Nicio componentă dintr-un sistem de încălzire nu este mai important decât altul indiferent de preț, producător sau locul acestuia în sistem. Fiecare accesoriu comercializat de noi are garanția calității deoarece înțelegem cât de important este ca fiecare accesoriu să funcționeze perfect. Un sistem profesional poate suferi din cauza unei componente lipsită de calitate. 

În categoria noastră de accesorii montaj și echipamente pentru sistemele de încălzire comercializăm Filtre, Pompe de Condens, Accesorii Viessmann, Vase de expansiune, Elemente de siguranță pentru cazane și multe altele. Pentru a vă oferi câteva informații despre produsele din categoria noastră de accesorii, iată care sunt unele dintre cele mai recomandate și achiziționate produse din magazinul nostru:

Filtru anti-magnetită Fernox TF1 Compact

Una dintre surprizele neplăcute pe care clienții noștri nu și le doresc este o defecțiune de mii de lei care ar fi putut fi foarte ușor prevenită cu ajutorul unui filtru anti-magnetită Fernox TF1 Compact. Depunerile de impurități sunt cauzele principale ale apariției defecțiunilor. 

Odată montat pe una dintre conductele sistemului, filtrul Fernox TF1 captează particulele de magnetită și toate fragmentele metalice din compoziția apei. Filtrul are un magnet de neodium, magneți care fac parte dintr-o generație mult mai performantă decât magneții clasici pe care îi cunoaștem

Filtru anti-magnetită Salus MD22A MAG Defender

Salus este o companie care abordează ramura tehnologizată a industriei, dar este un producător excelent de filtre anti-magnetită. Acest filtru vine cu o garanție de 5 ani. Deși are o capacitate de 500 ml, nu va influența deloc capacitatea de încălzire a sistemului, iar debitul și presiune vor rămâne neschimbate.

Este eficient împotriva depunerilor de oxid de fier, magnetită, dar este indicat și pentru eliminarea ruginei. Și acest filtru are magnet din neodium.

Kit montaj complet centrala termică

Centralele termice sunt echipamente incredibile și au schimbat complet industria sistemelor de încălzire pentru totdeauna. Majoritatea producătorilor lansează centrale foarte bune, dar diferența se face în ce kit montaj centrală termică folosești. Calitatea acestor accesorii montaj fac diferența dintre un sistem eficient și unul mai puțin eficient.

Clienților noștri le sunt recomandate cele mai bune kituri de montaj pentru centrale termice, dar avem și un kit montaj premium premium centrală termică pe gaz. Fiecare dintre aceste kituri conțin robineți, filtre, regulatoare, coturi, conectori, nipluri.

Accesorii Montaj Echipamente pentru centrale

În ordinea importanței, cele mai importante accesorii sunt cele care respectă standardele ISCIR și care îți protejează sistemul cât mai bine. Cele mai indicate accesorii de protecție sunt filtrele anti-magnetită, dar și filtrele anticalcar care nu ar trebui să lipsească din niciun sistem de circulație al apei. 

Categoria de filtre anticalcar este reprezentată de un Filtru anticalcar Dosamax Blu, un filtru care vine la pachet cu 6 rezerve și poate fi folosit atât pentru sistemele de centrale, dar și boilere, electrocasnice și robineți.

Accesorii pentru Stabilizarea Tensiunii și Detectarea gazelor

Echipa de la Cazane și Centrale oferă absolut orice accesoriu este nevoie pentru sistemele de încălzire care funcționează cu centrale termice. De ce este important să ai un Stabilizator Tensiune Automat 500VA Kemot? În zonele geografice unde curentul electric suferă oscilații ale tensiunii există un risc foarte mare de defectare a sistemului electric al centralei.

De aceea este recomandat să folosești un stabilizator de tensiune pentru a preveni aceste defecțiuni care pot economisi mii de lei.

Tot în materie de siguranță vorbim și despre detectoarele de gaz care opresc automat sistemul atunci când sesizează scăpări de gaze. La detectare, detectorul va opri automat alimentarea cu gaz până la activarea manuală a utilizatorului. Vă recomandăm un Detector gaz + Electrovana ¾ Pro Detect.

Coșuri de Fum

Eliminarea fumului este importantă atât pentru mediul înconjurător, dar și pentru eficiența sistemului de încălzire. Un Sistem profesional coș fum ceramic Ecohorn este folosit deoarece este rezistent la toate tipurile de gaze. Sunt rezistente la temperaturi crescute și sunt proiectate pentru a rezista mai bine de 30 de minute în caz de incendiu.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 608 rezultate

-6%
Transport Gratuit
Original price was: 899,00 lei.Current price is: 849,00 lei.
Transport Gratuit
949,00 lei
-10%
Transport Gratuit
Original price was: 165,00 lei.Current price is: 149,00 lei.
Transport Gratuit
649,00 lei
399,00 lei
-11%
Transport Gratuit
Original price was: 450,00 lei.Current price is: 399,00 lei.
Transport Gratuit
849,00 lei
Transport Gratuit
450,00 lei
Transport Gratuit
395,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
225,00 lei
-14%
Transport Gratuit
Original price was: 229,00 lei.Current price is: 198,00 lei.
CONTACTEAZĂ-NE: