Centralele nu mai sunt deja de foarte mult timp un moft sau un upgrade scump pentru o locuință. Dovadă a acestui fapt stau tehnologiile care au continuat să avanseze în ceea ce le privește. În primă fază, condensarea a revoluționat industria centralelor și cazanelor, iar acum, ne aflăm în pragul în care gazeificarea este un fenomen cu mult mai eficient. În acest articol îți vom vorbi despre toate motivele pentru care merită să cumperi un cazan pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO.

1. Economie de combustibil și energie

Cele mai bune adjective pentru a descrie procesul de gazeificare este economia de combustibil și energie, dar și modul în care această tehnologie este cel mai bun prieten al mediului înconjurător. Gazeificarea este cunoscută și sub numele de distilare a lemnului. 

Folosind această tehnologie, centrala va folosi la maximum combustibilul, va economisi în tot acest timp lemn și energie, dar va avea și o emisie minimă de noxe, fum sau substanțe ce pot provoca daune mediului.

Un cazan gazeificare ARCA ASPIRO nu va folosi direct focul pentru a arde lemnul din camera de ardere ci se va folosi de gazul din lemn pentru a-l exploata până la ultimul gram.

2. Avantaj la întreținere și demontare

Un astfel de cazan cu gazeificare de la ARCA arată ca un corp destul de compact și greoi, dar în realitate, inteligența echipei de proiectare este mai valoroasă decât ai crede. Fiecare componentă importantă din această centrală a fost introdusă modular în corpul cazanului. 

Avantajul principal este că fiecare componentă poate fi demontată și înlocuită separat. Utilizatorul poate oricând să intervină pentru reparații, întreținere sau înlocuire la ventilator, camera de combustie, grile, catalizator fără a fi nevoie de un tehnician sau specialist.

Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Transport Gratuit

3. Randament 100% fără pierderi

Da, randamentul centralei pe gazeificare ARCA ASPIRO este de 100%. Spus mai simplu, nici cea mai mică cantitate de căldură nu este pierdută. Schimbătorul de căldură este în totalitate imersat în agentul termic primar ceea ce va împiedica orice tip de dispersie.

4. Izolație premium

Pereții cazanului cu gazeificare ARCA ASPIRO sunt izolați termic cu ajutorul unui strat generos de vată minerală cu grosimea de 80mm. Pentru a eficientiza și mai mult randamentul termic, corpul cazanului este protejat direct și de un strat ceramic.

5. Durată de viață prelungită

Fiind un corp modular proiectat pentru a fi eficient și pentru a da un randament de 100%, acest cazan pe gazeificare nu prezintă absolut nicio urmă de sudură. Acest aspect garantează că pe parcursul utilizării nu vor apărea pori de coroziune. La modele mai vechi, sudurile erau primele cauze ale infiltrațiilor de apă printre componentele cazanului.

Durata de viață este influențată strict de modul în care utilizatorul folosește cazanul. Dacă fiecare componentă este folosită în scopul pentru care a fost proiectată, atunci durata de viață devine cel mai important avantaj al acestui cazan. Utilizatorul nu va avea surpriza defecțiunilor interioare datorate naturii componentelor și a îmbinărilor dintre acestea.

Concluzie – Bonus

Nu îți putem recomanda un produs mai bun decât acest cazan gazeificare ARCA ASPIRO, iar ca bonus îți mai putem vorbi și despre noul panou de comandă aplicat pe această impresionantă piesă tehnologică. Panoul funcționează cu ajutorul unei plăci electronice echipată cu un microprocesor care este capabil de recunoașterea defecțiunilor, dar și de efectuarea unui diagnostic complet al cazanului.

O părere despre “5 motive să cumperi un Cazan cu Gazeificare Arca Aspiro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: