Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți EuPlătesc, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

În rate la TBI Credit

Cumperi acum, plătești mai târziu, prin 

Alături de am implementat un sistem de plată în rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fără drumuri la bancă și fără card de credit. 

Pașii sunt simpli:

  1. selectezi ca Metodă de plata, varianta „În rate online, fără card de cumpărături” și finalizezi/plasezi comanda 
  2. vei fi redirecționat în pagina – te rugăm să aștepți câteva momente până se realizează transferul
  3. vei avea posibilitatea să alegi numărul de rate și valoarea lunară dorite
  4. te identifici la distanță pe baza cărții de identitate în original
  5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe SMS. Este nevoie sa deții o sursa de venituri legală
  6. după aprobare, noi îți livrăm comanda.

Pentru mai multe detalii, poți accesa linkul următor: https://tbibank.ro/landing-pages/lp-cu-taxa-2000/

Ramburs (plată la livrare)

După confirmarea telefonică a comenzii, produsul va fi expediat către dumneavoastră urmând cam contravaloarea comenzii să fie achitată către curier la primirea produselor.

Transfer bancar

După confirmarea telefonică a comenzii vă vom furniza informațiile necesare pentru efectuarea transferului bancar. Produsul va fi expediat imediat ce banii vor fi virați.