Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlătesc, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți sa plătești în 6 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

 • Rate fără dobândă
 • perioadă de grație de până la 56 de zile
 • comision zero la toate cumpărăturile fără dobândă
 • plăți sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro și afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273 (CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice rețea națională, fixa și mobila
0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

Prin card de credit emis de BCR

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri! Plătește prin cardul tău de credit BCR și beneficiezi de oferta standard de 6 rate fără dobândă!

Cine poate plăți în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • Aplica acum pe www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
 • Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

 • alegi produsele dorite
 • alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță :

a) plată cu perioada de grație de până la 47 de zile: 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.
b) plata în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivita bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plata, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

În rate la TBI Credit

Bucură-te de produsul mult dorit, totul e mai simplu în rate!

Alegeți planul de rate și în doar 10 minute vei primi răspuns. Procesul este online, inclusiv semnarea documentelor, disponibil 24/7

Cum? Urmezi câțiva pași foarte simpli

1. Alegi produsele dorite și le adaugi în coș. Selectezi TBI Credit la metoda de plată. Completezi câmpurile solicitate.
2. Intri în apel video cu un reprezentant TBI Credit pentru identificare. Prezinți cartea de identitate și aștepți verificarea eligibilității.
Serviciu disponibil 24h/7. Ai nevoie de un dispozitiv cu camera video și microfon.
3. Primești răspuns în 10 minute, apoi semnezi online contractul electronic.
4. Produsele pleacă spre tine în cel mai scurt timp.

Bucură-te de creditarea digitală!

+ 10 minute
+ un flux automat
+ 100% online
+ disponibil 24h/7

Fără drum la magazin sau la bancă!
Aplică acum pentru creditul accesibil oricui.
Mai jos găsești un exemplu reprezentativ de calcul. Poți alege valoarea ratei și numărul de rate în pasul 1, asa încât vei ști exact cat plătești:
Pentru o tranzacție în rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN SA, efectuata în baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 5.000 lei, rambursata în 60 de rate lunare, cu o dobândă 34.8%, comision de analiza de 170 lei, valoarea ratei lunare de 182.82 lei, valoarea totala plătibilă de 10.969 lei, DAE 43.5 %, durata contractului de credit fiind de 5 ani. Comision lunar de administrare card: 5 lei/luna. Prezenta oferta se aplica în cazul în care nu se efectuează nicio alta tranzacție pana la rambursarea integrala a creditului, iar fiecare rata lunara este achitata integral de către client/deținătorul cardului.

Ramburs (plată la livrare)

După confirmarea telefonică a comenzii, produsul va fi expediat către dumneavoastră urmând cam contravaloarea comenzii să fie achitată către curier la primirea produselor.

Transfer bancar

După confirmarea telefonică a comenzii vă vom furniza informațiile necesare pentru efectuarea transferului bancar. Produsul va fi expediat imediat ce banii vor fi virați.