Pompa de condens este o piesă tehnologică modernă foarte accesibilă de care depinde majoritatea centralelor termice care funcționează pe principiul condensării. Pentru a putea avea un sistem eficient și pentru o evacuarea corectă a condensului, îți recomandăm să instalezi o pompă condens care te poate ajuta să scapi de câteva probleme pe care cu siguranță nu vrei să le întâmpini. În timpul montajului sistemului tău centralizat, în funcție de distanța la care trebuie să montezi centrala, este posibil ca țevile și sistemul adițional care trebuie construit să aducă anumite probleme la care nu te așteptai.

Cum te ajută o Pompă condens instalată în sistemul tău

Sunt trei mari avantaje pe care această categorie de pompe condens ți le oferă imediat după instalare. Iar având în vedere că instalarea de pompă evacuare condens este necesară doar în anumite cazuri care de cele mai multe ori sunt întâlnite la reședințe de tip casă sau în spații de dimensiuni mari, ar trebui să alegi o pompă condens potrivită.

    1. Pompa condens te ajută să scapi de aspectul inestetic al sistemului tău de evacuare. Centralele termice au nevoie să evacueze condensul lichid care se generează în urma utilizării căldurii degajate în timpul arderii. Cu cât vei avea nevoie să construiești un sistem de evacuare mai lung, cu atât acesta va fi inestetic.

    2. Nu poți amplasa centrala unde îți dorești. O problemă care vine la pachet cu cea precedentă este că în funcție de locul de evacuare al condensului, nu vei putea amplasa oriunde centrala termică și implicit, vei fi obligat să montezi acolo unde nu te ajută.

    3. Riști ca sistemul să înghețe. Țevile foarte lungi și sistemele de evacuare care sunt expuse la temperaturi scăzute riscă să înghețe și va trebui să investești în sisteme anti-îngheț.

Toate aceste probleme vor dispărea din momentul în care montezi o pompă condens în sistemul tău.

Pompa Sanicondens

Echipa noastră îți recomandă să achiziționezi pompe condens sau o pompă evacuare condens care poate face față cu brio procesului de evacuare al condensului. POmpa Sanicondens poate fi montată chiar și în regim suspendat, direct pe perete și este folosită special pentru evacuare condensului generat de centralele termice care funcționează pe principiul condensării.

Pompa condens de la Sanicondens este compatibilă nu doar cu centrale termice, dar și cu sisteme frigorifice sau sisteme de aer condiționat.

Pompa Sanidouche

Principalul avantaj dezvoltat de această pompă evacuare condens este caracteristica sa de a fi foarte compactă, putând fi montată în spații mici. Datorită dimensiunilor mici, aceasta este montată de cele mai multe ori unde nu creează disconfort vizual. Poate fi montată chiar în masca chiuvetei unde nu are cum să creeze disconfort nimănui. 

Pompa Sanitop

Foarte multe produse din această categorie pot fi recomandate pentru diferite sisteme de evacuare, dar pompa Sanitop este cu adevărat o pompă condens și macerator care poate îndeplini funcții de evacuare pentru lavoar sau vad de WC. Maceratorul se poate conecta direct la sistemul de canalizare, iar principala caracteristică a acestei pompe condens este zgomotul redus pe care îl produce.

Pompa Sanivite

Încheiem lista noastră de recomandări vorbind despre pompa Sanivite Silence SFA care oferă cu adevărat o funcție de evacuare a apelor uzate până la o înălțime de 5 metri. Pompa condens Sanivite are 4 intrări, consum de 400W și temperatura maximă a apei la intrare de 60 de grade Celsius.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 6 rezultate

CONTACTEAZĂ-NE: