Dacă ai nevoie de filtre pentru sistemele tale de apă sau de încălzire ori de circulație a apei, ai venit în locul potrivit. Gama de filtre de pe cazanecentrale.ro conține peste 40 de tipuri de filtre pentru orice nevoie și care pot fi incluse în orice sistem. În această descriere, îți vom vorbi despre câteva dintre cele mai eficiente filtre, dar și cele mai inteligente. Pentru a-ți putea stabili o idee despre ceea ce va trebui să comanzi, iată câteva detalii despre filtrele disponibile în magazin:

Filtre anti-magnetită

Cei care au deja o centrală termică în locuință știu că la utilizarea pe termen lung, pe componentele importante ale centralei se depun anumite reziduuri metalice. Acestea pot fi reprezentate de oxid de fier sau magnetită. Atunci când cantitatea de pilitură de fier crește, anumite componente din compoziția centralei au de suferit. Cele mai afectate componente sunt supapele pompelor.

Filtre anti-magnetită Salus – Salus produce tot felul de dispozitive pentru controlul inteligent al sistemului de încălzire, motiv pentru care îi recomandăm și de această dată pentru filtrele lor extrem de eficiente. Filtrele anti-magnetită de la Salus au un singur scop clar: Eliminarea oxidului de fier în timp ce lasă intact schimbul de căldură. Aceste tipuri de filtre au fost proiectate pentru a fi montate foarte ușor, sunt chiar un adaos pentru economia energetică și au o capacitate de 500 de ml în rezervor propriu. Curățarea filtrului se face foarte simplu folosind valva de eliberare cu care este prevăzut filtrul.

Filtru magnetic Tiemme – Cu montare sub centrală

Așa cum spune și numele, filtrul magnetic de la Tiemme va trebui montat sub centrală, pe circuitul de retur al centralei. Schimbatoarele de căldură sunt încă o componentă foarte importantă care nu trebuie să între în contact cu foarte multe impurități. Montarea unui astfel de filtru magnetic va garanta o funcționalitate continuă care te va scăpa de toate resturile feroase ce pot ajunge pe circuitul centralei.

Pentru a garanta o protecție împotriva impurităților, acest tip de filtre trebuie curățat de aproximativ două ori pe an pentru a elimina surplusul de particule, oxizi și magnetită adunate de-a lungul timpului. Nu doar că îți va opri particulele metalice să ajungă în instalație, dar pentru că apa care circulă acum în sistem este mai curată, piesele vor fi curățate și vor avea o durată de viață mai lungă.

Filtre anticalcar Dosamax

Nu doar centralele termice sunt cele care au de suferit în urma metalelor sau a calcarului. În această gamă de produse se încadrează și boilerele, mașinile de spălat, robinetele, instalațiile sanitare și cam tot ceea ce funcționează pe baza unui circuit al apei. Filtre anticalcar sunt extrem de necesare mai ales sistemele de centrale termice sau boilere. Durata de viață a echipamentului va fi conservată și prelungită considerabil în prezența unui astfel de filtru.

Având în vedere că filtrarea apei care trece prin sistemele noastre de încălzire este un proces vital pentru investițiile făcute în echipamente, iată care sunt principalele noastre recomandări când vine vorba de filtre:

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 87 de rezultate

Transport Gratuit
-10%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 419,00 lei.Prețul curent este: 379,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-20%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 249,00 lei.Prețul curent este: 199,00 lei.
-28%
Prețul inițial a fost: 305,00 lei.Prețul curent este: 219,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: