Formular Solicitare publicare SICAP/SEAP

 

Produsele CazaneCentrale.ro acum disponibile pentru achiziții SICAP/SEAP

Pe scurt, platforma SICAP a fost creată și dezvoltată pentru a optimiza și eficientiza achizițiile realizate în domeniul public. Acest lucru înseamnă că fiecare magazin, prestator, producător sau distribuitor poate să realizeze acum vânzări pentru instituții publice mult mai rapid și mai eficient folosind o platformă digitală dedicată.

Cazane și Centrale este acum unul dintre principalele magazine online de instalații termice și nu numai, de unde instituțiile publice pot alege să cumpere produse din această branșă.

Dar pentru că magazinul nostru dispune de foarte multe produse, acestea nu vor putea fi adăugate în totalitate în programul SICAP. 

Așadar, fiecare instituție publică ce își dorește să realizeze o achiziție din magazinul cazanecentrale.ro, va trebui să efectueze o solicitare, iar produsele respective vor fi listate spre a fi cumpărate public.

Ce este platforma pentru achiziții SEAP/SICAP

Platforma digitală pentru achiziții SICAP poate fi accesată prin următorul link https://www.e-licitatie.ro/pub. Platforma este una suficient de intuitivă, îți oferă accesul la funcționalități moderne cum ar fi notificările automate pentru tot felul de achiziții. 

Contractele de achiziție, actele adiționale și toate formularele sunt ușor de găsit, completat și folosit cu ajutorul platformei. Prin SICAP se pot organiza licitații deschise sau restrânse, se pot efectua cereri de ofertă, anunțuri pentru concesionări, anunțuri de achiziție sau se pot construi planuri de achiziții. 

Alege să cumperi din magazinul nostru, prin SICAP!

Puteți trimite solicitarea completând formularul de mai jos, direct pe [email protected] sau ne poți contacta utilizând datele noastre de contact.

    Acest site este protejat de reCAPTCHA şi Google.
    Se aplică politica de confidenţialitate şi termenii serviciului.