Top 6 cele mai bune termostate controlate prin internet

Cele mai bune sisteme de încălzire pot funcționa la capacitate maximă și pot da randamentul maxim dacă sunt controlate prin sistemele potrivite. Modul în care centrala primește comenzile pentru a porni sau opri anumite programe de încălzire poate face diferența atât la consum, dar și la durabilitate sau la confortul pe care aceasta ți-l poate oferi.

În următoarele paragrafe am conturat unul dintre cele mai complexe ghiduri cu toate informațiile de care ai nevoie atunci când cumperi un termostat wireless pentru centrală. Nu doar că îți oferim și un top 6 cele mai bune termostate controlate prin internet pentru centrale, dar îți vom oferi și toate detaliile despre funcțiile unui termostat wireless, de ce este atât de folositor și cum îți poate face viața cu mult mai plăcută.

În România sunt disponibile foarte multe termostate wireless pentru centrale pe care dacă începi să le folosești, vei fi recunoscător pentru efortul minim ce trebuie depus la configurarea și administrarea sistemului de încălzire. Acum poți cumpăra și termostate inteligente care gândesc literalmente în locul tău, îți învață comportamentul și programează sistemul de căldură exact așa cum ți se potrivește.

Ce face un termostat wireless pentru centrală?

Primele termostate au fost proiectate pentru a porni sau opri sistemul de încălzire care se află în subordinea centralei termice. Principiul a fost și a rămas destul de simplu, dacă temperatura din locuință scade sub cea minimă setată de utilizator, termostatul va porni sistemul de încălzire, dar va da și comanda de oprire atunci când temperatura minimă este atinsă.

Pentru o bună perioadă de timp, termostatele se conectau la centrală printr-un fir, fiind apoi amplasate într-un loc strategic al locuinței de unde putea fi accesat ușor, dar putea și estima cât mai corect temperatura din întreaga locuință. Acum însă vorbim despre termostate wireless care funcționează prin unde radio fiind eliminată necesitatea conexiunii prin fire.

 • Un termostat wireless pentru centrală poate fi amplasat în orice cameră din casă fără a schimba nimic la programele de încălzire.
 • Un termostat wireless poate avea și funcțiile unui cronotermostat.

Ce poate face un termostat cu control prin internet?

Implicit, dacă termostatul este controlat prin internet, libertatea membrilor familiei sau a celor care folosesc acest centru de comandă pentru sistemul de încălzire va crește imediat. Nici nu va fi nevoie să atingi termostatul pentru a-l regla. Mai mult decât atât, vei putea să îl folosești cu ajutorul telefonului mobil, vei putea programa sistemul de încălzire chiar și de la mii de km distanță și poți crea

 • Un termostat control prin internet știe când să pornească sistemul de încălzire, chiar dacă tu nu ești acasă.
 • Controlul prin internet a făcut posibilă elaborarea setărilor ce pot fi făcute sistemului, dar și modurile în care acesta poate fi personalizat.

Vrem să fii pregătit atunci când va trebui să alegi un producător de termostate control prin internet, iar pentru asta, înainte de a începe topul celor 6 termostate wifi cu control prin internet, te invităm să citești despre producătorii care stau în spatele tehnologiilor folosite:

Salus

Compania Salus Controls este un furnizor de servicii de încălzire și sisteme de Smart Home, așa cum se va vedea și în tehnologia folosită pe termostatele wifi prezentate în acest articol. Salus produce echipamente pentru administrarea modului de încălzire pentru fiecare tip de locuință, principalul principiu care stă la baza dezvoltării find costul redus, dar și adaptabilitatea la orice tip de instalație.

Salus Controls este parte componentă a grupului The Computime Group Ltd cu sediul central în Hong Kong, loc de unde au plecat foarte multe idei și produse ce au revoluționat tehnologia serviciilor de smart home și încălzire. Aceștia sunt prezenți în America de Nord, Europa și Asia din 1974.

Honeywell

Honeywell este un dezvoltator al tehnologiei și un actor important în foarte multe industrii de pe tot globul. La prima vedere a portofoliului acestui producător, cu greu putem contesta calitatea oricărui produs sau serviciu oferit de echipa care are sediul central în Statele Unite. Honeywell se mândrește cu rezultate incredibile și o constantă activitate în industria aerospațială, dar și cu cea de confort a locuințelor, construcțiilor, farmaceutică sau chimică.

Produsele de la Honeywell au ridicat extrem de mult standardele din toată lumea, iar echipa noastră a identificat acest producător ca fiind unul dintre cei mai veritabili pentru România și modul în care românii aleg să se încălzească, dar și să controleze sistemele de încălzire. Termostatele cu control prin internet de la Honeywell își merită pe deplin locul în topul nostru.

Ferroli

Ferroli este producătorul care a vândut în 2020 una dintre centralele care acum se află în mii de locuințe ale Românilor. Bluehelix Maxima este centrala, iar gama de termostate controlate prin internet puse la dispoziție de Ferroli depășește toate așteptările echipei de la cazanecentrale.ro. Ferroli sunt și ei prezenți în domeniul industrial unde se folosesc de încălzire prin condensare cu ajutorul cazanelor cu abur sau ulei diatermic.

Ferroli fabrică Chillere, Ventiloconvectoare, Grupuri de condensare, Centrale de tratare a aerului, proiecte de rooftop, aeroterme sau extractoare de aer. În același timp, nici industria energiei verzi nu a rămas necunoscută acestui producător. Despre termostat centrală wifi de la Ferroli găsești mai multe informații în recomandările de mai jos.

Motan

Când spunem MOTAN, vorbim direct despre calitatea unui sistem de încălzire premium. Acest producător se concentrează exclusiv pe centralele termice și pe accesoriile care sunt necesare funcționării fără greșeală a tuturor tipurilor de cazane. Mai mult decât atât, MOTAN este și producător de Boilere. Orice termostat wifi Motan este compatibil o gamă largă de produse de încălzire și sunt folosite zilnic de zeci de mii de români.

Absolut toate produsele de tip centrală termică de la MOTAN sunt marcate CE. Acest marcaj indică faptul că produsele sunt aprobate pentru circulație în interiorul Uniunii Europene. Produsele sunt certificate ISO prin DNV GL, iar siguranța este certificată de mai multe entități abilitate. De aceea, în topul celor 6 termostate wifi pentru centrală, vei găsi și o recomandare la un termostat wireless MOTAN.

Top 6 cele mai bune termostate wifi pentru centrale

1. Termostat Salus iT500 controlat prin internet, Wi-Fi

Controlul prin internet al termostatului este o funcționalitate care îmbunătățește enorm de mult calitatea controlului centralei termice, dar când această funcție este disponibilă pe un termostat controlat prin internet de la Salus, administrarea sistemului de încălzire devine o plăcere.

Utilizare simplă

Fiind unul dintre termostatele wifi controlate prin internet, acesta nu va avea nevoie de un cablu care să facă conexiunea cu centrala termică, deci instalarea lui poate fi făcută de oricine. Membrii familiei sau cei care locuiesc în clădirea sau apartamentul unde este instalat termostatul pot accesa programele disponibile pe acesta folosind dispozitivele cu control la internet: Laptop, telefon, tabletă.

Monitorizarea și programarea sau modificarea sistemului de încălzire se face folosind aplicația proprie a termostatului. O altă caracteristică ce susține simpla utilizare a termostatului este controlul de la distanță. Termostatul Salus iT500 poate fi controlat de la distanță tot cu ajutorul internetului.

Dacă acesta este conectat la aplicație și la wifi-ul din locuință, iar utilizatorul este la sute de km distanță, dar conectat la aplicație, acesta poate comanda sistemul folosind telefon, indiferent de cât de departe se află de locuință sau termostat.

Design modern și simplu

Nu doar tehnologia este de ultimă oră ci și design-ul termostatului iT500 de la Salus. La prima vedere, vei avea în mână un termostat control prin internet fără niciun buton, cu un display foarte atractiv de culoare neagră care răspunde numai la comenzi touchscreen sau la comenzile date prin telefon.

Poate fi amplasat atât pe perete, dar și pe birou sau o masă în orice cameră a locuinței, grație tehnologiei wireless.

Ce conține pachetul

După achiziționarea unui termostat wireless pentru centrală Salus iT500, vei primi un pachet complet care conține toate componentele și accesoriile de care are nevoie termostatul pentru a funcționa corect. Iată ce conține pachetul:

 • Termostatul wireless iT500 Salus
 • Receptorul iT500RX
 • Gateway iTG500
 • Suport de susținere care poate fi achiziționat opțional
 • Cablu ADSL
 • Adaptor iTA500
 • Două șuruburi de fixare a termostatului
 • Consola
 • Suportul pentru fixarea în perete

Caracteristici speciale ale unui termostat control prin internet Salus iT500

 • Indiferent de dispozitivul pe care utilizatorul alege să îl folosească pentru a controla termostatul, acesta poate fi acesta folosind tablete, PC-uri, telefoane cu Android sau iOS.
 • Temperatura de încălzire poate fi controlată direct prin internet, la fel și apa caldă. Mai mult decât atât, timpii de încălzire pot fi configurați la intervale de 3 ore.
 • Termostatul Salus are incorporate și programe de încălzire care sunt de mare ajutor pentru cei care au un program aglomerat în fiecare zi. Acesta poate seta încălzirea chiar și pentru 7 zile
 • Datorită geolocației, termostatul știe când sunteți în drum spre casă și poate fi setat să pornească sistemul de încălzire pentru a găsi temperatura optimă când utilizatorul se întoarce de la serviciu.

2. Termostat inteligent Honeywell Smart WiFi Lyric T6R cu comanda prin internet

Despre Honeywell spuneam că sunt în vârful lanțului tehnologic și că au produse cu aplicații în cele mai industrializate domenii unde și-au pus amprenta cu brio. Termostatul inteligent Honeywell este o adevărată capodoperă care nu doar că va controla sistemul de încălzire cu ușurință și la standarde înalte fiind și foarte econom, ar adaugă și un strop de stil camerei sau locuinței unde este amplasat.

Designul unui termostat wifi Honeywell Lyric T6R

Fiind un termostat extrem de tehnologizat, acesta nu atrage agresiv privirea, dar dă o notă atractivă locului. Este pătrat cu toate colțurile rotunjite, are un display compact negru care dacă nu este pornit, nu prezintă nicio comandă.

Toate butoanele și comenzile de customizare a sistemului de încălzire funcționează doar prin atingere. Într-un regim de funcționare normală, pe display-ul termostatului vei vedea informații despre temperatura din locuință, calitatea semnalului și comenzile pe care le poți folosi ca utilizator. Butoanele de “+” și “-” folosite pentru creșterea temperaturii minime din cameră, butonul de meniu sau butonul de pornit/oprit.

Funcțiile unui termostat control prin internet Honeywell Lyric

Tehnologia de control prin internet este prezentă și pe Honeywell Lyric, caracteristică obligatorie în acest top. Termostatul poate primi comenzi prin internet cu ajutorul aplicației dedicate Lyric, interfața aplicației putând fi folosită și pentru monitorizarea sau analizarea modului de funcționare a termostatului. Temperatura poate fi setată atât folosind butoanele tactile de pe ecranul termostatului, dar și folosind aplicația.

Geofencing

Geofencing-ul sau geolocația este modul prin care termostatul știe când tu ești acasă sau la birou. Înainte să ți se pară ciudat, vei fi fericit să auzi că această funcție este mai folositoare decât toate. Geolocația este folosită de un termostat pentru a reduce considerabil costurile.

Dacă ai un program stabil, dar totuși mare parte din zi ești plecat de acasă, îți vei dori să găsești casa încălzită când ajungi înapoi seara. Nimeni nu își dorește să aștepte una sau două ore pentru a se încălzi locuința în fiecare seară. Poți seta în termostat o distanță exactă, iar prin GPS, termostatul va porni încălzirea când telefonul tău este la 5km de casă, de exemplu. Astfel, toată ziua centrala nu va funcționa și va economisi resurse, dar cu ajutorul termostatului, va porni la timp pentru ca tu să ai căldură după o zi de muncă.

Compatibil cu Google Home

Când folosești un gadget inteligent în locuință, fii sigur că este loc pentru mai multe. Pentru asta, cei de la Google sau de la Amazon au creat medii inteligente care conectează într-un sistem intern mai multe electronice menite să îți ușureze viața. Becuri, prize, întrerupătoare sau termostate. Un termostat controlat prin internet de la Honeywell este compatibil cu toate aceste tehnologii: Google Home, Amazon Alexa, Apple Watch, Apple Homekit.

Caracteristici speciale pentru Honeywell Lyric

 • Suportul care vine la pachet cu termostatul a fost proiectat pentru a putea fi amplasat pe orice suprafață din locuință.
 • Nu ai nevoie de conexiune prin fir cu centrala termică datorită tehnologiei wireless și a controlului permanent prin internet.
 • Programele de încălzire sunt customizabile și pot fi chiar modificate să funcționeze în 6 moduri diferite zilnic.
 • Extrem de simplu de instalat și gestionat. Fontul cifrelor este mare, clar și de luminozitate crescută.

3. Cronotermostat de ambient cu control prin internet Salus 901WiFi

În peisajul tehnologic al termostatelor inteligente, Salus 901WiFi se afirmă ca un potențial lider în viitor. Acest cronotermostat fără fir îmbină eleganța designului cu inovația tehnologică, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă eficiența energetică și controlul inteligent în propriile locuințe.

Caracteristici:

 • Control Wi-Fi Integrat: Salus 901WiFi se distinge prin capacitatea sa de a permite utilizatorilor să controleze temperatura ambientală în mod direct și confortabil de pe dispozitivele mobile. Utilizând aplicația Tuya Smart, accesibilă și intuitivă, oricine poate regla setările de încălzire de la distanță, asigurând un mediu confortabil în așteptarea sosirii acasă.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Conceput pentru a se potrivi cu diverse tipuri de sisteme de încălzire, acest termostat vine cu un design wireless care simplifică instalarea și configurarea. Este o soluție ideală atât pentru locuințe noi, cât și pentru cele care necesită modernizarea sistemului de încălzire.
 • Funcții Avansate pentru Confort Maxim:
  • Alegerea între Histereză și Algoritm TPI: Utilizatorii pot alege modul de funcționare preferat pentru un control mai precis al temperaturii.
  • Limitare de Temperatură: Această funcție asigură că locuința rămâne într-un interval de temperatură confortabil și sigur.
  • Mod Încălzire/Răcire: Oferă flexibilitatea necesară pentru a răspunde nevoilor diferite în funcție de sezon.
  • Securitate Avansată: Prin pinul de blocare și codurile unice de transmisie, Salus 901WiFi asigură protecție împotriva accesului neautorizat.
 • Design Compact și Estetic: Cu dimensiuni de 150x84x22mm pentru termostat și 96x96x27mm pentru receptor, Salus 901WiFi este discret și se integrează armonios în orice decor interior.
 • Alimentare Eficientă și Comunicare Stabilă: Alimentat cu 2 baterii AA și un receptor de 230V AC 50 Hz, acest termostat asigură o funcționare de lungă durată și o comunicare fără fir eficientă, operând la 869 Mhz și Wi-Fi 2,4 GHz.

Salus 901WiFi este mult mai mult decât un simplu termostat controlat prin internet; este un partener de încredere în gestionarea confortului și eficienței energetice. Prin caracteristicile sale remarcabile, designul elegant și funcționalitățile avansate, acest dispozitiv se plasează la mijlocul listei celor mai bune termostate controlate prin internet, fiind o alegere inteligentă pentru orice locuință modernă.

-3%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 649,00 lei.Prețul curent este: 629,00 lei.
-6%
Transport Gratuit
Prețul inițial a fost: 799,00 lei.Prețul curent este: 749,00 lei.

4. Termostat de ambient programabil fara fir Ferroli FER 309 – WiFi

Pe locul al patrulea în clasamentul nostru se află Ferroli FER 309, un termostat digital inteligent care redefinește conceptul de control al temperaturii într-un spațiu locuit. Dotat cu conectivitate Wi-Fi și compatibil cu sistemele de comandă vocală Amazon Alexa și Google Home, FER 309 oferă utilizatorilor posibilitatea de a gestiona temperatura ambientală într-un mod extrem de intuitiv și flexibil. Indiferent dacă preferați să reglați setările prin intermediul aplicației dedicate – Smart RM, să folosiți comenzi vocale sau să ajustați manual temperatura, acest termostat se adaptează nevoilor și stilului dvs. de viață. Ecranul său digital LCD oferă o vizualizare clară a setărilor curente, inclusiv temperatura din cameră și ora exactă, contribuind la o experiență utilizator îmbunătățită.

Compatibilitate și Flexibilitate

Termostatul de ambient programabil fara fir FER 309 nu este doar un termostat inteligent, ci și un dispozitiv extrem de versatil. Conceput pentru a fi compatibil atât cu centralele termice pe gaz sau electrice, cât și cu cazanele pe lemne sau peleți, acesta se potrivește perfect în orice tip de locuință. Utilizabil în sistemele de încălzire cu radiatoare, încălzire în pardoseală sau sisteme mixte, FER 309 asigură o distribuție eficientă a căldurii și un confort termic optim. Alimentarea termostatului se poate face fie prin baterii, fie prin cablu USB, ceea ce oferă o mare libertate în plasarea și utilizarea acestuia. Receptorul RF inclus facilitează comunicarea wireless cu sursa de încălzire, garantând o instalare simplă și eficientă.

Programare Personalizată și Funcții Suplimentare

Ce îl face pe FER 309 cu adevărat remarcabil sunt funcțiile sale de programare avansată și personalizare. Utilizatorii pot alege dintre trei programe prestabilite, configurând temperatura pentru șase perioade diferite în fiecare zi. Această flexibilitate permite adaptarea setărilor de încălzire la rutina zilnică, maximizând confortul și eficiența energetică. Modul Vacanță este o altă caracteristică inovatoare, permițând setarea unui program specific pentru perioadele în care casa este nelocuită. De asemenea, termostatul dispune de o funcție de memorie utilă în cazul întreruperilor de curent și o opțiune de blocare pentru copii, asigurând siguranța și menținând setările dorite în orice circumstanță. Toate aceste caracteristici fac din Ferroli FER 309 o opțiune de top pentru oricine caută un termostat inteligent, adaptabil și ușor de utilizat.

5. Termostat Wi-Fi multifuncțional Honeywell Evohome Touch ATP921R 3052

Plasat pe locul cinci în topul nostru al celor mai bune termostate controlate prin internet, Honeywell EvoHome ATP921R 3052 se distinge prin tehnologia sa avansată și capacitatea de a gestiona eficient încălzirea multizonală. Fiind parte a celei de-a treia generații de controlere EvoTouch, acest termostat smart fără fir oferă o conectivitate Wi-Fi încorporată, permițând utilizatorilor să-și controleze sistemul de încălzire centrală prin intermediul aplicației Total Connect Comfort. Ecranul său tactil și capacitatea de a gestiona până la 12 zone distincte îl fac un instrument esențial pentru orice locuință modernă, oferind un nivel neegalat de confort și eficiență.

Design și Funcționalitate Adaptabile

Designul modern și panourile frontale interschimbabile ale Honeywell EvoHome ATP921R 3052 aduc un plus de estetică și flexibilitate în orice spațiu. Display-ul tactil color și iluminat de mari dimensiuni asigură o citire ușoară și intuitivă a informațiilor din fiecare zonă de încălzire. Meniul său cu structură intuitivă și programarea simplă fac din acest termostat o alegere ideală pentru oricine caută să combine funcționalitatea avansată cu o utilizare ușoară. Tehnologia RF (868 MHz) încorporată asigură o comunicare wireless fiabilă cu diverse componente ale sistemului de încălzire, făcând instalarea simplă și eficientă.

Eficiență Energetică și Control Personalizat

Termostatul Honeywell EvoHome ATP921R 3052 nu este doar un instrument de control al temperaturii, ci și un aliat în economisirea energiei. Sistemul său de control adaptiv calculează automat timpii de încălzire și răcire ai casei, adaptându-se la variațiile climatice și necesarul de încălzire al locuinței. Această caracteristică asigură o programare optimă a încălzirii și contribuie la reducerea semnificativă a costurilor energetice. Posibilitatea de extindere a sistemului cu accesorii precum capete termostatice wireless pentru radiatoare și controlere pentru încălzire în pardoseală, oferă o flexibilitate suplimentară, transformând Honeywell EvoHome ATP921R 3052 într-o soluție completă pentru orice tip de locuință sau spațiu de birou.

6. Termostat Smart Motan HT500 SET

Din confortul patului sau al canapelei, acest termostat control prin internet de la MOTAN nu are nevoie decât de o simplă atingere a ecranului telefonului pentru a-și schimba profilul de funcționare. Acesta se conectează la centrala termică și la internetul prin wifi din locuință în același timp folosind un adaptor special și cu ajutorul funcției smart cu care este echipat din fabrică. De menționat faptul că din momentul în care receptorul adaptor este scos din priză, termostatul nu mai poate fi controlat folosind aplicația de mobil. Acesta se comportă ca un termostat controlat prin internet normal, iar pentru configurarea setărilor de temperatură se pot folosi butoanele de pe termostat.

 • Libertatea de a controla sistemul de încălzire de la orice distanță este din nou atuul principal al acestui termostat centrală wifi. Aplicația și controlul la distanță pot configura tot sistemul dacă în locuință există o conexiune la internet. Customizarea setărilor poate fi făcută de oriunde.
 • Aplicația mobilă este vedeta acestui pachet. Cu ajutorul ei veți putea crea programe personalizate de încălzire cu orice temperaturi doriți și la ce ore din zi doriți. 
 • Modul Locație al termostatului ajută la realizarea unui management al costurilor și reduce drastic consumul de gaz sau electricitate. Acesta este capabil să țină sistemul de încălzire oprit până când utilizatorul se apropie de casă. Centrala va primi comandă de pornire automată când se întâmplă acest lucru.

Informații despre consum și costuri

Termostatul Smart Motan HT500 SET poate fi și asistent personal în ceea ce privește consumul. Este adevărat că în funcție de programele de încălzire folosite, consumul poate fi mai crescut sau mai redus. Acest termostat are o funcție foarte folositoare care vă ajută să păstrați o evidență a modului în care funcționează centrala și tot ansamblul per total. 

Termostatul generează grafice pline de informații despre temperaturile din interior, dar și din exterior, oferă rapoarte atunci când este nevoie și ajută utilizatorul să ia cele mai bune decizii cu privire la încălzire.

5 Moduri de Funcționare

Deși fără aplicație, termostatul este un simplu centru de comandă, atunci când instalăm aplicația pe telefonul mobil, orizonturile nu mai sunt atât de înguste. Termostatul controlat prin internet de la MOTAN poate să aplice 5 moduri de funcționare diferite pentru centrala ta:

 • Modul de Somn
 • Modul de Exterior
 • Modul de Poziționare
 • Modul Manual
 • Modul Casă
Transport Gratuit

Unde trebuie poziționat Termostatul?

Termostatele citesc în fiecare secundă temperatura din camera în care sunt amplasate. În funcție de aceste informații, ele comunică centralei câtă căldură trebuie produsă pentru a ajunge la temperatura dorită. Dar un termostat nu trebuie să stea în locurile unde variațiile de temperatură sunt mari și frecvente.

Unde NU trebuie să pui termostatul?

 • În balcon sau în soare. De obicei, un balcon este echipat cu foarte multe ferestre pentru a lăsa razele soarelui să intre în casă/apartament. Amplasarea unui termostat în balcon sau într-un loc unde este în bătaia soarelui îl va face pe acesta să creadă că deja este suficient de cald înăuntru și va spune centralei să se oprească. 
 • Lângă guri de ventilație. Același principiu se aplică și aici. Curentul rece sau cald vor face termostatul să interpreteze greșit temperatura.
 • În baie sau în apropierea ei. După o baie caldă sau un duș fierbinte, temperatura înregistrată de termostat nu va fi cea reală.
 • La ferestre. Ferestrele sunt fabricate pentru a fi deschise. În momentul în care termostatul simte temperatura de afară, informația nu coincide cu cea din interior. Astfel, se vor crea discrepanțe, costurile vor crește.

Concluzie

Am considerat că este imperios necesar să împărtășim cu toți utilizatorii noștri și informațiile despre poziționarea termostatului, deoarece chiar și un termostat controlat prin internet și inteligent poate funcționa greșit dacă nu este folosit cum trebuie.

Topul celor 6 termostate prezentate în acest articol prezintă vârfurile de gamă pentru toate tipurile de centrale disponibile pe piață. Prețurile sunt accesibile tuturor, iar funcțiile și tehnologia disponibilă cu aceste termostate wireless schimbă viața oricui. Dacă ghidul nostru ți-a fost de ajutor, nu ezita să ne spui în comentarii ce problema te-am ajutat să rezolvi.

Dacă ai întrebări, te invităm tot în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cu tot profesionalismul,
Echipa CazaneCentrale.ro

2 păreri despre “Top 6 cele mai bune termostate controlate prin internet

 1. Dan spune:

  Din păcate nu ați prezentat absolut nimic despre termostatele wifi, care au și electrovalva wifi, în așa fel încât fiecare calorifer poate fi controlat separat prin wifi. Un exemplu în acest sens fiind Netatmo. Aștept cu mare interes un top cu explicații și în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: