Cred că și tu ești de acord că locuința trebuie să fie un spațiu primitor, în care întreaga familie se simte relaxată și în siguranță. Factorul care poate afecta serios nivelul de confort al încăperilor este temperatura. Un calorifer cu elemenți din aluminiu asigură căldura pe care tu și cei ai casei o considerați optimă pentru starea voastră de bine.

Alegerea celor mai bune radiatoare este o adevărată provocare, mai ales dacă este pentru prima dată când faci acest lucru. Oferta de pe piață este atât de variată, încât cu greu îți poți da seama care produs sau brand corespunde nevoilor tale.

Orice radiator fondital reprezintă o investiție înțeleaptă, mulțumită tehnologiei de ultimă generație, evidențiată de cele 7 brevete Fondital.

Motivul #1. Caracteristici inovatoare

Elementul Fondital din aluminiu este singurul care poate fi montat pe instalații termice care prezintă țevi din cupru. În plus, structura din spate a unui calorifer aluminiu fondital este secționată, producătorul deținând și un brevet care atestă acest aspect avangardist. Căldura este preluată dinspre perete, din spatele radiatorului, și distribuită la nivelul întregii încăperi.

Toate radiatoarele fondital au două straturi de vopsea exterioară:

  • primul, aplicat prin anaforeză, fiind astfel asigurată pătrunderea vopselei în toți porii și împiedicată formarea bulelor de aer

și

  • al doilea, aplicat prin câmp electrostatic; acest proces permite utilizarea unor pulberi speciale, care nu conțin liantul specific vopselei lichide

În acest fel, orice element aluminiu fondital are o rezistență sporită la coroziune și un aspect desăvârșit, fără acumulări de vopsea pe diverse porțiuni.

Presiunea la rupere este egală cu 60 bar, garantându-se astfel rezistența sporită a radiatorului.

Dopul de închidere revoluționar, brevetat de către Fondital, este aplicat prin procesul de fuziune termoelectrică. Printre caracteristicile sale se numără:

  • aplicarea fără sudură
  • absența depunerilor și a coroziunii interne
  • oțelul aluminat de calitate superioară care intră în structura sa

În plus, nu produce zgomot în instalație, asigurând silențiozitatea ingenioaselor calorifere Fondital.

Motivul #2.  Raport echilibrat între calitate și preț

Pentru a înțelege care este capacitatea de încălzire a unui radiator Fondital aluminiu, nu trebuie să fii specialist în domeniul sistemelor termice. Un simplu algoritm, îți va dovedi cât de rentabilă este investiția în aceste calorifere.

Să presupunem că ai un living de 30 mp pe care dorești să îl echipezi cu elemenți din aluminiu. Ai două posibilități: fie optezi pentru un brand mai puțin performant, fie alegi elementul exclusiv de la fondital de h600.

Acum, hai să facem următoarele calcule comparative:

Brand mai puțin performant Fondital
Necesar termic living: 4290W Necesar termic living: 4290W
Puterea termică a elementului: (120W) ΔT 60 Puterea termică a elementului aluminiu fondital: (170W) ΔT 60
Calcul: 4290W (necesarul de caldură): 120W (putere termică/element) = 35,75 elemenți Calcul: 4290W (necesarul de caldură): 170W (putere termică/element) = 25,23 elemenți
Total costuri: 35,75 elemenți x 30 lei = 1.072,5 lei Total costuri: 25,23 elemenți x 40 lei = 1.009,2 lei

După cum observi, investiția în calorifere fondital este una mult mai avantajoasă.

https://www.youtube.com/watch?v=dvGiquIFtvk

Motivul #3. Designul Avangardist

Radiatoarele Fondital prezintă forme și linii moderne, fiind ușor de integrat în decorurile industriale sau de influență scandinavă. Discrete și fără elemente decorative în exces, sunt ideale pentru locuințe private, birouri sau magazine.

Înainte de a lua hotărârea definitivă cu privire la caloriferele care vrei să îți încălzească încăperile, trebuie să te documentezi foarte bine. Pregătește-ți din timp întrebările pe care dorești să le adresezi vânzătorului, astfel încât acestea să fie cât mai pertinente. De asemenea, nu uita că, în funcție de producător, puterea termică a unei țiple de 10 elemenți diferă semnificativ.

Investiția în calorifere Fondital îți asigură confortul de care ai nevoie pentru a te putea bucura de momente minunate alături de persoanele dragi ție.

Vezi oferta noastră completă de radiatoare și elemenți de aluminiu Fondital accesând cazanecentrale.ro/fondital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: