Pentru un sistem de profesional coș de fum, clienții noștri trebuie să știe că se pot baza pe cele mai bune produse ce pot fi achiziționate numai de la cei mai buni producători care comercializează astfel de produse în România. Un coș de fum ceramic trebuie să îndeplinească un set de condiții premium, iar produsele comercializate pe cazanecentrale.ro îndeplinesc aceste condiții cu brio.

Specificațiile unui sistem profesional coș de fum

Fără îndoială, unul dintre cele mai profesionale coșuri de fum ceramice comercializate de magazinul nostru este acest Sistem profesional coș fum ceramic Ecohorn deoarece în coletul pe care îl vei comanda vei primi toate piesele de care ai nevoie pentru a putea asambla întreg sistemul, dar și pentru a-l monta. Toate componentele sunt premium, iar calitate este incontestabilă. Un sistem de coșuri de fum ceramice poate fi considerat premium doar când îndeplinește anumite condiții. Iată care sunt acestea:

    În primul rând, pentru ca un coș fum ceramic să fie considerat de calitate maximă, ceramica trebuie să dezvolte o rezistență foarte mare la mai multe categorii și tipuri de gaze emanate în urma arderii combustibililor. 

    Certificarea rezistenței acestui unui coș de fum ceramic la temperaturi mari. Dacă ai nevoie de coșuri de fum ceramice pe care îți dorești să te bazezi, acestea trebuie să reziste chiar și la temperaturi de 600 de grade celsius pentru că vorbim de arderi puternice care au ca scop generarea agentului termic pentru încălzirea locuinței.

    Rezistența la schimbările de temperatură și diferențele de temperatură care sunt inevitabile la schimbările de anotimp.

    Rezistența la aprindere în caz de incendiu trebuie să fie și ea o caracteristică pentru aceste elemente coș fum.

Când cumperi un sistem profesional coș de fum, trebuie să fii atent ca acesta să conțină un tub de șamotă, vată minerală bazaltică a cărei densitate trebuie să fie destul de mare, dar și o manta de beton ușor, deoarece toate acestea vor conferi și rezistență și duritate și eficiență termică

Principalele componente ale unui sistem profesional coș de fum

Un coș de fum ceramic are mai multe componente, iar fiecare este extrem de importantă și joacă un rol vital atât în siguranța sistemului și a locuinței, dar și în eficiența sistemului de evacuare. Un coș fum ceramic conține ușă de curățare, grila de inox, racord de curățare, racord de fum, tub de șamotă, vată minerală bazaltică, manta de beton, guler de horn, coș de inox și pălărie de horn.

La unele comenzi vei primi și adezivul pentru ceramică sau baza prelucrare condens+scurgere.

Recomandările echipei noastre:

Sistem profesional coș de fum PremiumHorn

Sistem profesional coș fum ceramic Ecohorn

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 8 rezultate

-5%
Transport Gratuit
De la: 3.231,00 lei De la: 3.069,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: