Toate tipurile de centrale termice pe gaz convenționale se pot transforma într-o soluție de încălzire, dar este foarte important modul în care acestea sunt folosite și randamentul pe care îl dau atunci când sunt puse în sisteme mai mult sau mai puțin potrivite. Pentru a alege una sau mai multe centrale termice care să îți aducă cele mai multe beneficii, trebuie să știi ce criterii să urmărești atunci când alegi o centrală termică.

În funcție de oferta noastră de produse, îți vom da câteva detalii despre toate aceste centrale termice pe care le găsești în magazinul nostru și câteva sfaturi despre cum să le diferențiezi. În special vom vorbi despre gama de centrale termice pe gaz convenționale

Tipuri de centrale termice disponibile pe CazaneCentrale.ro

Începând de la cele mai populare modele și cei mai renumiți producători de centrale termice, în magazinul nostru vei putea găsi tot ce ai nevoie pentru a garanta confortul termic din locuință, dar și toate adiționalele pentru a duce la bun sfârșit un montaj corect și sigur. Categoria noastră principală de centrale termice este împărțită în 4 categorii de centrale: Centrale Termice Convenționale, Centrale Termice Condensare, Pachete Centrală Termică + Boiler și Centrale Electrice.

Producătorii a căror produse le vei putea vizualiza pe website-ul nostru sunt: ARCA CALDAIE, ARISTON, BAXI, FERROLI, IMMERGAS, MOTAN, PROTHERM, VAILLANT, VIESSMANN.

Marea majoritate a acestor centrale termice pe gaz convenționale sunt concepute pentru a funcționa atât pe gaz natural, dar și cu ajutorul GPL-ului. Pot fi incluse în sisteme de încălzire a apei menajere, dar și de încălzire a temperaturii locuinței. Datorită tipului de combustibil foarte inflamabil, centralele pe gaz au o capacitate de încălzire foarte mare.

Chiar dacă aceste centrale termice pe gaz convenționale au un preț considerabil mai mic decât gamele de top ale centralelor inteligente în condensare, randamentul în ardere depășește procentul de 92%, încălzirea fiind făcută în timpi rapizi fără să se facă simțită ineficiența sau lipsa confortului termic.

Centrale Motan – Centrale termice pe gaz convenționale

Gama de centrale termice pe gaz de la Motan conține produse cu prețuri începând de la 2.180 Lei și până la 2.799 Lei. Pentru o centrală pe gaz, prețurile sunt foarte accesibile, dar și calitatea acestora este de lăudat. Aceste centrale termice pe gaz convenționale sunt capabile să prepare apă caldă instant, au tiraj forțat, kituri de evacuare incluse, iar garanția pornește de la 3 ani. Pentru toate centralele pe gaz de la Motan din magazinul nostru, montajul va fi făcut pe perete.

Pentru a ajunge la temperaturi de încălzire, centrala trebuie să susțină câteva procese de ardere constante. La unele centrale de calitate scăzută, această căldură rezultată în urma arderilor nu este folosită la capacitate maximă și este pierdută sau risipită. Dacă toată căldura rezultată în urma arderilor s-ar folosi, randamentul ar fi mult mai mare

De aceea, centralele pe gaz de la Motan sunt echipate cu schimbătoare de căldură și cu tehnologii de combustie care ajută la transferul de căldură astfel încât, eficiența acestora este mai mare și poate menține confortul termic pentru o perioadă mai mare de timp. Mai mult decât atât, costurile scad cu cât centrala este mai eficientă.

Uite aici câteva recomandări de centrale din magazinul nostru:

Centrala termica Motan Sigma 24 kW ERP

Centrala termica Motan KPlus 23 kW

Centrala termica Motan Clasic 24 kW

Centrala termica T.F. 31 kW Motan Max Optimus ERP

Citește Toată Descrierea Ascunde Descrierea

Afișez toate cele 3 rezultate

-5%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 2.899,00 lei.Prețul curent este: 2.749,00 lei.
Transport Gratuit
Transport Gratuit

Etichete: centrala termica conventionala, centrale termice conventionale, centrala conventionala, centrale conventionale, centrala termica pe gaz conventionala, tipuri de centrale conventionale, centrale termice pe gaz conventionale, tipuri de centrale, centrale clasice, conventionale, centralele conventionale
CONTACTEAZĂ-NE: