Bun venit în secțiunea website-ului nostru de unde poți să faci un upgrade de inteligență pentru locuința ta. Smart Home Salus iT600 este un sistem complex format din mai multe componente care accesează fiecare aspect al unei locuințe și îl îmbunătățește oferind accesibilitate, conectivitate și o simplificare drastică a acțiunilor ce trebuiesc luate pentru administrarea sistemului de încălzire, curent electric sau altele.

Cazanecentrale.ro comercializează o gamă largă de componente Smart Home Salus iT600, iar în această descriere poți să citești toate detaliile despre producător și produse. 

Pachet de bază Smart Home Salus iT600

Un pachet de bază Smart Home Salus iT600 îți va oferi acces la majoritatea funcțiilor de control inteligent asupra locuinței tale. Cele mai populare produse pe care Smart Home Salus iT600 le comercializează sunt:

  • Gateway-ul Salus UGE600 care permite utilizatorului să deblocheze o libertate pe care nu a mai avut-o până acum. O aplicație dedicată Salus poate fi descărcată pentru iPhone sau Android, iar prin intermediul internetului, acest Gateway va putea să se conecteze la toate componentele Smart Home Salus iT600 din locuință.
  • Termostat inteligent wireless Salus. Gama de produse Smart Home Salus include mai multe tipuri de termostate ce pot fi controlate de la distanță cu ajutorul aplicațiilor sau conexiunii Wi-Fi. Dacă vei folosi un termostat inteligent Salus, vei putea să configurezi și să controlezi de la distanță toate funcțiile centralei.
  • Priză inteligentă SPE600. Aceste prize inteligente pot fi oprite și pornite de la distanță, au funcții de protecție pentru copii și îți pot monitoriza consumul pentru a putea ajusta cum trebuie modul în care consumi energie electrică.

Alte componente ce sunt oferite de sistemul Smart Home Salus iT600 sunt receptoarele pentru centrală termică Salus, senzori de inundație inteligenți, centre de comandă, antene externe, repetoare, repetitoare, relee duble, senzori de fereastră, senzori de temperatură, relee inteligente, butoane, contoare de energie electrică sau termostate ambientale.

Ce avantaje aduce folosirea unui sistem Smart Home Salus iT600

Vom oferi detalii despre fiecare dintre componentele care pot fi achiziționate din magazinul nostru și de avantajele pe care le vei avea dacă le folosești. 

În ceea ce privește termostatele și centrele de comandă care te ajută să îți administrezi centrala termică și programele ei de încălzire, Smart Home Salus iT600 are capacitatea de a putea controla centrala termică în timp ce utilizatorul folosește aplicația sau termostatul direct de pe canapea de oriunde din locuință sau dacă tot sistemul este conectat la internet, vei putea să îți pornești sau să îți oprești programele de încălzire din orice loc de pe glob.

Priza inteligentă este un gadget destul de simplu care nu face altceva decât să îți ofere și informații adiționale despre consumul tău de energie și să îți permită să faci schimbări în modul în care consumi energie pentru a putea să nu ajungi la excese. Priza inteligentă poate fi monitorizată și ea cu ajutorul aplicației. Poți vedea exact consumul de energie pentru fiecare priză inteligentă din locuință și le poți porni sau opri accesul la curent electric de oriunde de la distanță.

Foarte important despre acest sistem inteligent Smart Home Salus iT600 este că nu are limite. Odată instalat poate fi mereu configurat, se pot adăuga alte componente care să îmbunătățească sistemul și experiența pe care o au utilizatorii.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea
Salus

Configurator Sistem Salus IT600 Smart Home

Afișez 1–24 din 64 de rezultate

Reducere!
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 1.549,00 lei.Prețul curent este: 1.500,00 lei.
Transport Gratuit
1.709,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
495,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-10%
Prețul inițial a fost: 389,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
99,00 lei
Transport Gratuit
215,00 lei
Transport Gratuit
30,00 lei
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: