Orice gospodărie care se respectă are nevoie de un sistem eficient care să pună la dispoziția consumatorilor apă la discreție. În funcție de zona geografică sau de modul de alimentare cu apă, fiecare beneficiar al unui dispozitiv de pompare are nevoie de metode diferite prin care să presurizeze sistemul sau prin care să tragă apă din puțuri, rezervoare etc.

În categoria noastră de hidrofoare și pompe de apă submersibile vei găsi peste 60 de produse numai din această categorie unde sigur vei găsi și ceva ce se potrivește nevoilor tale. Iată care sunt principalele categorii de produse și producători pe care îi vei găsi aici.

Hidrofoare

Hidroforul este un aparat cu principiu mecanic al cărui scop este de a extrage apa din anumite conducte. El funcționează cu ajutorul principiului de expansiune al aerului. Cele mai bine vândute hidrofoare din magazinul nostru provin de la producători precum WILO sau PEDROLLO. Ambii producători excelează atât din punct de vedere al eficienței, dar și când vine vorba despre tehnologia dispozitivelor pe care le comercializează.

Ceea ce este importante pentru un hidrofor este capacitatea acestuia de a menține o presiune a apei constantă, iar cei de la Wilo reușeșsc să îndeplinească acest obiectiv cu foarte mare succes. Majoritatea modelelor de hidrofor apă de la Wilo au panouri de comandă, sunt foarte simplu de montat, au pompe incorporate, iar conexiunea între piese este intuitivă. În ultimii ani, aceste hidrofoare au fost echipate cu pompe hidrofor extrem de silențioase.

Pompe submersibile

Pompele submersibile sunt dispozitive care pot fi de mare ajutor atunci când sursa de apă este la o adâncime prea mare pentru a putea fi trasă de un hidrofor clasic. Orice categorie de pompe submersibile funcționează cu ajutorul presiunii pentru a pune apa în circulație. Ele pot fi utilizate atât în domenii industriale și agricole, dar evident în pentru uz casnic fiind o soluție extrem de eficientă pentru o gospodărie unde pânza freatică este la o adâncime mare.

Primul pas pe care trebuie să îl faci înainte de a achiziționa o pompă submersibilă din magazinul nostru este să stabilești care este debitul de apă necesar și ce înălțime de pompare este necesară. Apoi, poți arunca o privire asupra pompelor producătorilor noștri.

WILO și PEDROLLO sunt lideri de categorie și în ceea ce privește aceste pompe submersibile.

Este foarte important să acorzi atenție și nivelului de sedimente pe care îl are locul de unde extragi apa. De exemplu, pentru această pompă submersibilă Wilo, pomparea eficientă are loc unde apa nu are un conținut de nisip mai mare de 150g/m3. Pompele sunt de puteri diferite, unele fiind de 0.55kW, iar altele de 2.2 kW. Iar dacă ești fan al electropompelor, le vei găsi și pe acestea în categoria noastră.

Uite un link către pagina unde le vei găsi pe toate.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 101 rezultate

Transport Gratuit
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.375,00 lei.Prețul curent este: 3.299,00 lei.
-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.567,00 lei.Prețul curent este: 3.450,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.600,00 lei.Prețul curent este: 3.450,00 lei.
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 3.999,00 lei.Prețul curent este: 3.800,00 lei.
Transport Gratuit
-7%
Prețul inițial a fost: 750,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei.
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 1.200,00 lei.Prețul curent este: 1.050,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-11%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.350,00 lei.Prețul curent este: 2.100,00 lei.
-9%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.425,00 lei.Prețul curent este: 2.199,00 lei.
-11%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.355,00 lei.Prețul curent este: 2.099,00 lei.
-11%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.469,00 lei.Prețul curent este: 2.199,00 lei.
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: