Climatizarea este procesul prin care temperatura aerului dintr-o cameră este menținută la o temperatură fixă, la o umiditate echilibrată și la o puritate corectă pentru o perioadă mai mare de timp. Soluțiile de climatizare sau dispozitivele de aer condiționat reprezintă cea mai eficientă și căutată soluție pentru sezonul cald, atunci când avem nevoie de răcirea aerului din locuință. În același timp, un dispozitiv de climatizare/ aer condiționat poate fi folosit și pentru a încălzi aerul.

Cum alegi un aer condiționat pentru climatizare din magazinul nostru

Alegerea unui dispozitiv de aer condiționat nu este deloc dificilă atât timp cât ești pregătit să te uiți la criteriile care contează. Primul astfel de criteriu este puterea dispozitivului. Cu cât suprafața ce trebuie climatizată este mai mare, cu atât puterea aerului tău condiționat va trebui să fie mai mare. Indicele pe care va trebui să îl urmărești este BTU. BTU este o formă de măsurare a capacității de schimbare a temperaturii unei anumite suprafețe. Cu cât un aer condiționat are BTU mai mare, cu atât este mai eficient. 

În magazinul nostru vei găsi echipamente ce au BTU de 12.000, 18.000 sau chiar 24.000.  Prețurile vor fi în funcție de puterea dispozitivului.

Dacă ai stabilit puterea de care ai nevoie, restul funcțiilor unui astfel de dispozitiv sunt mai multe sau mai puține, prețul fiind mai mare sau mai mic în funcție de numărul acțiunilor pe care acesta le poate îndeplini. La toate aceste funcții se adaugă și clasa energetică, dar și nivelul de zgomot al unui astfel de dispozitiv.

Cele mai bune dispozitive de climatizare și aer condiționat

Cele mai bune aparate de climatizare și aer condiționat de pe cazanecentrale.ro provin din gama celor de la Ferroli. Fiecare dintre aceste aparate de climatizare este echipat cu un inverter DC. Cea mai nouă generație de aparate de climatizare de la Ferroli va putea fi controlată de la distanță cu ajutorul unei aplicații. Dispozitivele folosite pentru controlul la distanță a unui aparat de climatizare sunt telefoanele inteligente, tabletele sau alte device-uri ce pot fi conectate la internet.

Inverterul DC este capabil să încălzească sau să răcească mult mai repede camera în care este amplasat decât un aparat de climatizare obișnuit. Nu doar că va răci și încălzi mai repede, dar pentru un randament mai bun, va reuși să economisească și cu până la 60% mai multă energie electrică.

Aparate de climatizare de la Samsung

Și produsele de la Samsung sunt comercializate pe cazanecentrale.ro, iar de data aceasta, Samsung a scos un model nou de aer condiționat în 2020, care poate ajunge la o putere de 24.000 BTU.

Avantajele unui astfel de aparat de climatizare care este echipat cu inverter sunt multe, dar dacă vrei să achiziționezi unul cât mai repede, iată principalele avantaje ale unui astfel de aer condiționat.

Filtrele HD. Nu doar că răcește sau încălzește aerul, dar este echipat pentru a putea capta și reține praful, agenții contaminatori din aer sau alergenii. În această categorie sunt incluse polenul, sporii de mucegai sau reziduuri de la animalele de companie. 

Răcire. Deși este un aparat de climatizare menit să răcească sau să încălzească, acest dispozitiv de la Samsung are o funcție Fast Cooling care poate duce la cu totul alt nivel. Viteza ventilatorului va crește, iar camera se va răci mai rapid.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 52 de rezultate

Transport Gratuit
-6%
Transport Gratuit
-6%
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: