Bine ai venit pe CazaneCentrale.ro!

Cazane și Centrale este unul dintre cei mai mari comercianți de centrale termice, cazane și instalații din România, cu sute de clienți noi în fiecare lună, consultați de echipa noastră în continuă creștere de la sediul central și depozitele din Iași. Activ online încă de la începutul anului 2016, Cazane și Centrale a fost fondat de un grup de experți în instalații de încălzire și centrale și are peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Recunoaștem nevoile de bază ale oamenilor, așadar vă oferim o gamă largă de peste 1400 de produse și servicii gratuite de consultanță. Mai mult, vă recomandăm gratuit cei mai buni instalatori locali!

Știm cât de complicată poate fi căutarea și cumpărarea de instalații sanitare, încălzire și centrale, mai ales dacă nu sunteți instalator sau priceput în domeniu. Echipa noastră de asistență vă va răspunde la orice întrebare referitoare la produse și instalare prin linie telefonică directă, prin e-mail sau chiar și chat online aici pe site. Pentru cei care preferă să comunice prin intermediul rețelelor de socializare, avem propria pagină dedicată pe Facebook sau mesagerie Whatsapp pentru întrebări și oferte speciale. Butoanele de chat online le găsiți tot timpul în partea dreaptă de jos a ecranului.

Magazinul Cazane și Centrale este convenabil, sigur și la un preț accesibil cu cele mai de calitate și durabile produse. Tranzacțiile sunt sigure și nu vom transmite niciodată sau folosi datele personale fără să vă cerem mai întâi acordul. În plus, orice comandă poate fi returnată în termen de 14 zile pentru o rambursare completă.