Ventil termic de amestec pentru cazane pe lemn VTC511 32/70

715,00 lei

Stoc epuizat

Ai o listă de materiale primită de la instalator? Trimite-ne o cerere de ofertă acum! Cere Ofertă

Plata în Rate prin Credit Instant

De la 76.40 lei/lună în lunare de la TBI

GARANȚIA produselor comercializate de www.cazanecentrale.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garanția se acordă, după caz, în baza certificatului de garanție sau în baza facturii emise de www.cazanecentrale.ro.

În cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garanția este acordată după efectuarea punerii în funcțiune (PIF) de către o firmă autorizată de către producător.

Pe perioada garanției, legătura dintre producător și clientul final este intermediată de către firma de service.

Livrarea produselor se face prin curier sau prin flotă proprie în 1-2 zile lucrătoare. Toate produsele sunt ambalate corespunzător pentru a putea fi livrate în siguranță. Dacă observați nereguli la receptarea coletelor, vă rugăm să le refuzați sau să ne contactați în cel mai scurt timp.

Toate produsele care au specificate sigla de transport gratuit vor fi livrate fără niciun cost către dumneavoastră, clientul final.

Pentru a beneficia de transport gratuit, clientul trebuie să se afle în raza de acoperire a curierului sau a flotei Cazane și Centrale. O listă completă cu localitățile aflate în raza de acoperire poate fi accesată aici.

ATENȚIE! Unele produse agabaritice (cazane cu combustibil solid, puffere, boilere) trebuie achitate în avans (cu card bancar sau prin ordin de plată) pentru a beneficia de transport gratuit.

Tariful pentru produsele care nu beneficiază de transport gratuit pot fi calculate înainte de finalizarea comenzii, după completarea adresei.

Punerea în funcțiune (PIF) nu este nici montajul propriu-zis al centralei termice și nici autorizarea de funcționare ISCIR.

Punerea în funcțiune este o serie de reglaje pe care inginerul de service le face după ce constată că centrala termică a fost montată conform indicațiilor producătorului și a normelor ISCIR.

Punerea în funcțiune este decontată de către producător, deci, implicit, este gratuită pentru utilizatorul final.

Foarte important este a nu se confunda autorizația de funcționare ISCIR cu punerea în funcțiune. Ambele se fac la prima pornire a sistemului. PIF-ul este gratuit, autorizarea ISCIR este contra-cost.

Autorizarea la funcționare a centralei termice este obligatorie conform prescripției tehnice ISCIR A1 / 2010 și are valabilitate 2 ani.

Autorizarea de funcționare (AF-ul) se acorda de regulă contra-cost. Aceasta autorizare este valabilă 2 ani de zile de la data emiterii. După terminarea celor 2 ani de zile trebuie să prelungiți aceasta autorizare printr-o verificare tehnica periodică (VTP) care se va efectua de către o societate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Această VTP este obligatoriu să se efectueze și mai departe din 2 în 2 ani.

În cazul în care veți avea un control de la furnizorul de gaze și nu aveți aceste documente, riscați să vi se pună sigiliu pe gaze, până în momentul în care veți avea toate actele la zi.

Toate centralele termice comercializate de către www.cazanecentrale.ro au în echiparea standard kitul de evacuare gaze arse inclus. Kit-ul este inclus doar la centralele murale pe gaz.

Echipa noastră este formată din experți în domeniu care stau la dispoziția clienților noștri pentru a asigura o experiență plăcută pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta în a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

Încercăm să răspundem cât mai prompt nevoilor și întrebărilor dumneavoastră așa că nu ezitați să ne contactați.

În partea de jos a paginii există mai multe modalități de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rugămintea noastră este să ne lăsați întotdeauna detaliile dvs. de contact (număr de telefon sau email) pentru a vă putea contacta ulterior cu informațiile dorite.

CONTACTEAZĂ-NE: