Combustibilul solid este cel mai folosit pentru a pune în funcționare sistemele de încălzire din majoritatea locuințelor. Este folosit în prezent și a fost folosit în toate industriile ce aveau nevoie de o putere mare de încălzire. Gama noastră de cazane pe peleți oferă atât produse care pot funcționa în exclusivitate pe peleți sau pot fi extrem de fiabile pentru a fi mutate într-un sistem de ardere a combustibilului solid.

Cazane pe peleți produse de către ALFA-PLAM, ARCA CALDAIE sau FERROLI cu accesorii și asistență tehnică asigurate începând de la 2 ani garanție sunt disponibile în această categorie. 

Ce avantaje au aceste cazane pe peleți și de ce merită să cumperi una pentru locuința ta

Toate tipurile de cazane pe peleți sunt extrem de ușor de folosit și întreținut. Dacă optezi și pentru o astfel de centrală care poate fi controlată electronic, funcțiile pot fi setate sau presetate, singura acțiune necesară fiind doar alimentarea periodică cu peleți a camerei de ardere. Dacă te preocupă și problema poluării mediului, peleții sunt cea mai ecologică soluție pentru încălzirea locuințelor. Mai mult decât atât, este și o sursă de energie sigură și curată care poate fi achiziționată la prețuri foarte bune.

Fabricarea peleților se face folosind deșeuri lemnoase de orice tip, mărunțit la dimensiuni mai mari sau mai mici, lucru care face aceste cazane pe peleți să fie atât de eficiente din punct de vedere al randamentului termic. Peleții sunt arși repede, căldura este livrată rapid, iar deșeurile rămase în urma acestui proces sunt minime. Emisiile de CO2 nu sunt mai mari decât la un lemn normal, nu conțin metal și aproape că niciun gram de sulfuri. Mai mult decât atât, toată cenușă care este lăsată în urma arderii poate fi utilizată în agricultură.

Cazane pe peleți – Clasificare și tipuri de cazane

Aceste cazane pe peleți sunt capabile să încălzească apa menajeră pentru a fi folosită de consumatorii locuinței numai în condițiile în care utilizatorul montează sistemului și un boiler extern. Nu este obligatoriu, dar este necesar dacă se dorește ca centrală să asigure și acest proces.

Aproape jumătate din categoria de cazane pe peleți din magazinul nostru pot fi controlate electronic. Produse de către ARCA, aceste cazane pe peleți folosesc tehnologii automatizate pentru funcțiile de aprindere, reglare sau alimentare cu peleți a cazanului. Cazanele controlate electronic dispun de un microprocesor a cărui funcție este controlul și respectarea parametrilor setați în panoul de comandă.

Chiar și admisia aerului este realizată într-un regim electronic automatizat. Centralele de acest tip au ventilatoare speciale de admisie a căror viteză poate varia. Tot aceste ventilatoare sunt responsabile și de echilibrul termic pentru a evita supraîncălzirea.

Ardere mai rapidă și un randament mai bun la cazane pe peleți

  • Nivelul de umiditate al peleților este foarte scăzut.
  • Sunt foarte compacți și prezintă o densitate mare de material lemnos.
  • Pot umple până la 95% din camera de ardere a cazanului.
  • Combustie uniformă și de eficiență ridicată care oferă un confort sporit.

Costuri mai bune pe termen lung pentru toată gama de cazane pe peleți

Costurile pentru cazane pe peleți sunt puțin mai crescute față de de cele la centrale sau cazanele clasice. Acest lucru se datorează materialelor premium din care aceste centrale sunt confecționate, dar și a tehnologiilor folosite pentru ardere, combustie și livrarea agentului termic. 

Amortizarea acestor costuri se va face într-un timp foarte scurt datorită prețului avantajos la peleții ce vor fi folosiți pentru încălzire. Aceștia sunt foarte eficienți și pot fi achiziționați la prețuri foarte bune de la orice magazin de profil din România.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 29 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: