Calculator Încălzire Pardoseală

Calculatorul pentru Sistemul de încălzire în pardoseală este primul de acest tip din România și a fost creat de echipa noastră pentru a te putea îndruma corect spre un ansamblu eficient de componente care sunt perfect alese în funcție de necesitățile tale.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a folosi corect acest program de calcul este să completezi valorile potrivite și dimensiunile reale ale camerelor unde sistemul de încălzire va fi montat.

Dacă ai nevoie să încălzești un număr mai mare de camere, fii sigur că pentru fiecare camera în parte alegi și lungimea și lățimea, chiar dacă aceleași dimensiuni se repetă și în cazul altor încăperi. Astfel, calculatorul îți va genera o listă corectă de componente pentru sistemul de încălzire din fiecare cameră.

Calculatorul pentru sistemul de Încălzire în pardoseală este un configurator care însumează automat numărul de metri pătrați totali și îți oferă o listă de cumpărături (cu prețuri) pentru toate piesele de care ai nevoie, fiind posibilă cumpărarea lor direct din magazinul nostru, în același timp.

Am creat acest sistem pentru ca toți clienții noștri să achiziționeze produsele corecte ca un pachet complet pentru sistemul lor de încălzire în pardoseală. Astfel, cumperi produsele potrivite și nu ai parte de neplăceri, lipsuri sau incompatibilități între componente pentru că primești necesarul complet (ex: placă cu nuturi, țeavă, distribuitor, cutie distribuitor, banda perimetrală, s.a.).

Diametru Țeavă:

Tip Automatizare Calculator:

CONTACTEAZĂ-NE: