Gama de termostate fără fir atinge apogeul atunci când utilizatorii pot să cumpere termostate programabile fără fir. Acestea le depășesc pe cele programabile wifi, dar cu fir și implicit și pe cele neprogramabile, indiferent de modelul acestora. Un cronotermostat fără fir programabil, cu posibilitatea conectării prin Wi-Fi este cea mai modernă formă de termostat care poate fi folosit pentru un sistem de încălzire al unei locuințe. Prin urmare, dacă vrei să cumperi cel mai bun termostat programabil de pe piață, ar trebui să iei în calcul și această variantă.

Producători de termostate fără fir de top

Pentru a putea oferi cele mai bune produse din acastă gamă, cazanecentrale.ro comercializează termostate programabile de la Regulus, Tech, Honeywell sau Salus. Fiecare dintre acești producători oferă unele dintre cele mai bune termostate programabile care îndeplinesc funcții inteligente de control ale sistemelor de încălzire din locuință.

În ceea ce privește produsele celor de la Regulus, oferim un termostat programabil de cameră Regulus TP44 RF care este capabil să programeze până la 7 zile consecutive, cu regimuri de termoficare diferite, utilizatorul având la dispoziție 6 programe diferite de încălzire.

Dacă ești unul dintre fanii celor de la Tech, acest termostat cameră radio frecvență TECH EU-292V2 are un preț mai ridicat, dar performanțele sunt pe măsură. Acest termostat ambient fără fir are un senzor de cameră încorporat, o unitate de alimentare cu receptor de semnal, baterii, panou frontal din sticlă de 3mm. Este capabil de controlul eficient al temperaturii, are programe diferite pentru Zi sau Noapte și poate programa regimuri de încălzire săptămânale.

În ceea ce privește gama de termostate programabile fără fir de la Salus, aici vei avea mai multe opțiuni foarte bune pe care le vei putea folosi pentru a-ți monitoriza și controla modul în care îți încălzești locuința. Salus este un producător care pune accent pe tehnologie și inteligența dispozitivelor pe care aceștia le produc. Poți folosi un Cronotermostat Salus RT520RF, programabil OpenTherm pentru a beneficia de toate capacitățile protocolului de comunicare OpenTherm.

Avantajele unui termostat centrală fără fir

Fiind una dintre cele mai avansate categorii de termostate programabile, acestea prezintă și câteva avantaje superioare față de restul, iar acestea sunt prezente pe unele dintre ele în forme diferite. Iată câteva dintre programele și avantajele care vin la pachet cu un astfel de termostat.

   • Aceste termostate au funcții de auto-adaptare care le ajută să optimizeze modul de funcționare al sistemelor centralizate astfel încât acestea să consume cât mai puțin combustibil.

Comunică mult mai bine informațiile către sistem și către utilizator, dar și nivelul de informație este unul mult mai mare.

Sisteme de siguranță care notifică utilizatorul în eventualitatea unei defecțiuni

Aplicațiile inteligente pot oferi utilizatorului rapoarte detaliate cu indici despre fiecare proces care are loc în sistemul tău de încălzire

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 13 rezultate

Transport Gratuit
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 400,00 lei.Prețul curent este: 349,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-11%
Prețul inițial a fost: 245,00 lei.Prețul curent este: 219,00 lei.
-7%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 269,00 lei.Prețul curent este: 249,00 lei.
-13%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 402,00 lei.Prețul curent este: 350,00 lei.
-16%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 594,00 lei.Prețul curent este: 499,00 lei.

Etichete: termostat fara fir, termostate programabile, termostate fara fir, termostat programabil fara fir, termostate wifi, termostat programabil, termostate de ambient fara fir, termostat fara fir pret, termostat de ambient fara fir, termostat ambient fara fir, termostat centrala fara fir, pret termostat fara fir, termostate de camera fara fir, termostat fara fir preturi, termostat de camera fara fir, termostate wireless, termostat programabil wireless, termostat centrala termica fara fir, cronotermostat fara fir
CONTACTEAZĂ-NE: