Kituri de montaj centrală termică

Deși centrala termică este un dispozitiv care poate fi montat destul de simplu cu ajutorul unei echipe specializate, achiziția tuturor componentelor și a materialelor necesare montajului revine beneficiarului. De cele mai multe ori, lista de cumpărături este obținută de la un consultant din magazin, prieteni sau cunoștințe care se pricep.

Pentru cei care nu au cum să primească ajutor de specialitate pentru a cumpăra toate fitingurile, robineții și tot ceea ce este nevoie pentru montajul centralei, echipa cazanecentrale.ro a realizat câteva kituri de montaj speciale atât pentru centralele murale, dar și pentru centralele pe lemne.

Kit instalare centrală termică murală

Kiturile disponibile în magazinul nostru sunt customizate pentru mai multe categorii de nevoi, centrale sau complexitate a sistemelor. Pentru început, trebuie să arunci o privire în categoria de kit instalare centrală termică. Acolo vei vedea kituri clasice care pot fi folosite la o gamă vastă de centrale, dar și kituri de montaj premium care îți oferă un grad de calitate ridicat pentru fiecare dintre elementele de care ai nevoie în montaj. 

De exemplu, pentru kitul premium de montaj al centralei termice murale, vei primi un filtru magnetic anticalcar care nu se găsește în kitul standard. Numărul de produse din kitul premium este de 17, iar în cel clasic de doar 14. Evident, numărul de componente din fiecare produs este cel necesar montajului. În kitul premium mai primești și un filtru anti-magnetită FERNOX TF1 Compact care vine la pachet și cu un fluid protector.

În final, depinde foarte mult de sistemul pe care îl construiești și de centrala pe care o vei achiziționa. Un sistem scump și complex nici nu va putea fi păstrat în siguranță și funcționabil eficient cu un kit standard. Dacă ai o centrală de tehnologie înaltă, componentele pentru montaj trebuie să îndeplinească și ele standardele.

Kit montaj centrală pe lemne

Un kit montaj centrală pe lemne este pur și simplu o mână de ajutor de care vei avea mare nevoie când va trebui să începi montajul unei asemenea centrale. Știm deja că dimensiunile, greutatea și manevrabilitatea unei centrale pe combustibil solid sunt cu mult mai mari. Deci dacă montezi o centrală pe lemne, vrei să o faci bine din prima. Așadar, magazinul nostru a realizat și pentru centralele cu combustibil solid o serie de kituri menite să te ajute.

Începând de la unele kituri de montaj mai simple până la kituri premium, aceste pachete customizate vor conține tot ceea ce ai nevoie pentru a putea instala corect o centrală termică pe lemne. Pompe, supape, dezaeratoare, vas de expansiune, robineti, termostat, filtre de impurități. Toate aceste vor fi componente ce vor fi incluse în kiturile clasice. Kiturile premium conțin piese de calitate superioară. Pompe Wilo Atmos și Yonos, supapă FORNARA, controler pompă Salus.

Evident, am vrut să mulțumim toate categoriile de clienți și să creăm kituri pentru diferite bugete. Suntem siguri că vei găsi tot ceea ce ai nevoie în categoria de kituri de montaj.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 15 rezultate

-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 899,00 lei.Prețul curent este: 849,00 lei.
Transport Gratuit
-11%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 450,00 lei.Prețul curent este: 399,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-14%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 229,00 lei.Prețul curent este: 198,00 lei.
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 1.754,00 lei.Prețul curent este: 1.666,30 lei.
Transport Gratuit
-15%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 130,00 lei.Prețul curent este: 110,00 lei.
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 422,00 lei.Prețul curent este: 400,00 lei.
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: