Ariston Clas One+ WiFi 35 kW Centrala termica cu Kit de montaj premium centrala termica CADOU Salus iT500­čöŁ­čöŁ­čöŁ

6.339,00 lei

Ariston Clas One+ WiFi 35 kW

Produs Cadou:

Produsul cadou se va adauga in cos la valoarea de pe site. Gratuitatea va fi automat adaugata, pe pagina de cos.
Cost de livrare:0,00 lei

Acesta este un cost estimativ valabil pentru toate localit─â╚Ťile din raza de acoperire a curierului. Pre╚Ťul poate varia ├«n func╚Ťie celelalte produse aflate ├«n co╚Ö. Pentru un pre╚Ť exact, ad─âuga╚Ťi produsul ├«n co╚Ö.

199,00 lei
Stabilizator de tensiune Kemot Automat 
225,00 lei

Ai o list─â de materiale primit─â de la instalator? Trimite-ne o cerere de ofert─â acum! Cere Ofert─â

Plata în Rate prin Credit Instant

De la 638.03 lei/lună în lunare de la TBI

GARANȚIA produselor comercializate de www.cazanecentrale.ro este asigurată de către producător prin intermediul firmelor autorizate de către acesta.

Garan╚Ťia se acord─â, dup─â caz, ├«n baza certificatului de garan╚Ťie sau ├«n baza facturii emise de www.cazanecentrale.ro.

├Än cazul echipamentelor termice (centrale termice pe gaz sau cazane cu combustibil solid cu ventilator) garan╚Ťia este acordat─â dup─â efectuarea punerii ├«n func╚Ťiune (PIF) de c─âtre o firm─â autorizat─â de c─âtre produc─âtor.

Pe perioada garan╚Ťiei, leg─âtura dintre produc─âtor ╚Öi clientul final este intermediat─â de c─âtre firma de service.

Livrarea produselor se face prin curier sau prin flot─â proprie ├«n 1-2 zile lucr─âtoare. Toate produsele sunt ambalate corespunz─âtor pentru a putea fi livrate ├«n siguran╚Ť─â. Dac─â observa╚Ťi nereguli la receptarea coletelor, v─â rug─âm s─â le refuza╚Ťi sau s─â ne contacta╚Ťi ├«n cel mai scurt timp.

Toate produsele care au specificate sigla de transport gratuit vor fi livrate f─âr─â niciun cost c─âtre dumneavoastr─â, clientul final.

Pentru a beneficia de transport gratuit, clientul trebuie s─â se afle ├«n raza de acoperire a curierului sau a flotei Cazane ╚Öi Centrale. O list─â complet─â cu localit─â╚Ťile aflate ├«n raza de acoperire poate fi accesat─â aici.

ATENȚIE! Unele produse agabaritice (cazane cu combustibil solid, puffere, boilere) trebuie achitate în avans (cu card bancar sau prin ordin de plată) pentru a beneficia de transport gratuit.

Tariful pentru produsele care nu beneficiază de transport gratuit pot fi calculate înainte de finalizarea comenzii, după completarea adresei.

Punerea ├«n func╚Ťiune (PIF) nu este nici montajul propriu-zis al centralei termice ╚Öi nici autorizarea de func╚Ťionare ISCIR.

Punerea ├«n func╚Ťiune este o serie de reglaje pe care inginerul de service le face dup─â ce constat─â c─â centrala termic─â a fost montat─â conform indica╚Ťiilor produc─âtorului ╚Öi a normelor ISCIR.

Punerea ├«n func╚Ťiune este decontat─â de c─âtre produc─âtor, deci, implicit, este gratuit─â pentru utilizatorul final.

Foarte important este a nu se confunda autoriza╚Ťia de func╚Ťionare ISCIR cu punerea ├«n func╚Ťiune. Ambele se fac la prima pornire a sistemului. PIF-ul este gratuit, autorizarea ISCIR este contra-cost.

Autorizarea la func╚Ťionare a centralei termice este obligatorie conform prescrip╚Ťiei tehnice ISCIR A1 / 2010 ╚Öi are valabilitate 2 ani.

Autorizarea de func╚Ťionare (AF-ul) se acorda de regul─â contra-cost. Aceasta autorizare este valabil─â 2 ani de zile┬áde la data emiterii. Dup─â terminarea celor 2 ani de zile trebuie s─â prelungi╚Ťi aceasta autorizare printr-o verificare tehnica periodic─â (VTP) care se va efectua de c─âtre o┬ásocietate autorizata ISCIR, tot contra-cost. Aceast─â VTP este obligatoriu s─â se efectueze ╚Öi mai departe┬ádin 2 ├«n 2 ani.

├Än cazul ├«n care ve╚Ťi avea un control de la furnizorul de gaze ╚Öi nu ave╚Ťi aceste documente, risca╚Ťi s─â vi se pun─â sigiliu pe gaze, p├ón─â ├«n momentul ├«n care ve╚Ťi avea toate actele la zi.

Toate centralele termice comercializate de către www.cazanecentrale.ro au în echiparea standard kitul de evacuare gaze arse inclus. Kit-ul este inclus doar la centralele murale pe gaz.

Echipa noastr─â este format─â din exper╚Ťi ├«n domeniu care stau la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri pentru a asigura o experien╚Ť─â pl─âcut─â pe site-ul nostru, respectiv pentru a-i ajuta ├«n a alege produsele cele mai potrivite pentru nevoie lor.

├Äncerc─âm s─â r─âspundem c├ót mai prompt nevoilor ╚Öi ├«ntreb─ârilor dumneavoastr─â a╚Öa c─â nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi.

├Än partea de jos a paginii exist─â mai multe modalit─â╚Ťi de contact (telefonic, Facebook, WhatsApp, Chat, email, etc.). Rug─âmintea noastr─â este s─â ne l─âsa╚Ťi ├«ntotdeauna detaliile dvs. de contact (num─âr de telefon sau email) pentru a v─â putea contacta ulterior cu informa╚Ťiile dorite.

CONTACTEAZ─é-NE: