Un vârf de gamă al categoriei noastre de termostate pentru centrală este Honeywell, iar astăzi vei afla tot ce trebuie să știi despre Honeywell Lyric T6R, care sunt beneficiile pe care le oferă și în ce mod îți schimbă complet experiența de utilizare un astfel de termostat nu doar ultra-performant, dar și cu un design modern și din viitor. Iată tot ce trebuie să știi despre un Termostat Honeywell T6R!

Honeywell Lyric T6R – Design modern

Lista lungă de motive pentru care ar trebui să incluzi acest termostat printre preferințe fac parte din categoria funcțiilor și tehnologiilor, dar nu vom omite faptul că design-ul este un plus foarte mare în ceea ce privește Honeywell Lyrics T6R.

În primul rând, termostatul este de culoare neagră, are o formă robustă care oferă încredere și emană încontinuu o senzație de calitate și profesionalism tehnologic. Termostatul are propriul picior de susținere sau suport, iar carcasa este de un gri închis. Honeywell Lyrics T6R arată ca un panou de comandă și în niciun caz ca un termostat de centrală termică. Poate fi montat atât pe perete dar și lăsat liber pentru amplasarea pe suprafețe plane.

Ecranul este generos, iar informațiile afișate pe el sunt încadrate într-un cadru luminos, cu fonturi mari și oferă o experiență intuitivă utilizatorului. La capitolul design, acest termostat Honeywell T6R a fost creat special pentru a ține pasul cu adițiile de sticlă neagră, culori închise și design compact ale noilor centrale. Dacă ai o locuință recent renovată cu mobilier modern, acest termostat o va transforma într-o casă a viitorului.

Ce spune echipa de profesioniști despre Honeywell Lyric T6R

Comercializăm de foarte mult timp produse din majoritatea categoriilor comercializate de către cei de la Honeywell, iar echipa cazanecentrale.ro nu a dezamăgit niciodată până și cei mai pretențioși clienți. În această direcție, am vrea să îți oferim câteva detalii despre ce beneficii primești la achiziționarea acestui termostat din magazinul nostru, dar și câteva motive, venite chiar de la clienții care deja au făcut achiziția.

  • Garanție 5 Ani – Dacă vei decide că Honeywell Lyrics T6R este termostatul potrivit pentru sistemul tău, vei primi o garanție de 5 ani direct de la achiziție. Aici se adaugă și un serviciu de asistență prin chat direct cu unul dintre cei din echipa cazanecentrale.

Honeywell Lyric T6R este un termostat extrem de eficient, iar prețul este pe măsura eficienței sale. Echipa noastră îl recomandă pentru toate centralele începând cu cele dintr-o gamă de preț medie. Fiind un termostat care poate pune în valoare tehnologia și programele de funcționare ale unei centrale performante, este în special recomandat pentru acel tip de sisteme.

Ce spun cei care folosesc deja Honeywell Lyric T6R

Aproximativ 50 dintre cei care au achiziționat acest termostat din magazinul nostru, au considerat că este important să împărtășească din experiența lor și cu ceilalți. Am extras câteva dintre cuvintele scrise chiar de către ei:

  • “Aplicatie cu multe functii, temperarura afisata e corecta. Pana acum functioneaza bine.“
  • “Un termostat foarte bun, usor de comandat si cel mai important controlat de la distanta prin aplicatia Resideo!“
  • “Produs ca in descriere. Usor de instalat si configurat. Foarte multumit.“
  • “Un termostat super “destept”, care face tot ce promite, fiind foarte usor de configurat si de gestionat. Mai detin un T3R si nu am decat cuvinte de lauda pentru producator. Recomand cu multa caldura.“

Toate acestea sunt recenzii ale unor achiziții verificate, efectuate de către utilizatori. Așa că iată și care sunt motivele pentru care acești jucători au fost atât de mulțumiți de Honeywell Lyric T6R.

Termostat smart Honeywell T6R Lyric. O viață mai simplă cu un termostat care gândește pentru tine

Beneficii oferite de un termostat Honeywell T6R

Să montezi și să pui la treaba un astfel de termostat Honeywell T6R nu a fost niciodată mai simplu, dar beneficiile adevărate se vor face resimțite abia după ce vei lăsa termostatul să dea comenzi sistemului tău de încălzire. Iată de ce este capabil acest termostat:

  • Tehnologie Smart pe un termostat – Cu greu putem găsi un concurent pentru acest Honeywell Lyric T6R când vine vorba de tehnologie. Cu ajutorul lui, vei avea control deplin asupra sistemului, de la distanță sau nu, prin internet. ai acces la o sumedenie de informații și moduri prin care îți poți administra programul de încălzire.
  • Experiență premium și intuitivă – Am precizat deja și vom continua să lăudăm faptul că Honeywell T6R este un termostat intuitiv cu ecran tactil care îți poate oferi toate opțiunile de care ai nevoie, doar prin intermediul comenzilor de pe ecran.
  • Se potrivește oricui – În funcție de modul în care îți trăiești viața și de nivelul de confort de care ai nevoie sau oricât de ocupat ești în fiecare zi, Honeywell T6R este aici pentru a te ajuta să nu simți niciun disconfort. Poți programa diferite regimuri de funcționare chiar și pe 7 zile, dacă știi deja la ce ore vei fi plecat de acasă. Pentru fiecare zi poți avea până la 6 perioade de timp ce sunt programate.
  • Compatibil Alexa – Datorită tehnologiei și compatibilității, vei putea conecta acest termostat la Amazon Alexa, iar toate setările pentru sistemul de încălzire vor putea fi făcute chiar și prin comenzi vocale.
  • Aplicație gratuită – Pentru a folosi cât mai eficiente un termostat Smart Honeywell, instalează gratuit aplicația Honeywell Lyric, conectează termostatul la orice tip de teleofon și fii mai eficient!

Concluzie

Pentru un astfel de termostat am creat un serviciu de asistență incredibil. Poți cere ajutor pentru instalare sau pentru orice problemă întâmpini. Nu uita de cei 5 ani de garanție și posibilitatea de a cumpăra în rate unul dintre cele mai tehnologizate termostate de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CONTACTEAZĂ-NE: