Achiziționarea și instalarea unui centrale termice pentru locuință reprezintă o investiție importantă, similară cu decizia de a cumpăra un nou automobil. Întrucât, vei simți consecințele deciziei tale în următorii ani, este fundamental să alegi o unitate care să corespundă nevoilor casei sau apartamentului tău.

Ariston Atleas One se remarcă prin tehnologia inteligentă de înaltă generație, eficiență și design modern. Această centrală în condensare funcționează pe gaz natural sau GPL, oferindu-ți posibilitatea de a contura un mediu plăcut în toate încăperile. În plus, încălzește apa astfel încât să îți poți desfășura în condiții optime muncile casnice sau să te bucuri de o baie fierbinte.

Care sunt caracteristicele smart ale centralei Ariston Alteas One?

Procesul de ardere și gradul de adaptabilitate la gaz sunt controlate prin intermediul Ignition System. Acesta detectează și caracteristicile gazului, crescând gradul de performanță al centralei. 

Eficiența sistemul este mult sporită de shimbătorul de căldură Xtratech, care asigură o valoare a ErP de aproximativ 94%. Ciclurile on-off sunt limitate, prin urmare se consumă mai puțin combustibil.

Inovația adusă de Ariston Alteas One constă în îmbinarea mai multor tehnologii în cadrul aceluiași produs. 

Funcția auto asigură o analiză detailată a mediului ambiant și a numărului de elemente conectate. În acest fel, este furnizată cantitatea optimă de căldură.

Funcția comfort are două setări pentru apă, și anume:

  • Comfort Plus Mode, care îți oferă apă fierbinte în cel mult 5 secunde de la pornire.

și

  • Comfort Mode, mulțumită căreia poți beneficia de apă caldă constantă timp de 30 de minute de la utilizarea anterioară.

Funcția de autodiagnoză activă îți semnalează când a sosit momentul reviziei periodice. Programul detectează defecțiunile, îți trimite alerte în timp real și își oferă soluții pentru remedierea problemelor.

Ariston Alteas One se înscrie în clasa A+ de energie, mulțumită tehnologiei de condensare și a accesoriile prin care se realizează termoreglarea.

Aplicația îți permite să setezi configurările dorite. Astfel, poți stabili exact câtă căldură să emane sistemul pe zile și pe ore.

Un control sporit al consumului este asigurat și de faptul că centrala se conectează la telefonul mobil. Acum, ai posibilitatea să modifici și să controlezi temperatura din camere, indiferent că ești pe drum sau la birou. Cu Ariston Alteas One factura ta de gaz se poate reduce cu până la 40%.

Funcționalitate dublată de aspect estetic

Întreaga gamă Ariston One se dinstinge printr-un design unic, caracterizat de:

  • linii zvelte, bine conturate
  • interfață cu touch screen de rezoluție foarte înaltă
  • materiale de calitate superioară
  • dimensiuni reduse, care permit instalarea și în locuințele mai puțin spațioase
  • versatilitate, fiind facil de integrat în orice decor
interior large luxury house large living space

Panul frontal este confecționat din sticlă călită, rezistentă la temperaturi ridicate, greu de zgâriat sau spart. În plus, este foare ușor de curățat și întreținut.   

Un alt avantaj este adus de panourile izolatoare și de pompa modulară. Acestea reduc considerabil zgomotul produs de centrală, asigurând o funcționare silențioasă.

Ariston a proiectat și testat fiecare componentă pentru a asigura operarea de durată a întregului sistem.

Dacă te-ai convins de avantajele acestui produs, te invităm să vezi oferta disponibilă pe magazinul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: