Celebrul termostat de centrală este folosit aproape în toate locuințele dotate cu o centrală termică. Principala lui întrebuințare este de a trimite către centrală toate comenzile pe care utilizatorul le execută folosind termostatul. În magazinul nostru poți găsi termostate care provin din categorii diferite și care pot îndeplini funcții diferite. Aceste termostate de ambianță sunt achiziționate de pe Cazanecentrale.ro deoarece clienții noștri știu că pot avea încredere în produsele comercializate de noi și niciodată nu i-am dezamăgit. 

Majoritatea produselor noastre vin cu garanție, iar în special categoria de termostate include produse provenite de la producători de top care sunt foarte cunoscuți în România, dar și pe piața internațională. În magazinul nostru vei găsi termostate de ambianță de la Salus, Honeywell, Ferroli, MOTAN sau Rehau în timp ce garanțiile pot fi de la 2 până la 5 ani.

Termostate cu Control prin Internet – Termostate de ambianță

Gama de termostate cu control prin Internet prezintă produse atât de la Ferroli, Motan sau Honeywell, dar cele mai populare și cele pe care le recomandăm mereu clienților noștri sunt cele produse de Salus. Salus este un sistem de componente de mai multe tipuri, cu aplicabilitate multiplă ce ușurează o serie de acțiuni gospodărești sau de întreținere a atmosferei din orice locuință. Printre prize, receptoare, gateway-uri și alte gadget-uri moderne, Salus produce și termostate de ambianță sau termostate cu control prin Internet foarte inteligente.

Începând de la prețurile accesibile și până la cei 5 ani de garanție oferiți pentru aceste termostate, Salus va putea controla toate acțiunile de încălzire a apei calde putând fi controlate cu ajutorul conexiunii la internet, de oriunde, folosind doar un laptop sau un smartphone. Pentru a te putea conecta la aceste termostate de la Salus sau orice alte termostate din categoria noastră din magazin, va trebui să instalezi o aplicație oferită de producător..

Termostate neprogramabile cu fir

Gama de termostate de ambianță conține și câteva produse fără fir, neprogramabile care sunt extrem de simplu de folosit, toate îți oferă informațiile într-un format foarte clar, mare și exact. Chiar și cele mai ieftine modele de termostate neprogramabile cu fir din categoria de termostate de ambianță au funcții de testare a comunicării pentru a putea verifica dacă încă există o conexiune stabilă între termostat și receptorul centralei, funcții pentru sezonul rece care au grijă ca centrala să nu înghețe și cu o rezistență reglabilă de până la -17 grade Celsius.

Mai mult decât atât, temperatura de calibrare folosind aceste termostate neprogramabile cu fir poate fi din 3 în 3 grade.

Termostate neprogramabile WI-FI fără fir

În primul rând, termostatele fără fir ce se pot conecta la centrală și la telefonul mobil în regim Wi-Fi sunt un gadget de care nu va mai trebui să te desparți niciodată. De cele mai multe ori, aceste termostate neprogramabile Wi-Fi fără fir pot fi conectate la orice tip de centrală și sunt capabile să controleze și să regleze sistemul de încălzire al locuinței, dar și al apei menajere dintr-o locuință într-un mod eficient, sigur și econom.

De exemplu, termostate de ambianță neprogramabile Wi-Fi fără fir de la MOTAN sunt extrem de precise și au fost proiectate în acest sens pentru a putea eficientiza consumul de energie al clientului. 

În funcție de nevoile pe care le are utilizatorul, în categoria noastră de termostate de ambianță mai poți să găsești și termostate programabile cu fir sau termostate programabile WI-FI fără fir. Majoritatea produselor vor veni la pachet cu o garanție de 5 ani, iar media din peste 25 de recenzii este de 5/5 stele.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 63 de rezultate

-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 649,00 lei.Prețul curent este: 629,00 lei.
-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 749,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 848,00 lei.Prețul curent este: 828,00 lei.
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 400,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.495,00 lei.Prețul curent este: 2.345,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.710,00 lei.Prețul curent este: 2.574,50 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.075,00 lei.Prețul curent este: 2.921,25 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.440,00 lei.Prețul curent este: 3.268,00 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.805,00 lei.Prețul curent este: 3.614,75 lei.
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.170,00 lei.Prețul curent este: 3.961,50 lei.

Etichete: termostat de camera, termostat ambiental, termostate centrale, termostate centrala, termostat ambient centrala, termostat centrala termica, termostate ambianta, termostat centrala cu fir, termostat ambient ieftin, termostat ambianta, termostat wireless ieftin
CONTACTEAZĂ-NE: