Șeminee Moderne Centrale

Celebru șemineu care a fost folosit pentru sute de ani ca metodă principală de încălzire ajunge în sfârșit și în lumea modernă alături de sistemele termice și de generare a agentului termic din prezent. Un focar șemineu sau gama de șeminee moderne centrale sunt acum produse comercializate pentru eficiența de care dau dovadă și nu doar pentru faptul că sunt atractive sau rustice. În magazinul nostru comercializăm peste 40 de șeminee moderne centrale pentru toate nevoile, de la trei dintre cei mai importanți producători din industrie.

Ambientul și eficiența oferite de un șemineu centrală

Un focar Șemineu are două întrebuințări foarte importante și are aplicabilitate dublă atunci când este folosit într-o locuință. În primul rând, un șemineu centrală are rolul de a crea confort termic și de a încălzi un spațiu pentru ambientul perfect de acasă. Al doilea lucru important pe care un astfel de șemineu centrală îl îndeplinește este că oferă o atmosferă de vis în camera sau spațiul unde este montat și amplasat. Atmosfera pe care ți-o oferă din punct de vedere vizual focul este unică și nu poate fi egalată de nimic altceva. Deci un focar șemineu îmbină utilul cu plăcutul și oferă un cu totul alt sentiment în timpul petrecut acasă.

Spre deosebire de termoșeminee care oferă un avantaj adițional de a putea genera agent termic ce poate ulterior încălzi și alte sectoare dintr-o locuință folosind radiatoare, șemineele clasice sunt o soluție excelentă pentru cei care au nevoie de o soluție de încălzire unică, eficientă, rapidă, pe combustibil solid, pentru un spațiu mic spre mediu. 

Producători de șeminee moderne centrale 

Pe cazanecentrale.ro comercializăm șemineu centrală de la trei producători importanți. Aceștia sunt HITZE, A-caminetti și Kawmet. În funcție de bugetul de care dispui și de nevoile pe care le ai, vei putea găsi cu siguranță un șemineu centrală care să îți oferă și confort termic, dar și oportunitatea de a te afla în fiecare zi în preajma unui portal care te duce spre o lume a relaxării și poveștilor fantastice.

O recomandare foarte importantă pe care echipa noastră o poate face pentru o sobă fontă sau o sobă Kawmet este acest Focar Șemineu Kawmet W6 13,7 kW. Această sobă Kawmet are pereți groși de 10 mm, peretele din spate fiind dublu, este echipată cu o poartă de admisie a aerului. Pentru o curățare mult mai ușoară, soba fontă de la Kawmet are și un sertar pentru cenușă care colectează reziduurile pentru a fi mult mai ușor accesul. 

Specificații și avantaje pentru soba Kawmet

    • Fonta este de calitate înaltă și se pune accent pe acest aspect, mai ales când vine vorba de șeminee

    • Fiind o fontă calitativă, face ca acest focar șemineu să fie durabil și să aibă o durată de viață mare

    • Soba Kawmet dezvoltă o eficiență de 70%

    • Clienții beneficiază de o garanție de 5 ani oferită chiar de către producător.

Recomandări de șeminee din magazinul nostru

    • Șemineu Albero 9 kW Ușă standard cu sticlă decorativă Albero

    • Focar Șemineu 3 laturi vitrate – A-caminettu CRYSTAL 50/60 3D

    • Focar Șemineu, ușă verticală A-caminetti FLAT 90*60

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 69 de rezultate

-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.399,00 lei.Prețul curent este: 4.179,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.199,00 lei.Prețul curent este: 2.975,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 7.099,00 lei.Prețul curent este: 6.744,00 lei.
Transport Gratuit
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.399,00 lei.Prețul curent este: 5.150,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: