Ferroli este un producător prezent în industrie din anul 1955 când și-a început activitatea în Italia. Dacă ne uităm acum la portofoliul companiei observă că aceștia se axează pe două domenii la care excelează. Servicii și dezvoltarea produselor de încălzire și climatizare. Ferroli sunt și cei care tind spre revoluționarea industriei cu fiecare produs pe care îl lansează pe piața mondială. Aceste produse sunt disponibile și în magazinul nostru, Cazane și Centrale.

Inovație – Centrale termice Ferroli

Mereu în categoria de centrale termice Ferroli vei vedea marcate anumite produse cu eticheta NOU. Aceste produse sunt cele mai recente produse lansate de producător sau adăugate în lista noastră de produse. Cea mai nouă centrală termică Ferroli din magazinul nostru este Centrala termică Bluehelix Maxima disponibilă în două variante. 28C și 34C.

BlueHelix Maxima a ridicat standardele centralelor termice de la Ferroli și nu doar din punct de vedere al randamentului și eficienței, dar și din punct de vedere al unui design nou care a scos centralele din monotonia culorilor albe care nu ofereau foarte multă plăcere ochilor și nici nu ajutau design-ul locuințelor.

Bluehelix nu este doar o centrală termică cu un design neobișnuit de atractiv, dar este și reprezentantul unei întregi colecții de centrale ce vor fi lansate și produsul care a schimbat modul în care producătorii vor realiza design-ul acestor produse.

Centrale termice Ferroli pentru toate buzunarele

Categoria de centrale termice Ferroli conține multe produse care pot foarte bine să asigure nevoie de apă caldă menajeră, dar și nevoia de climatizare pentru orice fel de locuință. Totuși, în funcție de bugetul clientului și de suprafața pe care acesta vrea să o doteze cu un sistem de încălzire, Ferroli pune la dispoziție prin intermediul magazinului nostru mai multe categorii de produse.

Începând de la prețul excelent de 2.750 Lei, Centrala termică în condensare Ferroli Bluehelix Alpha este soluția perfectă pentru locuințe de mici dimensiuni sau apartamente medii, centrale care la un preț atât de scăzut reușesc să scoată un randament de 97.1 și de 97.5 pentru centrala 34C.

Cele mai recomandate și probabil care reprezintă și alegerea tuturor clienților care iau prima dată contact cu aceste centrale sunt cele Bluehelix Maxima care pur și simplu te cuceresc de la prima vedere. 

Termostatul inteligent care este compatibil cu aceste centrale funcționează în regim wireless și cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi. Prin aplicația dedicată, utilizatorii vor putea controla sistemul de încălzire al centralei din locuință, vor putea gestiona temperaturile, climatizarea și seta modurile de încălzire pentru a putea eficientiza costurile și confortul locuinței.

Bluehelix Top RRT K50 este o altă recomandare pe care echipa de la Cazane și Centrale o susțin. Aceasta și majoritatea centralelor de la Ferroli pot funcționa atât cu gaze naturale cât și pe GPL. Câteva dintre funcțiile pentru care Ferroli a câștigat un loc de de top în industrie sunt datorate componentelor de top, schimbătoarelor de căldură, pompelor de căldură, boilerelor din INOX, arzătoarelor moderne și cu toate acestea, emisiile de noxe sunt minime.

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 15 rezultate

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
-1%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 5.575,00 lei.Prețul curent este: 5.499,00 lei.
-2%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 6.649,00 lei.Prețul curent este: 6.499,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
CONTACTEAZĂ-NE: