Toate legăturile și sistemele de circulare a apei pot fi achiziționate din magazinul nostru la prețuri foarte bune și de la producători de top. Pentru că în magazin există foarte multe categorii de produse, în această descriere a produselor de alimentare și recirculare apă îți vom trece în revistă tot ceea ce poți găsi pentru nevoile tale.

Alimentare și recirculare apă – Rezervoare apă potabilă

Dacă ai nevoie de un simplu rezervor de stocare a apei potabile, acesta este disponibil la prețuri avantajoase în această categorie de produse. Rezervoarele de stocare de la sistem AquaPUR au o capacitate de stocare de 300 L, dar pot ajunge și la 750 L. Niciun astfel de rezervor clasic nu are îmbinări, ba chiar, pentru fabricare au fost folosite 3 straturi diferite. Unul din polietilenă care se află la exterior, unul din polietilenă expandată la mijloc, iar în interior este un strat de polietilenă care ajută la stoparea dezvoltării compușilor organici sau a microorganismelor.

Tot de la AquaPUR mai poți cumpăra și un rezervor de stocare precum si un sistem de filtrare sau pompare a apei. Acestea vin cu un preț mai mare, dar sunt și capabile de tratarea apei și sunt echipate cu o tehnologie cu ioni de argint.

Hidrofoare și pompe de apă submersibile

Producătorii pe care îi vei găsi în această categorie sunt: PEDROLLO sau WILO. Un hidrofor standard de la Wilo poate fi scufundat până la o adâncime de 7m și are un vas de expansiune de 50 L. Wilo este producător și de Pompe de apă submersibile ce pot aduce un plus de eficiență într-un sistem de alimentare și recirculare apă. Aceste pompe pot fi complet introduse în apă și pot fi folosite atât în scop casnic, dar și industrial.

Motorul de pe o pompă recirculare apă este capsulat termic, impregnat cu rășină, este rebobinabil și are lagăre autolubrifiante. Răcirea unui astfel de motor se face cu ajutorul fluidului din sistem. O pompă submersibilă are un debit normal de 18 mc/ora.

Stații dedurizare – Alimentare și recirculare apă caldă menajeră

Dedurizarea este procesul prin care apa care circulă în sistemul locuinței utilizatorului este purificată. De cele mai multe ori, dedurizarea este caracterizată prin procesul de înlocuire a ionilor de magneziu. Dacă alegi să achiziționezi un dedurizator mai performant, acesta va fi capabil să filtreze și fierul din apa potabilă sau menajeră din locuință. Un dedurizator este foarte potrivit pentru cei care au ca sursă principală de apă un puț.

Dedurizatoarele pot avea comenzi digitale, debite maxime începând de la 0.8 mc/h și pot consuma până la 3.7 kg de sare pentru un proces de regenerare.

Alimentare și recirculare apă – Pompe de Circulație

Când vine vorba de pompele de circulație, magazinul nostru a înțeles importanța unei astfel de piese care are un impact foarte important în sistemul de circulare al apei. Principala categorie de pompe este la rândul ei împărțită în categorii de producători. Pe cazanecentrale.ro poți să găsești: pompe de circulație Wilo, accesorii pompe de circulație, Pompă circulație apă Grundfos, Ferro, DAB Pumps, sau HST Austria.

Accesoriile, îmbinările și restul echipamentelor cum ar fi robineții sau accesoriile de canalizare au și ele câte o categorie specială unde poți să consulți fiecare produs în parte. 

Ape Uzate

Resursele de apă și mai ales cele uzate pot fi foarte dăunătoare pentru mediul înconjurător sau pentru instalația în care acestea circulă. Dacă vrei să prelungești durata de viață a instalației de apă menajeră din locuința ta, dar preferi să fii prietenos și cu mediul, categoria de Ape Uzate din magazinul nostru are tot ceea ce îți trebuie. De aici vei putea achiziționa un Separator grăsimi aquaClean V-PEHD subteran NG0.3.

Un separator de grăsimi poate fi montat subteran sau în instalația oricărei chiuvete dintr-un spațiu sanitar, o bucătărie sau o cameră unde se folosește foarte multă apă. Un separator de grăsimi acționează ca un sistem de filtrare a apei, reușind să extragă din apa care trece prin acesta, toate grăsimile și uleiurilor din apele uzate. Un separator de grăsimi este foarte util pentru o bucătărie cu activitate foarte intensă, așa cum vedem în restaurante sau cantine. 

Eficiența unui separator de grăsimi se poate vedea atunci când în locuință este montată o mașină de spălat vase și când se dorește evitarea situațiilor în care conductele ajung să fie colmatate. Dacă ai nevoie de un produs premium, poți încerca un Separator grăsimi carosabil aquaClean V-PEHD subteran NG2.

Echipamente Hidranți

Una dintre cele mai noi subcategorii de produse din secțiunea pentru pompă de recirculare a apei este colecția de produse și componente pentru sistemele de hidranți. Accesând această categorie, vei putea compara produse esențiale pentru sistemele de hidranți. Robineți, compensatori, robineți cu reținere, supape de siguranță, reductori de presiune, racord antivibrant, fiecare piesă fiind disponibilă în mai multe variante și dimensiuni, dar și pentru sisteme de hidranți diferite în funcție de nevoia clientului.

Dacă vorbim despre hidranți de interior, aceștia sunt folosiți pentru garanția soluțiilor de stingere a incendiilor izbucnite în interiorul clădirilor și sunt considerate a fi instalații fixe ce vor fi folosite atât în clădiri industriale, dar și spații civile. Deoarece sistemele de hidranți pot fi de două feluri, cu furtun plat și furtun semirigid, racordurile, robineții și țevile folosite pot fi diferite, de aceea este important să identifici corect care sunt componentele de care ai nevoie.

Alege din colecția de Echipamente hidranți din magazinul nostru și beneficiază de una dintre cele mai variate game de produse de unde vei putea achiziționa toate componentele de care ai nevoie, având asigurarea că acestea sunt compatibile. Echipa cazanecentrale.ro este mereu acolo pentru a te ajuta să faci achizițiile corecte.

Sisteme Irigație

Subcategoria pentru componente pentru sistemele de irigație conține unul dintre cele mai importante produse ce pot fi folosite pentru sistemele cu pompă de recirculare a apei preț. Având în vedere că sistemele cu pompă circulație wilo sunt de o calitate excelentă, accesoriile pe care le folosești atunci când vorbim despre un sistem de irigație trebuie să fie și ele de o calitate la fel de mare.

Banda AgriKIT picurare, dist. picurătoare de 10cm este potrivită din mai multe puncte de vedere, pentru sistemele de irigație ce pot fi asamblate pe tot teritoriul țării. Irigarea prin picurare este o metodă performantă care permite automatizarea completă a sistemului deoarece beneficiarul are posibilitatea de a regla debitul și presiunea apei, astfel, se poate calcula precis volumul de apă care ajunge în sol într-un interval de timp. Pentru a susține un regim continuu de udare, banda AgriKIT este extrem de important, iar din fericire, în magazinul nostru, aceasta este disponibilă în multiple dimensiuni și pachete.

Ce mai poți găsi în categoria de Alimentare și recirculare apă?

Pentru a avea toate componentele în același loc, magazinul nostru îți pune la dispoziție pentru achiziționare și țevi alimentare apă, contoare de apă, reductoare de presiune, accesorii canalizare, distribuitoare modulare și accesorii, dar și robineți de trecere.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez 1–24 din 824 de rezultate

Transport Gratuit
1.000,00 lei
Transport Gratuit
Transport Gratuit
1.425,00 lei
Transport Gratuit
899,00 lei
1.399,00 lei
-9%
1.499,00 lei
-17%
-17%
Transport Gratuit
2.399,00 lei
-22%
Transport Gratuit
-21%
Transport Gratuit
4.799,00 lei
Transport Gratuit
-21%
Transport Gratuit
3.499,00 lei
-18%
Transport Gratuit
-2%
Transport Gratuit
3.299,00 lei
-3%
Transport Gratuit
3.450,00 lei
CONTACTEAZĂ-NE: