Pompele de circulație au fost pentru o perioadă destul de lungă de timp o gamă de produse controversate din pricina prețului sau eficienței. În realitate, acestea sunt foarte eficiente și își recuperează investiția mult mai repede decât se crede. Gama pompe de circulație dovedesc acest lucru, iar echipa noastră te invită să citești această descriere pentru a te convinge și tu.

Pe cazanecentrale.ro vei putea achiziționa Pompe de circulație Wilo, Grundfos, Ferroli, Salus, Ferro și toate accesoriile de care vei avea nevoie.

Pompe de circulație Wilo

Pompe de circulație de la Wilo pot fi găsite la diferite prețuri în funcție de nevoie începând de la 600 Lei, dar pot ajunge chiar și la 17.000 de Lei, unde vă recomandăm Pompa de circulatie Wilo Yonos Maxo 80/0.5-12PN 10. Majoritatea pompelor de buget pot funcționa în trei trepte de turație, astfel, indiferent de instalația unde sunt instalate, sunt extrem de rezistente, se adaptează foarte repede și sunt extrem de fiabile.

O condiție foarte importantă pentru o pompa de circulație de la Wilo este ca toate lichidele ce trec prin sistem să fie lipsite de compuși chimici. Cu cât va trece mai multă apă prin pompă, cu atât aceasta va avea o viață mai lungă.

Pompe de circulație Grundfos

Pompe de circulație de la Grundfos vin cu garanție de minim 2 ani și datorită unor sisteme foarte prietenoase cu orice producător. Acest lucru înseamnă că pot fi aplicate pe orice sisteme chiar și dacă acestea nu au conținut o pompa Grundfos în primă fază. Pompele Grundfos sunt unele dintre cele mai sigure echipamente atât din punct de vedere al circuitelor electrice, dar și al sistemelor termice.

La aceste avantaje se adaugă și simplitatea prin care această pompă poate fi folosită. Debitul maxim este de 2.4 m3/h, are o distanță de 180 mm între racorduri și poate suporta o temperatură maximă de 110 grade celsius a agentului termic.

Pompe de circulație FERRO

În magazinul nostru, modelele de pompe de circulație sunt accesibile pentru toate tipurile de bugete. FERRO este un producător renumit care nu va dezamăgi niciodată. Un exemplu foarte bun este pompa de recirculare FERRO 32-80/180 ce poate fi folosită în diverse instalații de încălzire atât pentru uz casnic cât și pentru uz industrial.

Pompele de la Ferro sunt eficiente, durabile și calitative, având carcasa motorului din aluminiu turnat. Rotorul este făcut din tehnopolimer, iar arborele motorului este din oțel inoxidabil.

Pompe de circulaţie DAB

Dacă navighezi puțin prin magazinul nostru, vei observa că promovăm foarte multe produsele de la DAB, iar laudele vin în urma calității și părerilor foarte bune oferite de clienți. Aceste pompe sunt combinația perfectă între eficiență și performanță. Cu un consum redus de energie și caracteristici tehnologice avansate, pompele de electronice DAB setează noi standarde în industrie. Sunt ideale pentru sisteme de încălzire, ventilare și aer condiționat, atât în clădiri rezidențiale, cât și industriale.

Dacă ai nevoie de accesorii adiționale precum: Seturi de modulare, termostate mecanice, controllere, seturi olandeze pentru pompe de circulație sau kituri de montaj, nu ezita să apeși un click pe acest link: Accesorii

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 159 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-5%
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: