mulți producători începând de la cei mai populari în industrie, centrale de până la 150 kW, cu sau fără boilere încorporate, dedicate sistemelor clasice de încălzire sau pentru pardoseală.

Producătorii de centrale termice prezenți pe cazanecentrale.ro:

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 261 de rezultate

-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.899,00 lei.Prețul curent este: 2.749,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
2.999,00 lei
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.199,00 lei.Prețul curent este: 3.145,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-4%
Transport Gratuit
NOU
Prețul inițial a fost: 3.349,00 lei.Prețul curent este: 3.219,00 lei.
NOU
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.539,00 lei.Prețul curent este: 5.489,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.389,00 lei.Prețul curent este: 6.339,00 lei.
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.890,00 lei.Prețul curent este: 5.799,00 lei.

Etichete: centrale termice, centrale, centrala termica, centrale termice pe gaz, centrala termica pe gaz, centrale cazane, centrală, centrale gaz, oferte centrale termice, centrale apartament, centrale termice gaz, centrale termice oferte,
CONTACTEAZĂ-NE: