Ce ar fi sistemele de încălzire fără piesele de bază? Radiatoare și accesorii pentru orice fel de sistem de încălzire pot fi achiziționate din magazinul nostru și orice client le poate vizualiza în detaliu în funcție de categoria din care acestea fac parte. În această descriere vei putea vedea pe scurt cele mai importante informații despre fiecare categorie de radiatoare și accesorii din magazin.

Distribuitoare pentru radiatoare și accesorii

Distribuitoarele pot fi compuse din diferite materiale și piese. Acestea pot avea colectoare tur/retur echipate cu robineți de închidere amplasate pe fiecare circuit al distribuitorului. Aceste distribuitoare rezistă la temperaturi mari și presiuni crescute, pe când cele din plastic sau inox vor avea o durată de viață mai scurtă. Agentul termic este repartizat în mod egal pentru fiecare circuit, iar în funcție de preferință, utilizatorul poate bloca accesul apei calde către unul din radiatoare fără a fi nevoie să fie oprită toată instalația.

Cele mai apreciate și populare distribuitoare de pe cazanecentrale.ro aparțin producătorului COMISA și sunt disponibile în foarte multe variante începând de la distribuitoare cu 3 căi până la 13 căi. Piesele sunt 100% din alamă, pot opera la temperaturi de până la 120 grade celsius și suporta o presiune de 10 bari.

Radiatoare și accesorii – Radiatoare aluminiu

În prezent, în magazinul nostru există doi producători principali care își comercializează radiatoarele cu ajutorul nostru: FONDITAL și Radiatori 2000. Garanția pentru aceste produse începe de la 3 ani și poate ajunge până la 10 ani. Dar ce avantaje implică achiziționarea de radiatoare și accesorii de la Fondital?

Un radiator premium realizat din materialele potrivite va efectua un schimb de căldură eficient, iar temperatura din locuința ta va fi încălzită mai repede lucru care se va simți fizic imediat. În același timp, aceste radiatoare și accesorii au capacitatea de a menține foarte bine temperatura într-o cameră. Volumul unui singur radiator este de doar 0.28l, deci consumul este unul foarte scăzut, iar facturile vor fi din ce în ce mai mici.

Radiatoare de la Fondital cântăresc și foarte puțin fiind și simplu de montat și manevrat.

Accesorii radiator

Magazinul nostru are o secțiune specială pentru accesoriile de care vei avea nevoie pentru a monta, dar și pentru a personaliza modul în care funcționează radiatorul tău. Iată o listă cu câteva dintre produsele ce vor putea fi achiziționate din magazinul nostru:

Pentru fiecare produs ai variante din care să alegi. De exemplu, poți alege un cap termostatic de la Salus sau poți alege un cap termostatic Honeywell care are și un afișaj unde îți sunt furnizate informații. Un astfel de cap termostatic este ușor de folosit și programat, iar dacă nu se potrivește pentru radiatorul tău, poți să folosești și adaptoare pentru a face posibilă compatibilitatea.

Radiatoare baie decorative din aluminiu – Radiatoare și accesorii

Cunoscute și pentru modul practic în care sunt folosite pentru suportul prosoapelor de baie, aceste radiatoare decorative nu doar că îți vor încălzi baia, dar aduc un plus de valoare incredibil design-ului acesteia. Sunt fabricate din aluminiu, au de cele mai multe ori garanții care depășesc 10 ani și sunt extrem de ușor de montat.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 655 de rezultate

De la: 425,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: