Boilerele cu acumulare sunt produse excelente pentru sistemele centralizate care produc agent termic. Nu doar că pot produce agent termic cu un randament excelent, dar sunt și foarte bune vase de acumulare care pot menține agentul termic la temperaturi foarte ridicate, pentru foarte mult timp. În această categorie, clienții cazanecentrale.ro pot accesa două categorii principale de boiler cu serpentină: Boilere Acumulare cu Două Serpentine și Boiler Acumulare cu O Serpentină.

Fiecare dintre ele este potrivită pentru sisteme și cerințe diferite, astfel că pentru a afla informații suplimentare despre ambele categorii de boiler cu serpentină pentru centrala pe lemne, citește specificațiile următoare aferente fiecărei categorii:

Boilere Acumulare cu Două Serpentine

Un Boiler cu serpentină pentru centrala pe lemne sau pentru orice instalație centralizată care produce agent termic este un dispozitiv capabil să folosească mai multe surse de agent primar. Acestea pot în același timp și să încălzească apa pe cont propriu. Eficiența acestor boilere cu serpentină se poate fructifica cel mai bine atunci când sunt instalate în sisteme unde deja există cazane ce folosesc combustibili gazoși sau solizi precum o centrală pe lemne.

Pentru că au și funcții independente de producere a agentului termic, aceste boilere cu două serpentine creează un mediu propice pentru arzătorul cazanului făcând posibilă utilizarea acestuia într-un regim echilibrat care nu solicită capacitățile de ardere, astfel, durata de viață a acestuia este prelungită, iar cazanul va continua să dea un randament bun.

Magazinul nostru comercializează peste 30 de boilere cu serpentină, dintre care îți recomandăm să arunci o privire asupra celor care au un grad ridicat de popularitate și calitate. Menționăm acest Boiler cu 2 serpentine Ferroli ECOUNIT 150. Pentru un boiler de capacitate mai mare, poți alege acest Boiler Regulus R2DC cu 2 serpentine. Dacă ai nevoie de o recomandare pentru un boiler potrivit în spații industriale sau comerciale, poți folosi acest Boiler indirect cu 2 serpentine ELDOM 1500L.

Boiler Acumulare cu O Serpentină

Un boiler cu serpentină pentru centrala pe lemne sau pentru instalațiile unde stocarea agentului termic. Majoritatea acestor boilere cu serpentină sunt și ele la fel de capabile să confere un grad de eficiență ridicat instalațiilor și sistemelor unde există deja o centrală care funcționează pe gaz sau combustibil solid. Chiar dacă au o singură serpentină și un astfel de boiler poate ajuta arzătorul centralei termice să funcționeze într-un regim nu atât de solicitant.

Fiind capabil să preia majoritatea funcțiilor cazanului, un boiler cu o serpentină Ferroli ECOUNIT F 1C 150 litri poate și să funcționeze ca o siguranță sau o protecție suplimentară pentru factorii care pot genera uzură componentelor importante ale centralei. Un Boiler cu o serpentină Austria Email HT 160 ERM.

Alte recomandări pentru boiler cu serpentină pentru centrală pe lemne este Acest boiler cu o serpentină VT-N 800 FRM-800L.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 129 de rezultate

Transport Gratuit
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.790,00 lei.Prețul curent este: 2.690,00 lei.
-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.950,00 lei.Prețul curent este: 2.799,00 lei.
-4%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 4.150,00 lei.Prețul curent este: 3.999,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-6%
Prețul inițial a fost: 6.175,00 lei.Prețul curent este: 5.790,00 lei.
Transport Gratuit
-8%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.999,00 lei.Prețul curent este: 2.750,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: