Combustibilul solid pentru centrale sau cazane este clasificat în funcție de tipul centralei, de bugetul pe care clientul îl are alocat sau cel mai important, în funcție de eficiență. Gama de cazane pe combustibil solid din magazinul nostru conține atât centrale pe lemne, cazane combustibil solid cu peleți, dar și termoșeminee sau șeminee.

Producători de la care poți găsi cazane combustibil solid în magazinul nostru sunt: ALFA-PLAM / ARCA CALDAIE / ATMOS / FERROLI / ThermoFlux / VIESSMANN / WOODY / SUNSYSTEM.

Cazane pe lemne cu gazeificare – Cazane combustibil solid

Cele mai multe produse din magazinul nostru sunt reprezentate de categoria de cazane combustibil solid ce funcționează cel mai bine cu variante de combustibil lemnos. Diferența principală dintre o centrală normală și cele cu gazeificare este că acestea sunt capabile și de încălzirea locuinței și a apei calde menajere. Pentru a folosi la potențial maxim o astfel de centrală este nevoie de o cameră auxiliară datorită puterii foarte mari de încălzire. 

Gazeificarea este un proces prin care se ating temperaturi mult mai mari decât într-o centrală termică simplă sau o sobă clasică. Lemnul este ars în proporții mari până când este readus la stadiul de gaz. Centralele cu gazeificare au o perioadă foarte lungă de viață și sunt confecționate din materiale foarte calitative.

Cazane combustibil solid pe peleți

Peleții sunt un combustibil eficient din foarte multe puncte de vedere, iar pentru utilizatorii care nu au acces la gaz natural, peleții sunt un înlocuitor perfect pentru sursa de încălzire. Accesul la gaze naturale poate fi dificil în foarte multe zone geografice din România, peleții de obicei fiind o soluție pentru cei care locuiesc în zone în afara orașelor, zone rurale, la case și au suficient loc pentru a monta o asemenea centrală.

Comparativ cu alte tipuri de combustibil, peleții au un randament de ardere mai mare, sunt ecologici, iar costurile de întreținere și achiziție sunt mai mici. Este ușor să cureți camera de ardere din cazan, iar prețurile pentru peleți sunt de obicei foarte accesibile.

Cazane combustibil solid – Termoșeminee

Nu există un șemineu care să nu poată face ceea ce face și o centrală normală, dar același lucru este valabil și invers, cu o singură excepție. Termoșemineele sunt capabile să îți ofere pe lângă apă caldă și încălzire pentru locuință, un motiv în plus de relaxare. Aspectul este motivul pentru care termoșemineele au atât de mult succes în magazinele noastre. În zilele friguroase oferă utilizatorului un șemineu real și un aspect foarte elegant și primitor locuinței și camerei în care este amplasat.

Poate fi montat la vedere, în orice cameră, dormitor, birou sau camera de zi. Încă un avantaj față de centralele pe lemne care au nevoie de o cameră tehnică pentru a putea fi manevrate și alimentate sau curățate.

Cazane mixte pe lemne sau peleți

Cazanele mixte funcționează pe un principiu care oferă utilizatorului confortul de a nu se mai îngrijora de epuizarea combustibilului solid folosit pentru încălzire. Acest tip de cazane combustibil solid au fost fabricate pentru a funcționa cu un tip de combustibil solid principal, dar și cu unul secundar atunci când cel principal este epuizat. Când lemnul se termină, va începe arderea peleților.

Din punct de vedere calitativ și al materialelor din care sunt compuse, aceste cazane combustibil solid sunt cele mai recomandate deoarece au fost folosite aliaje de oțel-inox pentru a produce interiorul camerelor de ardere și combustie. Substanțele eliminate în timpul arderii lemnului au un efect foarte coroziv asupra interiorului centralei, iar calitatea își spune cuvântul. Cazane combustibil solid de la ARCA sunt printre cele mai recomandate de pe piața din România.

Puterea termică din această categorie de cazane combustibil solid poate varia începând cu 18 kW, 20 kW, 22 kW, 23 kW, 24 kW, 25 kW, 28 kW și până la 250 kW. Garanția pentru aceste centrale ajunge până la 10 ani, pot fi montate și pe podea, iar pentru apa caldă menajeră va fi nevoie de un boiler extern.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 241 de rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 14.848,00 lei.Prețul curent este: 14.748,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 9.344,00 lei.Prețul curent este: 9.244,00 lei.
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.235,00 lei.Prețul curent este: 5.950,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 15.681,00 lei.Prețul curent este: 15.296,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 9.469,00 lei.Prețul curent este: 9.084,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.750,00 lei.Prețul curent este: 6.500,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 16.622,00 lei.Prețul curent este: 16.221,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 7.499,00 lei.Prețul curent este: 7.199,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 17.371,00 lei.Prețul curent este: 16.920,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 10.974,00 lei.Prețul curent este: 10.574,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 8.825,00 lei.Prețul curent este: 8.500,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 18.697,00 lei.Prețul curent este: 18.221,00 lei.
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 12.859,00 lei.Prețul curent este: 12.383,00 lei.
Transport Gratuit
Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 16.038,00 lei.Prețul curent este: 15.771,00 lei.
CONTACTEAZĂ-NE: